kad muskarac zeli bebu...

..kako to sagori zelja za detetom? :eek:
..shta ako on sve obeca i ona pristane i njemu zelja sagori tokom druge neprospavane noci..? :think:

Sagori...kao zelja za SEX-om...koja u datim momentima bude veoma nezgodna.
Sagori, kao ljubav.
Sagori, kao simpatija.
Sagori, kao prijateljstvo.

Dovoljno (: ?

Ne nego kokoska koja ne bi jos uvek da leze jaja

Upravo!!!

Da, ali tog drugog partnera niko lancima ne drži vezanog za sebe. Ako ja ne želim decu (sada ili uopšte), njemu niko ne brani da ode i ima dete sa drugom ženom. Kao što Mikrotalasni reče, mnogi brakovi pucaju zbog neimanja dece. Veza u kojoj su dvoje godinama, pa i decenijama bez potomstva, ne znači da je loša veza. Oni su odredili svoje prioritete i furaju svoju priču. Imaće dete kad i ako to budu hteli. Šta je tu loše? Zar poenta nije da se dete rodi onda kada ga OBOJE žele i kada donesu ZAJEDNIČKU odluku o tome?

Narvno da je poenta u tome...ali ajde nadji poentu u ovom trenutku.
Dame...sljepe ste po pitanju ove teme...
OPSESIJA je jako gora od nikakvog osjecanja...
RASKIDE VEZA su uvjek lakse preboljavale osobe kojima je bilo svejedno nego osobe koje su zudile za tom vezom.
U ovom slucajuje on taj koji zudi a ona ta koja ima CILJEVE...mje djevojke, zene i tete (: ...
Kako ste samo tako pristrasne.

I ja bih ga vodila na kolače ali se plašim da ne poželi da me ženi:lol:
Šalim se, ne zamerite mi. Drago mi je da se javio neko ko ilustruje priču i pokazuje da gde je ljubav prava tu se poštuju želje oba partnera a ne "nećeš decu, onda ćao!".[/
:ok::ok::ok:

i kako sa tim muskarcem- rodis mu dete, pa ljubav prema tom detetu sagori :sad2:

sta onda- on zbrise da odrzi svoj vitalni zar :zper:

Kad djete dodje...obaveza je tu...kao iljubav koju gajis prema njemu...to ne moze sagoriti...ali ako u momentima ZELJE za datim, do toga ne dodje...onda se gubi zelja za tim (: ?

nije tako- zensko u principu obuhvatnije razmislja od muskarca ;)to je zalosno- sto muskarac prebacuje loptu i ne zeli videti sebe

:hahaha::hahaha::hahaha:

i u te dve godine se pojavi neka koja nije gadljiva da frajera upeca na seljačku varijantu...mamicu joj onu qrvičinsku :vudu:

:evil: :malav:

Slazem se..oduvek..obuhvatnije za svoje dupe

njeno dupe nosi svu tezinu majcinstva ;)

Kad djete dodje...obaveza je tu...kao iljubav koju gajis prema njemu...to ne moze sagoriti...ali ako u momentima ZELJE za datim, do toga ne dodje...onda se gubi zelja za tim (: ?

znas da zar za sex lako ode, a znas i da zar za detetom ne ode ... veoma cesto zar za prvata zenata ode, kao i za njenom decom- pa novu zar probudi druga zena sa novom decom ... prva deca ne postoje ...

:hahaha::hahaha::hahaha:

zena je u idealnim godinama za radjanje 20-25, to je prilagodjena biologija od koje ne mozemo pobeci, koliko god zelele ...
od 30-te se povecavaju rizici

poenta je naci partnera sa slicnim ciljevima( ako imas uslova birati) i biti iskren sebi- sta zelis u zivotu,
koji su ti prioriteti - posto se od biologije ne moze pobeci

primer iz teme je idiotski, i klasicni su primeri niske muske manipulacije- tj. od kakvih muskaraca da bezite glavom bez obzira
fizicki da, ali psihicki vecina ipak ne. a dete nije dovoljno samo roditi, posle valjda dolazi najtezi deo. nije dovoljno biti materica, ako u datom trenutku nisi i ne zelis da budes roditelj. a sve i da ga rodi posle tridesete ili kad god, toliko nacina postoji da se proveri zdravlje ploda, da se uglavnom samo takva deca i radjaju. a za ostalo se slazem...

I ja takodje...pogotovo onu gdje se ne zna ko sta zeli (: ... onda dodje do onog...
Otisla sam na godisnji sa kolegicama, upoznala jednog mukarca i tek sam onda shvatila da te ne volim :dash:.
Ako ne zeli djete, a zna da on za njim cezne...neka se ne udaje za njega i neka ga pusti da nastavi zivot...bolje i da ga boli par mjeseci nego da CEZNE GODINAMA.

Isto tako kako vi ocekujete od njega da napravi ustupak, tako to isto ja ocekujem od nje.
Ne mogu da vjerujem koliko ste pristrasne

Pa naravno, i tako neces nigde da stignes.

