Ona po meni PRETJERUJE...koje to druge stvari ona zeli da zavrsi? Faks, DOBAR posao, karijeru, putovanja, ustedjevinu, stan i onda djete...kad sa 40

...to ti je danasnjica...svako ima neke svoje hirove.
Evo, zive zajedno 2 godine...na to je spremna, ostala joj je mozda jos godina na faksu...sto moze zavrsiti u vrijeme trudnoce ili za vrijeme porodiljskog...i sta sad ne valja...ona jednostavno nije spremna za VISI nivo veze.
Razlika u godinama, izmedju njih dvoje se osjetila kad je njemu bilo 20, a njoj 14...ali sad...apsolutno je zanemariva.
Za mene je on spreman za bebu, a ona je kukavica.
A gdje je ljubav...gdje je ODRICANJE...iako bi ona vjerovatno sve mogla zavrsiti na virjeme?
Ne, ona ne zeli...ona zeli jos uzivati i zivjeti...a njega i njegova osjecanja ko sisa.
To je za mene ne fer sa njene strane.
Mlada sa 22 godine...kad rodi bilo bi joj 23...mene je moja majka imala u 23-oj...u sta ode danasnja omladina

.
Zasto joj je rano?
Maturirala je sa 18...4 godine studira...sigurno je 3 godina faksa...za sta je rano?
Nema to nista sa psihom...to je sve pokazatelj ljubavi...ona nije i nikada nece biti spremna na odricanje u njegovo ime.
Ako se vole, on ima primanja kojim bi je mogao izdrzavati...dakle, moze da uci dok je u trudnoci i da joj neko pomogne oko bebe dok je mala, da zavrsi faks. Da li se ona mozda neceg odrice...NE?! Niceg se ne odrice, karijere (ne radi), faksa (nastavila bi sa studijem, ne tjera je da ide raditi)...ona je jednostavno NEZRELA za ozbiljnu vezu!
6 godina nije nikakva razlika u njihovim godinama. Uvjek ste govorile kako su zene zrelije od muskaraca.
To je upravo ono sto ja i pisem...dakle..zasto mu ne rodi bebu i ne uradi nesto za njega, nego je sebicna i egoisticna?!
Zasto on nju ni malo ne cjeni...zato sto zeli jedan VISI nivo veze? Zato sto zeli da se vjencaju na ljeto?
Sve to ona moze zavrsiti...samo ona ne zeli da se zrtvuje dok i ona ne bude spermna (SEBICNO)!!!
Neke se stvari u zivotu rade i spontano...ZA LJUBAV!!!
SVAKA TI CAST

!!!
Nemas pojma koliko cjenim ljude kao sto si ti!!!