Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Imala je dobre učiteljice oko sebe.
Ako je toliko ljubopitljiva sto ne upita Lejlu direktno za novac, nego ide okolo i spletkari

strasno
zaista strasno
kako dete moze da spletkari bas me zanima???
a i lejla je htela da je udari, kada je rekla istinu da oguz hoce da ih se otarasi, i da slobodno i nju izbace kao njenog oca a lejla je bila kriva,
e jedva cekam da uhvate onog lizguza i isprase mu guza

strasno
zaista strasno
a i lejla je htela da je udari, kada je rekla istinu da oguz hoce da ih se otarasi, i da slobodno i nju izbace kao njenog oca a lejla je bila kriva,

jao kako bre ne moze:neutral:
narochito ako stalno slusha nekog starijeg ko raspreda teorije razne(poput hajrije koja uvek ima neshto "pametno" da kaze i prokomentarishe za svakog, a tek kad ne zna o chemu se radi pa sama smisli prichu:dash:)

strasno
zaista strasno

ja ne bih volela da ga uhvate..
pa on nije uopste los bre..
pobegao jeste kad je video da ce da ga prijavi..
on je hteo i posle ubistva odmah da nestane, a ona ga je zadrzala..
i kad je pobegao nije nestao sebicno, nego je novcano obezbedio lejlu i odmah zvao dzejdu da zna da on brine zbog kana..
kao otac i suprug i bivse i buduce zene nije zakazao..

da dodam josh neshto vezano za ajshe i spletkarenje
ako je stalno u drushtvu starijih ljudi, a ne svojih vrshnjaka i iznova slusha njihove govorancije, a vala ovde ih je bilo, pochela da usvaja taj nachin komunikacije
a to je da se ne pricha otvoreno o nechemu, nego se mozga sa nekim drugim u duetu shta bi to moglo biti, koji je razlog itd

jesmo li ikada videli ajshe sa nekim drugaricama, da joj je neko dolazio da se igraju, druzenje?

ja ne bih volela da ga uhvate..
pa on nije uopste los bre..
pobegao jeste kad je video da ce da ga prijavi..
on je hteo i posle ubistva odmah da nestane, a ona ga je zadrzala..
i kad je pobegao nije nestao sebicno, nego je novcano obezbedio lejlu i odmah zvao dzejdu da zna da on brine zbog kana..
kao otac i suprug i bivse i buduce zene nije zakazao..

zakazao je kao karakter
i treba da odgovara pred sudom za to

zakazao je kao karakter
i treba da odgovara pred sudom za to

zasto?
sto je po izlasku iz zatvora pokusao da se snadje i obezbedi svoje zene i decu?
sto nije kao kilavi sefhet sedeo u cosku i razmisljao kako tati da poljubi ruku?
sto je otvoreno rekao kriminalcu da ce za njega da odradi jos jedan posao i da posle toga mora da se povuce jer hoce svojoj zeni i deci da pruzi normalan zivot?
ja ne vidim gde je on kao karakter zakazao..

zasto?
sto je po izlasku iz zatvora pokusao da se snadje i obezbedi svoje zene i decu?
sto nije kao kilavi sefhet sedeo u cosku i razmisljao kako tati da poljubi ruku?
sto je otvoreno rekao kriminalcu da ce za njega da odradi jos jedan posao i da posle toga mora da se povuce jer hoce svojoj zeni i deci da pruzi normalan zivot?
ja ne vidim gde je on kao karakter zakazao..

Pa ako je u redu biti mafijas. Je l' prebijao ljude da mu prepisu imovinu. Je l' trgovao drogom. Je l' ubio coveka. Nisu njega uhvatili sa 5.000 evra nego sa 5 miliona, plus onih 5 od ranije. Tako bi za svakog dilera droge rekli da je pravi karakter jer je samo hteo da obezbedi zene i decu.

Pa ako je u redu biti mafijas. Je l' prebijao ljude da mu prepisu imovinu. Je l' trgovao drogom. Je l' ubio coveka. Nisu njega uhvatili sa 5.000 evra nego sa 5 miliona, plus onih 5 od ranije. Tako bi za svakog dilera droge rekli da je pravi karakter jer je samo hteo da obezbedi zene i decu.

To nije u redu, a inače znamo svi kako su ga namestili za tih pet miliona evra...
Pokazali su klasične mafijaške igre i da se iz njihovih kola teško izlazi.
Takoreći - nikad.

Karakter nema veze sa poslom kojim se neko bavi.
Karakter imaš ili nemaš.
Možeš da budeš ministar, mafijaš, zanatlija, čistač ulica.
A možeš i bez škole da imaš karakter.

Obrnuta situacija je još češća.

Niko ne kaže da je ispravno to što radi, ali postoji neka snaga u njemu koja se, makar meni lično, dopada.

Back