- Poruka
- 7.183
Nikad se ne treba zeniti
Od toga nema nista dobro
Zene su krvopije
Od toga nema nista dobro
Zene su krvopije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbolje da se uopste ne zene,Sta mislite koje su zadnje godine za muskarce kad trebaju da se ozene, ono da mogu psihicki da podnesu zenu u kuci i braku?
Nikad se ne treba zeniti
Od toga nema nista dobro
Zene su krvopije
najbolje da se uopste ne zene,
da se ne izlazu psihickoj torturi koju ne mogu da podnesu?
To je naša krivica što im to dopuštemo da se iskaljuju nad nama...
Jedno pitanje Distance. Da li mislis da je sadasnje nesto drugacije od recimo tvog vremena? Na primer, ozeniti se devojkom koja ima 24 godine i odrasla je na Novom Beogradu meni deluje kao veoma rizican potez, jer sumnjam da moze da prodje 10 godina, a da se mnogo toga ne promeni.
a mozda je bolje da je odrasla na Novom Beogradu, nego na Titovom Vrbasu.
Znaci bilo jos gore u tvoje vreme?
Kako ne. U moje vreme tamo negde sezdesetih su ribe bile sponozoruse samo takve. Bez ajkule nisi mogao da ga parkiras.
Pa jel ti imas 55 godina ili negde oko 40?
38. A ti, odnosno tebete?
30. Kako je onda tvoje vreme bil 60-tih?![]()
Za deset godina ce se mnogo toga promeniti odakle god da je devojka, i to ce se promeniti i to kod oboje.Jedno pitanje Distance. Da li mislis da je sadasnje nesto drugacije od recimo tvog vremena? Na primer, ozeniti se devojkom koja ima 24 godine i odrasla je na Novom Beogradu meni deluje kao veoma rizican potez, jer sumnjam da moze da prodje 10 godina, a da se mnogo toga ne promeni.
..имала си среће..Za deset godina ce se mnogo toga promeniti odakle god da je devojka, i to ce se promeniti i to kod oboje.
Dobra vest je da ta promena i te kako moze da bude na bolje, zavisi od vas.
Ono sto muci tebe, a i sve druge ljude je to sto nema garancije da ce nesto sto je veliko emotivno ulaganje trajati i valjati, ali vredno je pokusaja.
Sto se konkretnog pitanja tice, ne razumem ni kakve veze ima sto neko ima 24 godine, ni sto je sa NBG ni u cemu je rizik.
Ako mozes, pojasni malo, da znamo o cemu pricamo.
Od mog vremena (kada dodjes u moje godine, ukapiraces da ce i to tadasnje vreme takodje biti tvoje vreme) nije se promenilo nista u drustvenim okolnostima, zato sto sam imala 18 godina kada je pocela ova cuvena era u Srbiji, tako da je moju mladost zakacila jos veca kriza od sadasnje, ako se na to odnosi tvoje pitanje i to nije imalo nikakvog uticaja na moj brak. Ako mislis na nesto drugo, reci.
i dalje ne razumem u cemu je njihova specificnost u odnosu na druge devojke..имала си среће..
..ово са цуром из НБГ све више личи на руски рулет,све зависи колико си сличан таквима...
Sta mislite koje su zadnje godine za muskarce kad trebaju da se ozene, ono da mogu psihicki da podnesu zenu u kuci i braku?
Nikada. Pre ili kasnije prsnu.Sta mislite koje su zadnje godine za muskarce kad trebaju da se ozene, ono da mogu psihicki da podnesu zenu u kuci i braku?
..pretpostavljam da su, što bi rekle lale:sponzoruše od zanata...i dalje ne razumem u cemu je njihova specificnost u odnosu na druge devojke![]()
..pretpostavljam da su, što bi rekle lale:sponzoruše od zanata...
..valjda je na to mislio..
Za deset godina ce se mnogo toga promeniti odakle god da je devojka, i to ce se promeniti i to kod oboje.
Dobra vest je da ta promena i te kako moze da bude na bolje, zavisi od vas.
Ono sto muci tebe, a i sve druge ljude je to sto nema garancije da ce nesto sto je veliko emotivno ulaganje trajati i valjati, ali vredno je pokusaja.
Sto se konkretnog pitanja tice, ne razumem ni kakve veze ima sto neko ima 24 godine, ni sto je sa NBG ni u cemu je rizik.
Ako mozes, pojasni malo, da znamo o cemu pricamo.
Od mog vremena (kada dodjes u moje godine, ukapiraces da ce i to tadasnje vreme takodje biti tvoje vreme) nije se promenilo nista u drustvenim okolnostima, zato sto sam imala 18 godina kada je pocela ova cuvena era u Srbiji, tako da je moju mladost zakacila jos veca kriza od sadasnje, ako se na to odnosi tvoje pitanje i to nije imalo nikakvog uticaja na moj brak. Ako mislis na nesto drugo, reci.
38. A ti, odnosno tebete?
30. Kako je onda tvoje vreme bil 60-tih?![]()