Kad nema ..... dobra je i kompenzacija!

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
moje žene, prema vašoj opservaciji
čime muškarci pokušavaju da kompenzuju nedostatak - centimetara, inteligencije, sofisticiranosti i uopšte kvaliteta
bahatošću, agresivnošću, lažnim novcem, pravim novcem, mišićnom masom, lovačkim pričama....?
šta je tu patettično a šta može i da pomogne

čime muškarci pokušavaju da kompenzuju nedostatak - centimetara, inteligencije, sofisticiranosti i uopšte kvaliteta
bahatošću, agresivnošću, lažnim novcem, pravim novcem, mišićnom masom, lovačkim pričama....?

sve je pateticno sto je preterano
ti nedostaci su uglavnom imaginarni kod velikog broja muskaraca, kad bi se oslobodili te nesigurnosti u sebe bili bi mnogo kvalitenije osobe, sigurno

slicno je i kod zena, samo sto mi kompenzujemo to na drugaciji nacin

zreli ljudi koji su svesni sebe na pravi nacin nemaju potrebe da kompenzuju, ako dodju do nivoa da to prevazidju kako treba, shvate da je to smejurija...niko nije savrsen, ali to ne znaci da pored nedostataka ne postoje kod svakog neke osobine koje te nedostatke umanje i ucine nevaznim, ako ume da ih kod sebe prepozna i usavrsi

pa ovo su sad babe i zabe, a ako nekome fali bas sve od nabrojanog onda nista ne moze da pomogne :sad2:
Nedostatak inteligencije, dobrote i pristojnosti ne moze nista da nadoknadi, a ostali nedostaci se mogu podneti i kompenzovati drugim kvalitetima.

ne verujem da je to kompenzacija uopste, vise nevaspitanje i losa osnova zato sto dolaze iz sredine gde je to uobicajeno, prihvatljivo i normalno.
ako izuzmemo traumaticne epizode koje mogu da prilicno promene necije ponasanje, znamo svi pristojne osobe ljudi kojima takodje fale pare, cm, novac, misici, pa ne postaju bahati zbog toga. ima i bogatih koji su losi a imaju sve ono gore navedeno u startu.
kod ljudi kod kojih se vidi takvo ponasanje ima pored osnovnog manjka i problema u okolini, sam minus na pocetku mislim da nije dovoljan.

Patetično je sve što je isforsirano i preterano, a najpatetičniji su mi ljudi koji žele svakome da se dopadnu bez izuzetka.
Pa tako muškarci pokušavaju da namame ženske lovom ili mišićima, a ženske da namame muškarce ratnom šminkom, prostačkim isticanjem ženskih atributa i kojekakvim operativnim zahvatima.
Ali, šta se kome može zameriti kad društvo diktira standarde - muškarac mora da bude lovaran, a žena da bude napucana sisata ženska.
Hvala bogu, ti koji prate standarde su toliko očigledni, da mogu odmah da budu eliminisani od strane ljudi koji još uvek cene ono što vredi, a ne ono što šljašti.

Pateticna je svaka usiljenost, nametanje i nadmetanje, zamaskirani strahovi i kompleksi, samoprecenjivanje, iznudjena priznanja, isproseno divljenje,...
Mnoge "mane" mogu da nadomeste i zamene drugi kvaliteti. Ali ono sto je nezamenljivo, svaki pokusaj kompenzacije je tuzan i dodatno degradira.

Poslednja izmena:
Шта је ту патетично у целој причи да се буде медиокритет?
Компензација да не будеш исти као они уопште није ствар било какве патетике, чуј патетике, него врло непопуларног али принципијелног става да се не буде медиокритет.

- - - - - - - - - -

pa ovo su sad babe i zabe, a ako nekome fali bas sve od nabrojanog onda nista ne moze da pomogne :sad2:
Nedostatak inteligencije, dobrote i pristojnosti ne moze nista da nadoknadi, a ostali nedostaci se mogu podneti i kompenzovati drugim kvalitetima.

