Kad ljubav utihne..

imala sam slicnu situaciju....ljubav je kao bila tu, ali on je hteo da se manje vidjamo i da on "zivi" zivot....jeste, bili smo mladi, suvise smo se voleli....sada razumem....pokusala sam ja na sve nacine: molila, pricala, slusala, pretila...nisam mogla da trpim situaciju: volim te, ali moram da zivim svoj zivot u kojem ti imas malo mesta....i razisli smo se, ostavila sam ga....posle je kumio i molio za nazad ali je nas odnos izgubio smisao ....ako neko odluci da ne moze da ispostuje neki odnos, nema tu nacina.....a i malko je ponizavajuce igrati igrice da bi se neko zadrzao pored tebe....a igrice znaju da budu vrlo uspesne.....

joooooooj sestro ne bila ti u kozi...al..proci ce..smejaces se jednog dana...valjda

Mozda..ali ovog puta ne verujem..isuvise je jako da bi se posle ovog smejala..nisam klinka i znam sta mi hoces reci ali mislim da jos dugo srce nece nikoga pustiti unutra..ali valjda se i sa tim zivi..naviknes i sazivis se sa bolom..pati te kao pesak u oku..ali ides dalje..!Ja se jos uvek nadam..to je jedino sto je ostalo..bedno ali jedino..

Poslednja izmena:
Eh ta ljubav..divno je biti voljen i voleti..medjutim sta kad u jednom momentu osetite da je vas partner drugaciji,da je utihnuo..hladniji je i drugaciji..a vi volite istim intenzitetom..a srce boli jer osecate taj dah promene..tu neizrecivu sumnju!Postoji li nacin da ponovo bude kao pre..postoji li "carobna formula"kako probuditi uspavano srce i ponovo rasplamsati pomalo utihnulu ljubav..da li pogresno verovati i nadati se da je ljubav i dalje tu..samo prolazi kroz krizu..sta uraditi da bi spasili ljubav..

lady aries,
Spored mene muškarci potpuno drugačije reaguju na određene probleme od nas žena,možda ima neki problem druge prirode što ga blokira da bude onaj stari on,ljubav se ne gasi tek tako,često sami i previše toga tražimo od partnera ,a premalo sami damo,a ima nekih čarobnih sitnica da rasplamtaju ljubav pogotovo u dugim vezama,gde se zasićenost normalno javlja,potrudi se malo više ti,ne čekaj da spontano samo dođe od njega.:)

lady aries,
Spored mene muškarci potpuno drugačije reaguju na određene probleme od nas žena,možda ima neki problem druge prirode što ga blokira da bude onaj stari on,ljubav se ne gasi tek tako,često sami i previše toga tražimo od partnera ,a premalo sami damo,a ima nekih čarobnih sitnica da rasplamtaju ljubav pogotovo u dugim vezama,gde se zasićenost normalno javlja,potrudi se malo više ti,ne čekaj da spontano samo dođe od njega.:)
:ok:to je glavni problem u vecini slucajeva

a nedostaje mi po malo... njen osmeh... trenuci koji su samo nasi... moji prsti u njenoj kosi... zagrljaj, dok spavamo... i njena ledja, pribijena uz mene... nedostaje mi, po malo, i hodanje ulicom, dok je njena ruka u mojoj... i da srecni cutimo... ispunjeni, sasvim... nedostaje mi... ne neka bivsa... niti neka koju sam jako voleo, a nikad nisam imao... nego neka koja ce tek doci... koju cu iz sve snage da pokusam da usrecim... da joj pokazem da je jedina na svetu... nedostaje mi ona, zbog koje radim sve sto radim... i koja ce celom ovom ludilu dati smisla... samo zato sto postoji... i da shvatim da je vredelo promasiti sve do sad... samo da bi' stig'o do nje... jednom...

jao, bas poJeticno...

Eh ta ljubav..divno je biti voljen i voleti..medjutim sta kad u jednom momentu osetite da je vas partner drugaciji,da je utihnuo..hladniji je i drugaciji..a vi volite istim intenzitetom..a srce boli jer osecate taj dah promene..tu neizrecivu sumnju!Postoji li nacin da ponovo bude kao pre..postoji li "carobna formula"kako probuditi uspavano srce i ponovo rasplamsati pomalo utihnulu ljubav..da li pogresno verovati i nadati se da je ljubav i dalje tu..samo prolazi kroz krizu..sta uraditi da bi spasili ljubav..

Iskreno uradio bi sve,ali ako nesto ne mozes zadrzati ono nece s tobom ostati ni da mu zlato zlatis,da mu zlatne dvore pravis...ode i ne vraca se vise!Tesko je ali tako je,bas imam osjecaj da moja veza prolazi kroz tu krizu,ali ja kada to vidim i primjetim otvoreno kazem,mozda cak i smaram ali takav sam moram o svemu razgovarati i ne volim nedovrsene a pogotovu nedorecene stvari.Ali sta ako se ugasi ugasi ja znam da sam se potrudio i dao sve od sebe tako cu manje da patim :D!

Za opstanak takve ljubavi ne postoji formula.To je kraj veze nazalost.Znam iz licnog iskustva.Nalazila sam se u slicnoj situaciji.Pokusavala sam na sve moguce nacine da spasim svoju vezu,ali nisam uspjela.Poslije sam dugo patila,ali s vremenom i tuga je prosla.
Vrijeme lijeci sve rane.Zasto da spasavam vezu u kojoj je partner zahladio?Izgleda da je tu samo meni stalo do te veze.

Kada mi se to desilo s bivsim (ustvari on se isto ponasao, isto smo razgovarali, zvao me telefonom isto kao pre, ali nesto u njegovom pogledu nije bilo isto i glas mu je drukcije zvucao:think::aha:) bila sam sigurna da me vara, pa sam izblefirala da sve znam, priznao je, posvadjali smo se, pomirili, bili zajedno jos nekih mesec dana i raskinuli....vise mu nisam verovala, bila stalno u nekom grcu, bilo je to previse i dosao je kraj:sad2:
Formalno raskinula sam ja, ali njemu je laknulo, a ja sam patila....tako da ono; raskini pre nego on raskine s tobom, nema bas mnogo smisla, cak ni za to sacuvano dostojanstvo...

Poslednja izmena:

Back