Kad muskarci i zene mijenjaju vise partnera, onda se odricu zastite partnera?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako bre nisi? Ako Djuro metne Stani a Stana oce da joj metnu i Jovo i Nidzo onda ne moze ocekivati od Djure da kupuje pelene zato sto je Jovo zaposlen kod njega vec zbog toga sto Nidzo ima vecu platu od Djure iako ne radi, jer ga je ona izdominirala. To znaci da materijalni aspekt plate prevazilazi psihofizicke mogucnosti produbljivanja Stanine i Djurine veze i tom kontekstu ljubav devalvira na ustrb metanja. To je ukratko

Jednostavno ne zelim da vam verujem da svaka Stana zeli da joj pored Djure metnu Jovo i Nidza.
Ne mozete me ubediti u to
Mislim da je problem vecine muskih glava sto svaku Stanu smatraju promiskuitetnom, a to to je valjda zato sto Djura, Jova i Nidza nemaju samopouzdanja.
Izvin`te al tako je.

...zena kad hoće, može sve .Može da voli , mrzi, štiti i prezire u isto vrijeme a vremenom gradira sve to i ostaje samo ona odrednica koju je odabrala kao svoju 'boju'...ako žena je riješila svog muškarca zadovoljiti ona će to i uraditi a nikako da mu obezbijedi potomstvo i kao ženka da bdije nad tim.Upravo tada može da muškarac potone da se nikad neće dići...žena je bogatstvo za kojim cio život težim i ispunjavam taj Tiket 'Sedmice' a, sve što sam bliži osjećam da je Cilj sve bogatiji i zaslušniji sebe...

...tako misli i misliti će,-faraonn Tumnopoteh I...

Poslednja izmena:
Ovo pitam specijalno ovde, jer sam cesto nalijetao na "slobodne zenske" kojima nije bilo stalo da nadju muskarca koji ce njima i potomstvu obezbijediti zastitu, nego su sebi dale slobodu da se vezuju emocionalno cak za nekakve rok pjevace i onda jos kazu da im je srce zauzeto. Mislim, koji muskarac bi htio da stiti zenu cio zivot ako je hladnog i zauzetog srca? Jedan muskarac ce prije moci da obezbijedi vise zena, nego sto ce zena naci vise muskaraca koji bi se svi brinuli o njoj, mada ima filmova i na tu temu, ali to ne postoji ni u zivotinjskom svijetu.

Muskarac ce uvijek da stiti svoje dijete, ali nece i zenu koja mu nije vjerna, jer cilj braka je potomstvo, a zena moze da dobije zastitu od muskarca samo ako mu se preda i pokloni. Ili ce morati sebi da kupi bodyguarda, ali novac nije garancija da ce se taj tip vezati za nju iskreno i na duze vrijeme, kako bi mogla da bude sigurna da ce se taj brinuti i o potomstvu na duze vrijeme. Gdje je nestala sva logika u glavama zena?

Zar nije suludo misliti da zena moze da bude toliko dominantna da moze da dominira nad nekoliko muskaraca, pa cak i ako bi samo i licili na muskarce? Nisam vidio cak ni muskarastu lezbijku da dominira nad vise zena, a kako bi tek obicna zena nad vise pravih muskaraca?

Otkad je to zena postala sinonim zastite da bi sebi smjela dozvoliti veze sa vise muskaraca?
Zaštiti me dionise :zaljubljena: treba mi tvoj muževni triceps, moćni gluteus i nadrkana sisa.

U jeb...ote. Odavno nisam pročitao pametniji i promućurniji tekst o ženama.
E brale moj, u Srbiji se čuda dešavaju. Žene razmišljaju o 5 minuta slave, a ne kako život da žive. Mada i mi muškarci smo otišli p.m. Repka za tekst.

Super. Venčajte se i živite srećno do kraja života a nas ostale rešite bede da čitamo šovinističke baljezgarije na Ženama.

Novogodišnja odluka: c1 za uvredu ženskog roda, banovina za temu tog tipa.Pogledajte prilog 265988

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back