Па то, згурао га ногама и рукама у једно :)))

a čime da kompenzuju kad nemaju novce, mišićnu masu, i to...?
čime ?
i sad kad premotam film dobro sam i ovo malo što sam imo od žensaka uspeo da nađem

sve sto pokusavaju da kompenzuju su lazi i prevare....taj ko ima novca nikad se time nece diciti..postujem ljude koji imaju pare i svojevrstan prezir prema novcu...a bahatost ne postujem ni malo...
lazni ili pravi novac....lazni ili pravi misici...whatever..kvalitet se prepoznaje...;)

a cime zene pokusavaju da komenzuju nedostatak inteligencije i sofisticiranosti? :lol:

sve sto pokusavaju da kompenzuju su lazi i prevare....taj ko ima novca nikad se time nece diciti..postujem ljude koji imaju pare i svojevrstan prezir prema novcu...a bahatost ne postujem ni malo...
lazni ili pravi novac....lazni ili pravi misici...whatever..kvalitet se prepoznaje...;)

a cime zene pokusavaju da komenzuju nedostatak inteligencije i sofisticiranosti? :lol:
teško da onaj ko ima novce, tj. ko radi na tome da ih ima, gaji prezir prema istom :)

i svi se kao nešto gadite likova koji imaju novac, volite one kul, koji imaju stila, al nemaju kintu, super su misim bolji su ovi bez kinte, imaju dušu...i to sve...misim neam pojma kako da ih definišem...
al dobro....papir sve trpi

- - - - - - - - - -

pripalo mi muka...idem da pušim

teško da onaj ko ima novce, tj. ko radi na tome da ih ima, gaji prezir prema istom :)

pa ima i takvih..to su oni koji podrazumevaju novac kao sredstvo i znaju da treba da ga zaradjuju...ali sa druge strane ga i preziru,banalno je baviti se novcem, treba se baviti umetnoscu, vinima, autima, modom...ljudi koji nemaju novac ga mnogo vise cene nego koji imaju, to jest zele ga....oni koji nemaju novac se bave novcem, jer nemaju dovoljno da se bave diorom...:)

- - - - - - - - - -

i svi se kao nešto gadite likova koji imaju novac, volite one kul, koji imaju stila, al nemaju kintu, super su misim bolji su ovi bez kinte, imaju dušu...i to sve...misim neam pojma kako da ih definišem...
al dobro....papir sve trpi

- - - - - - - - - -

pripalo mi muka...idem da pušim

ja se ne gadim. gadim se lopurda odvratnih, seljacina i polusveta....koji svoju glupost i kretenluk, nadoknadjuju novcem i bahatoscu...fuj odvratno...

daleko od toga da se gadim, meni je normalno da neko ko je ulagao u sebe ili u koga su roditelji ulagali ima novac jer je zavrsio skolu, ima posao i normalan odnos prema novcu - svest o tome da je potreban, ni gadjenje, ni idolatriju.
ali ima bogatih i bogatih, uz jedne ide pristojnost, kultura, korektno ponasanje a uz druge pokazivanje statusa, nepostovanje siromasnijih i niz drugih stvari.
sta tu ima da se voli.

pa ima i takvih..to su oni koji podrazumevaju novac kao sredstvo i znaju da treba da ga zaradjuju...ali sa druge strane ga i preziru,banalno je baviti se novcem, treba se baviti umetnoscu, vinima, autima, modom...ljudi koji nemaju novac ga mnogo vise cene nego koji imaju, to jest zele ga....oni koji nemaju novac se bave novcem, jer nemaju dovoljno da se bave diorom...:)

- - - - - - - - - -

ja se ne gadim. gadim se lopurda odvratnih, seljacina i polusveta....koji svoju glupost i kretenluk, nadoknadjuju novcem i bahatoscu...fuj odvratno...

heheheh..e ovo je tipicno zensko, kao fuj tip koji ima love, al nek ima toliko da moze sve milosti bozje da obezbedi8:)))
ono fuj je imati 2 mil u banci, al je super trositi dva mil
joj boze

heheheh..e ovo je tipicno zensko, kao fuj tip koji ima love, al nek ima toliko da moze sve milosti bozje da obezbedi8:)))
ono fuj je imati 2 mil u banci, al je super trositi dva mil
joj boze

hahahah

koto, a gde sam ja rekla fuj tip koji ima love?

fuj seljacina sa lovom i mercedesom i belim carapama...:)

ako je neko sofisticated, dobrodosao je i u mecedesu, cak sta vise...:)

Не може ту ништа да помогне све док човек не прихвати себе онаквим какав јесте.

Back