KAD MUSKARAC PLACE!!!

Pa nema nista lose u plakanju...samo ne treba preterati i upekmeziti se nacisto...nemos tad normalno da funkcionises...uz to biva da se propuste neke druge zanimljive prilike za druzenje, upoznavanje...

kad muskarac place,onda nzaj da je nesto gadno poslo po zlu..
ebes ti drugove i zabavljanja kada izgubis veru u ljude..missim,govorim generalno..ljudi su gofna,sem par ortaka,koji su dobri..ostali su tu,kada si na poziciji ili pri kesu..:ok:

kad muskarac place,onda nzaj da je nesto gadno poslo po zlu..
ebes ti drugove i zabavljanja kada izgubis veru u ljude..missim,govorim generalno..ljudi su gofna,sem par ortaka,koji su dobri..ostali su tu,kada si na poziciji ili pri kesu..:ok:

Pa sad...zavisi...ima dosta ultra emnotivnih muskaraca koji bas, bas cesto placu...vera u ljude se ne gubi tek tako...mada situacije nas cesto dovedu do toga da mislimo da je to tako iako nije....zato treba odbolovati ali ne pretiravati u bolovanju.,,jer na taj nacin sputavamo sebe...

Muska suza jeste najteza zato sto muskarci mnogo teze zaplacu i kad zaplacu znas da im je stvarno stvarno tesko-osim ako nisu placipiscke pa placu non stop.Inace ne treba plakati pred svima ali zaplakati pred pravim prijateljem koji ce te razumeti je ok jel on moze da ti pomogne da izbacis teret iz sebe.
Desava mi se da imam takvu muku da ocu sam da sednem de nema nikog da se isplacem i ne mogu,zato znam kad zaplacem zaplako sam to je jako jako retko,poslednji put bi bio za druge cudan razlog ali meni nije,bile su dovedene u pitanje najlepse uspomene iz detinjstva i nisam hteo da placem,tad ne,i nije to bio plac sa ridanjem ili glasnim jecanjem najtezi onaj tihi i najiskreniji ni za koga samo ja i sto posto sam siguran da plac nije zenska osobina samo se razlikuju uzroci i razlozi zasto ko to radi i kod muskaraca i zena i od osobe do osobe.I
INACE KO NIJE ZAPLAKO NIJE SE RODIO PRVO PLACEMO POSLE SE SMEJEMO.

e,hajde malo da za*ebemo te maco fore,ja nikad ne placem,ne kukam,ne patim etc... kada sve muskarci placu,kako vi devojke gledate na to,kako sami muskarci gledaju na to... nemam pojma,ostavite svoje utiske o ovom pitanju... pozzic... :p

zadnji koji je plakao,kad sam mu rekla da se vise ne mozemo vidjati,ne znam.......nije mi bio jadan,niti sam ga zalila..........bilo mi je svejedno,bilo mi je smaranje.......jedva sam cekala da ustanem i odem.........ali minimum ljudskosti me je zadrzao da bar sacekam dok ne zavrsi sa plakanjem...........mislila sam da je taktika,nisam verovala...........suzama nikad nisam verovala,i sama sam lazno plakala,u drugim prilikama............:think:

zadnji koji je plakao,kad sam mu rekla da se vise ne mozemo vidjati,ne znam.......nije mi bio jadan,niti sam ga zalila..........bilo mi je svejedno,bilo mi je smaranje.......jedva sam cekala da ustanem i odem.........ali minimum ljudskosti me je zadrzao da bar sacekam dok ne zavrsi sa plakanjem...........mislila sam da je taktika,nisam verovala...........suzama nikad nisam verovala,i sama sam lazno plakala,u drugim prilikama............:think:

kako si ti hladna i neuvidjavna.... ba te led
dabogda te crnac ****
jako

e,hajde malo da za*ebemo te maco fore,ja nikad ne placem,ne kukam,ne patim etc... kada sve muskarci placu,kako vi devojke gledate na to,kako sami muskarci gledaju na to... nemam pojma,ostavite svoje utiske o ovom pitanju... pozzic... :p

Muske suze me pogode vise od zenskih, zato sto muski placu u krajnjoj muci, ne znaju time da manipulisu, ..najezim se kada vidim da odrastao muskarac place, strasno.. Bar, sam ja takve samo sretala..mozda i ovde ima izuzetaka?

treba mi vase misljenje..pre nekoliko dana sam se smuvao sa jednom devojkom...to je lepo..ali juce mi se desilo nesto ne ocekivano..slusao sam muziku i gledao sam slike moje devojke...nije proslo 1 min. poceo sam da placem.. meni je to glupo ali ja nisam mogao da prestanem da placem..da li mozete da mi kazete sto mi se to desilo ili sta to znaci??:rumenko:

Ja sam samo dva puta videla muškarca kako plače,predanom .Prvi put mog oca kada smo odlazile od kuće(mama i ja).Poslednji put,mog sad već bivšeg dečka.U oba dva puta srce mi se cepalo i nisam mogla da gledam.Plakala sam onda i ja sa njima, i smekšala.:sad2:

Ja sam samo dva puta videla muškarca kako plače,predanom .Prvi put mog oca kada smo odlazile od kuće(mama i ja).Poslednji put,mog sad već bivšeg dečka.U oba dva puta srce mi se cepalo i nisam mogla da gledam.Plakala sam onda i ja sa njima, i smekšala.:sad2:
Ijaoj, to je divno. Ti si jedna divna i osećajna osoba i molim te, molim, molim da ostaneš takva. Ne dozvoli da te promene, retke su žene koje to imaju u sebi i nije ih sramota da podele sa svetom. Inače su muške suze najteže i tačno si skapirala kako im je bilo i saosećala si sa njima. Sada kada ovo čitam drago mi je što znam da postoji nada da će i moje suze nekad - neka žena razumeti, to bi mi bilo dovoljno. Hvala ti što postojiš i dobrodošla na naš mali emo forum :heart:
PS. ne znam da li sam već rekao ali ovo je divno.

Ijaoj, to je divno. Ti si jedna divna i osećajna osoba i molim te, molim, molim da ostaneš takva. Ne dozvoli da te promene, retke su žene koje to imaju u sebi i nije ih sramota da podele sa svetom. Inače su muške suze najteže i tačno si skapirala kako im je bilo i saosećala si sa njima. Sada kada ovo čitam drago mi je što znam da postoji nada da će i moje suze nekad - neka žena razumeti, to bi mi bilo dovoljno. Hvala ti što postojiš i dobrodošla na naš mali emo forum :heart:
PS. ne znam da li sam već rekao ali ovo je divno.
Hvala ti na predivnim rečima.Želim ti da što pre upoznaš takvu i nadam se da ćeš je paziti onako kako to i zaslužuje.

Muški sam je ostavio - tri sam dana i tri noći k`o p... cmizdrio ...

567738

Back