Negde si na pocetku rekao da su zene sebicne jer nece da cine ustupke...a to sto ti neces da cinis ustupak je ok...msim opravdano...???

ne mogu da verujem koliko ste pristrasni...:roll:

psihofizicki- ovo ce ti ginekolog reci ;)
e...svaki ginekolog a i doktor uopsteno mota svoju knjisku pricu. koliko ginekologa sam promenila,svaki mi je za istu stvar rekao razlicito misljenje. a odluka je na kraju uvek na onome ko mora i da je donese. svako zna najbolje kad je spreman da iznese teret necega. a psiholog bi mozda rekao da ne postoje dve iste osobe. a ja kazem da vecina omladine po evropi u tim godinama psihicki nije spremno za decu.

Ali, ovde nije rec o tome da ona ne zeli dete! Ona ga zeli i to sa njim, samo zeli da prvo zavrsi fakultet, a malo joj je ostalo. Da bi posle mogla da se posveti bebi u potpunosti. Dakle, ne sa 30,40 godina, nego sa 23,24 umesto 22! A razlika u obavezama je velika. I pitanje je sta je veca zrtva i spremnost na kompromis - da ona radja dete dok se ne oseca spremno i ima puno obaveza koje odugovlaci zbog bebe, ili da on saceka nekoliko meseci, godinu? Da li je toliko nemoguce obuzdati tu potrebu na neko vreme zbog osobe koju volis ili treba naterati sebe da se zazmuri i baci u nepoznato, pa sta bude - zbog ljubavi? Ili on nju ne voli dovoljno posto nema razumevanja, a ni ona njega ne voli posto nece SADA da ima bebu? Inace, veza i zajednicki zivot im je na svim poljima kakav se retko srece, u najpozitivnijem smislu.

Ali, ovde nije rec o tome da ona ne zeli dete! Ona ga zeli i to sa njim, samo zeli da prvo zavrsi fakultet, a malo joj je ostalo. Da bi posle mogla da se posveti bebi u potpunosti. Dakle, ne sa 30,40 godina, nego sa 23,24 umesto 22! A razlika u obavezama je velika. I pitanje je sta je veca zrtva i spremnost na kompromis - da ona radja dete dok se ne oseca spremno i ima puno obaveza koje odugovlaci zbog bebe, ili da on saceka nekoliko meseci, godinu? Da li je toliko nemoguce obuzdati tu potrebu na neko vreme zbog osobe koju volis ili treba naterati sebe da se zazmuri i baci u nepoznato, pa sta bude - zbog ljubavi? Ili on nju ne voli dovoljno posto nema razumevanja, a ni ona njega ne voli posto nece SADA da ima bebu? Inace, veza i zajednicki zivot im je na svim poljima kakav se retko srece, u najpozitivnijem smislu.
Nigde ne piše da je samo faks razlog za odlaganje s njene strane. A piše da je na četvrtoj godini i da joj je ostalo desetak ispita...znači završava sa predavanjima do venčanja a uz malo truda i sa ispitima za max. godinu dana. A retke su trudnoće da mora da miruje 9 meseci...moja žena je polagala ispit dva dana pre porođaje pa joj ništa nije falilo... mislim da se čovek (opravdano) plaši da će nespremnost potrajati malo duže...

A meni se cini da se ona opravdano plasi da je ne voli dovoljno cim je uslovljava oko tako bitnih stvari, a period je tako kratak. On je ipak svoje zavrsio, i bole ga usi sto ona mozda nece moci.

Da treba da ceka 10 godina, pa i ajde.
Ima tu brdo uzajamnog nepoverenja, a onda ni sama veza nije kako treba.

Ebote, dodje mi da isperem mozak svom detetu da ne ulazi ni u kakvu ozbiljniju vezu dok ne zavrsi fakultet, da je neko ne uslovljava da rizikuje sve i radja sa 21-22 godine jer se njemu zuri...pobeci ce mu zivot. majku mu...ko da ima 40 godina pa hvata zadnji voz

I ja takodje...pogotovo onu gdje se ne zna ko sta zeli (: ... onda dodje do onog...
Otisla sam na godisnji sa kolegicama, upoznala jednog mukarca i tek sam onda shvatila da te ne volim :dash:.
Ako ne zeli djete, a zna da on za njim cezne...neka se ne udaje za njega i neka ga pusti da nastavi zivot...bolje i da ga boli par mjeseci nego da CEZNE GODINAMA.

Isto tako kako vi ocekujete od njega da napravi ustupak, tako to isto ja ocekujem od nje.
Ne mogu da vjerujem koliko ste pristrasne.

Citam...reci sta ti nije jasno...da ti pojasnim...mozda si pogresno protumacila.

1. Ako ne zeli da te zeni...pomogao bih mu da te ne zeni :lol: ...posto u ovom slucaju POMENUTA djevojka ZELI da se na ljeto uda za svog dragog ali ne zeli da prihvati dio obaveza i njegovih zelja.
2. Naravno da spada...ne znam kao si to ti sebi zamislila...ali ja ga necu praviti sa nekom komsinkom koju sam vidio 5 puta u zivotu :lol:.
Ti tacno ne razumijes poentu teme a ni nase price...
Tvoja majka je zeljela...OVA NE ZELI!!!

Ja brate nisam zamislila i zelim dete jednom :lol:, al' se pitam gde to i otkada spada u bracne duznosti?
Ja ono jes' da porodicno pravo polozih sa 7 ili 8 ne secam se, znam da nije 10 :lol: al' niko me ne nauci za 4 god na pravnom taj zakon :sad2:

je l' "ona" ti zato sto bih te pitala par pitanja ako jeste da malo bolje svi razumemo temu?

Back