Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
pitaju za ajse.... nema niko pojma
j im se
pa mislim stvarno
dodju onako bezveze a ovi svi uspaljeni, proslo godinu dana, rade ljudi a ovi ih pitaju za seriju
al ono kao
jel placeno putovanje? smestaj? jelo? koliki je honorar?
aha ajd moze

Bilo je lepo dok je trajalo...
Ajmo sada
lock.gif

Dakle neko, ko je prevodio gostima pitanja i dosetke ove dve budale od voditeljki, je užasno loše radio svoj posao. Glumci gosti više od pola nisu razumeli šta ove pitaju.

Znači, bruka u studiju za 1TV. Šteta.

Pored toga što mi je drago da vidim Dževrije koja je izvanredan lik kao glumica moram da kažem da mi je Lejla slatka ko šećer. Nedžla jeste lepa ali Lejla je još i neverovatno ženstvena i potpuno me očarala.
Takođe me je i ovaj šuntavi Ševket iznenadio što je onako komunikativan i prirodan. Oguz, ili ne razume ništa ili je malo priglup.

Voditeljke - katastrofa. (možda zbog više nego očajnog prevodioca sa srpskog na turski).

Stvarno sramota kakvi voditelji rade na Prvoj.

Sto se tice gostiju. Ok. Videli smo da su Lejla i Nedzla iste kao u seriji, Fikret i Hajrije su ok i potpuno drugacije nego u seriji i dosta su se dobro drzale. A Oguz, ja ne znam ko je ono bio. Totalno drugi covek. I glas, gde je onaj demonski glas. :D

Ali Riza deluje kao dosta interesantniji lik. Trebali su njega da dovedu, Fikret koja je vec dva puta bila u Srbiji i Dzevrije. To bi bilo ok.

Sevket je ok sasvim, zna da se zeza
fikret super
dzevrije fantasticna
lejla preslatka
nedzla simpaticna bas
Oguz me do suza nasmejao ali mi ga vise bilo zao, malo je tup ali verovatno zbog prevodioca

a isidoru bjelicu obozavam

Stvarno sramota kakvi voditelji rade na Prvoj.

Sto se tice gostiju. Ok. Videli smo da su Lejla i Nedzla iste kao u seriji, Fikret i Hajrije su ok i potpuno drugacije nego u seriji i dosta su se dobro drzale. A Oguz, ja ne znam ko je ono bio. Totalno drugi covek. I glas, gde je onaj demonski glas. :D

Ali Riza deluje kao dosta interesantniji lik. Trebali su njega da dovedu, Fikret koja je vec dva puta bila u Srbiji i Dzevrije. To bi bilo ok.

Dovodili Hajrije? Kako nisam primetila?

e al ono kad je oguz izasao pa hteo da zbrise :rotf:
Ali riza je najbolji, bas bih volela da je dosao, i zao mi je sto nije dosao, a i drago mi je, nisam nista propustila u studiju:whistling:

Imam komentare i za poslednju epizodu (u šta niste sumnjali :D), ali najpre za samu emisiju u kojoj su ugostili glumce...

Ivana Zarić mi se oduvek dopada kao voditelj, korektna je, naročito u odnosu na ostale voditeljke sumnjivog talenta, inteligencije, dikcije i ostalog koje su preplavile sve televizije.
Međutim, osim u fizičkoj pojavi, nije nešto zablistala večeras.
Bila je osrednja.
Moguće je da je i nju ubila ova druga, Danijela se valjda zove.

Danijela je katastrofa.
Najpre je bila napadna prema gostima.
Potom i egocentrična. Ovo nije bila emisija o njoj, niti je neko zbog nje došao ovde. Ono sa Oguzom bila je šala jednom, dva puta. Ali kada je počela to non-stop da potencira, delovalo je jako ružno i antipatično. Još kada je Fahrije (Nedžli) pomenula naslovnu stranu i dečka... Bože. Prvo je bilo nepristojno, jer ne zna da li je ona i dalje sa tim čovekom. Drugo, šta se to tiče i Fahrije i gledalaca. Kao da je iz Danijele vrištao glas: primetite me, upamtite me.

Vrtele su jedna ista pitanja od toliko mogućnosti da im se postave najrazličitija.
Nismo čuli šta je sa Hajrije, to su zaboravile.
A mogle su da pitaju i za još neke likove, odnosno, glumce, gde su, šta rade... da se osvrnu na sporedne likove u seriji, ali koji su takođe ostavili pečat i bili bitni za priču. Nejir, Sedef,... da su pitale da li u Turskoj tako žive komšije, onda je ono što je Isidora Bjelica bilo jako dobro i od toga je moglo da se napravi i pitanje i priča... (mislim na zapažanje o Istanbulu i Trabzonu kao simbolima većeg i manjeg grada)...
Da ne nabrajam, nisam voditelj :)
Danijelina pitanja su sve vukla na sanja-marinković-fazon. Žuta štampa.

Pitanje o tome da li su Halil i Deniz zajedno vrlo je bilo škatljivo, još jedno neprikladno pitanje.
Međutim, Benu je odgovorila diplomatski. Uz njen šarmantan osmeh.
Ona je potpuno drugačija od svog lika.
Vragolasta je.

Niko me nije razočarao, svi su normalni i dragi.
Lejla je bila malo stidljiva, Nedžla veselkasta (vidi se i da je najmlađa među njima), Šefket mi deluje ozbiljno i staloženo (nije tunjav), a Oguz me je prijatno iznenadio. Mislila sam da je neka turska bitanga. :)
A i on je vedar, nije uobražen, ima spontane i lepe reakcije, setio se da pomene i ljude koji su bili iza kamere, pokazao je da mu je milo što je ovde...

Halil (Ali Riz)a je divan.

Ana Perišić bila je totalni višak.

Back