Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Ferhunde će postati vlasnik kuće... Ja mislim preko ovog novog lika... (ne znam kako se zove, nisam gledao više od 20 epizoda...ne isplati mi se da gledam seriju koja traje 15 minuta) tako da...znate bre, brat ovog što ga je Oguz ubio... To je moja pretpostavka...

Poslednja izmena od moderatora:
aj isklirajte malo sa spoilerima

inace, jel ste primetili kako nam bitne stvari stavljaju u ''gledacete''? bas je bilo ono kad su Lejla i Fikret otisle na kafu. mislim ne znam sta bih radila da sam to propustila.................

On je to vec rekao, posto oni vec zive tamo. I ziveli su sa njim. Dok njegova kao supruga nije.

Nisam primetila da je rekao, pošto su se okolnosti BITNO promenile.
Izdaja, izdaja i samo izdaja.
Novac je ostavio Lejli, to smo videli. A videli smo i da ne zanemaraje Dzejdu jer od njegovih para je otvotila kancelariju.
Ona ga ipak nije nikada izdala.

Nisam primetila da je rekao, pošto su se okolnosti BITNO promenile.
Izdaja, izdaja i samo izdaja.
Novac je ostavio Lejli, to smo videli. A videli smo i da ne zanemaraje Dzejdu jer od njegovih para je otvotila kancelariju.
Ona ga ipak nije nikada izdala.

Ha.
Pa ona mu je bila jedan od tamničara, šta će više...
Nije mu davala slobodu.
Zvocalica.
Toliko je glupa da, i kada bi htela da ga izda, ne bi znala kako. Zna samo da se svađa i bleji.
A i nije bila u situaciji koja je otvarala mogućnost da izdaju.
Da je bila, uradila bi to ladno.
I ne bi joj tuga i gorčina bila posledica.

Džejdi je sada jedina preokupacija da izbaci Tekinove.
Ne brine se kako je čovek kojeg voli.
Ne pita se gde je.
A nvodno joj je važan.
Ne ume ta da voli.
Njoj je veza, ljubav svedena na rasprave, zajednički boravak, nebitno koliko i da li se konstruktivno to vreme provodi.

Ni kada je varala Jamana, nije imala grižu savesti, niti trunku neprijatnosti jer povređuje izdaje čoveka koji joj obezbeđuje sve, i koji je voli.
Makar da se osvrnula, osim kada je nije hteo, a Oguz bio u bedi.
Tada se osvrtala na Jamana.
Toliko o tome da ne izdaje.
I prevara je izdaja.

Ma ja uopšte ne sporim da je ovakva ili onakva, još ponajmanje kakva je bila kada je bila u braku sa Jamanom. Kad se sve sabere i oduzme, ništa bolja niti lošija od ostalih ženskih likova.
Još da vas podsetim da je ona zajmila i dala novac za Oguzovu kauciju. Nije morala, ali eto uradila je to. Kako, znamo svi, lagajući Jamana.
Zbog Kana na prvom mestu, a i zbog nje, i treba da se raščisti situacija sa tom kućom!

Da nema 'leba da jede, pa još i da razumem, kao i da nema krov nad glavom.
U redu e da se raspituje kod advokata kako da preduzme nešto po tom pitanju, ali ovo radi iz čiste zlosti i pohlepe.
Ima krov nad glavom, ima posao, pomoć roditelja.
Nema potrebe da se iskaljuje nad onom zbog koje ju je Oguz ostavio.
Nije joj niko kriv što je muž ostavio, sam je tako hteo, niko ga nije terao.
Nije umela nikoga da usreći.
U redu je i da je došla da kaže Lejli da želi kuću, da vidi hoće li da se isele ali da napada tek porođenu ženu, to je bezobrazluk.
Ni manje ni više, nego sestru Nedžlinu, koja joj se nakon porođaja najviše i našla pri ruci, bodrila je.
Kako ne volim ljude koji olako zaborave kako je njima bilo dok su bili u tom stanju.
I ona se porodila kada je Oguz bio u bekstvu.

U desetoj epizodi koju sada gledam (natabanu je to 19.) svi za trpezom sede, kikoću se, zadirkuju Hajrije koja je tamjanom čistila Ferhundinu u Ševketovu sobu.
I Džejda u toj epizodi saznaje da se Oguz viđa sa Lejlom, i opseda ga.
Misli da zbog toga što se viđaju, ima pravo na njega, da ako radi sa njenim mužem, da je i ona njegova vlasnica.
I u ovoj epizodi joj je svašta rekao, pošteno joj spustio.
A ona, ništa nije naučila tokom ovih sezona, nakon svega što je prošla, i sada se isto ponaša.

U desetoj epizodi koju sada gledam (natabanu je to 19.) svi za trpezom sede, kikoću se, zadirkuju Hajrije koja je tamjanom čistila Ferhundinu u Ševketovu sobu.
I Džejda u toj epizodi saznaje da se Oguz viđa sa Lejlom, i opseda ga.
Misli da zbog toga što se viđaju, ima pravo na njega, da ako radi sa njenim mužem, da je i ona njegova vlasnica.
I u ovoj epizodi joj je svašta rekao, pošteno joj spustio.
A ona, ništa nije naučila tokom ovih sezona, nakon svega što je prošla, i sada se isto ponaša.

jbte, ko da nije gledala seriju :hahaha:

Pa ne mora seriju, nego poučena iskustvom, a pravi se na nivou.
Samo gleda inat, samo gleda jurnjavu, i scenu.
Bila je prosečna, ali ju je Jaman odnegovao, a kad je njega izgubila, postala je glupačica koja hoda i ne zna kuda bi.

A sto pustaju tu Ezel kad je ona vec bila na programu. Ima je na tabanu. Od tih koje su vec isle negde najbolja je Bilo jednom u Turskoj.

Od onih koje nisu isle voleo bih da vidim Ti si moja sudbina - Seni Bana Yazmilar. Gledao sam malo na tabanu delove sa Duygu Cetinkayom. Glumi neku bajkerku u koju se zaljubljuje neki dobar momak iz kraja. Onda on slucajno upadne na neko snimanje za TV i postane popularan, jure ga devojke, a Duygu postaje ljubomorna. To je jedna od prica u seriji. Deluje ok, ali nemoguce je gledati bez prevoda.

Back