Kad ne mozete bez njega ALI..

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bobba:
tako nesto i ja mislim
mislim da je to ipak kraj
nemam nameru da ga povredim ali ce biti povredjen
bilo sta da uradim on ce se osecati prevarenim, jer znam da me voli isto onoliko kako prvog dana, zato se dvoumim.
nisma neka kucka koja ce to lako i ostro da uradi, ali svi mi gresimo u nasem biranju, i svi mi cinimo iste ovakve greske.......zato sam htela da vidim, kako je to naj-bolje da se uradi
oprezno ali treba reci sta se oseca.........;)

Пази, повредила би га и ако би остала са њим преко своје воље.

То што се једна веза завршила уопште не мора да значи да је била погрешна! Сигурно сте обоје много добили том везом, помогли једно другом у сазревању, много пружили и много дали...то је богатство које остаје и после прекида везе...:-)

upravo tako, kada bi nekom sve bilo tako jasno, ne bi ni bilo teme... ja i dalje ne znam gde sam, jos uvek se nadam da je to prolazna zasicenost, nadam se da ce da prodje... nadam se samo da ce pre da prodje zasicenost nego nada! ja ga mnogo volim, ali jednostavno nisam srecna sa njim...

hvala vam za ovu temu!

bobba:
Kad ga volite, znate to, ali znate isto tako da ste sa njim iz navike, da vas on nervira, da ga ne zelite vise, da zelite da ga se resite...:(
jedan deo srca vam kaze ne
dok drugi deo srca zeli slobodu
sta je to ..:|
ima li toga ikada

Dosadno ti je, razmišljaj o ljubavniku.
Ali, tako je to...ja sam tebi lepo govorio o onom mladiću, o pilotu, o izuzetnom momku koji je zainteresovan...Bobo, Bobo...

Back