Kad je devojka konzervativna?

Gazdarica:
"Značajna poruka nam stiže iz Frankfurta, sa Svetskog kongresa seksologa: brak će biti drugotrajniji ako u njemu ima puno perverzija. Ovu revolucionarnu tezu, poznatu kao teza perverzije, izneo je nemački seksolog Folkmar Ziguš.
Prema rečima gospodina Ziguša, više šanse da traju imaju brakovi, ili ljubavne veze, u kojima ima više perverzija. Iako pod rečju perverzija mnogi podrazumevaju najneverovatnije načine vođenja ljubavi, upotrebu raznih, pomoćnih sredstava, ukljućivanje treće osobe, drugog para ili čitavog komšiluka, on smatra da će i najbanalnija perverzija, kao što su miris tela, način kretanja ili oglašavanja prilikom vođenja ljubavi, pa čak i oblik nosa partnera, stvoriti među parovima neku vrstu tajne veze koja će ojačati njihov odnos.
Gospodin Ziguš daje i jedan koristan predlog: ne mučite svoga partnera ljubomorom, pokažite se otvorenim za sve načine vođenja ljubavi i pratite partnera u njegovim perverznim idejama. To će vam se isplatiti jer će među vama stvoriti neraskidivo partnerstvo - u dobru kao i zlu."
Zahvaljujemo se nasem specijalnom izvjestacu sa Svjetskog kongresa seksologa odrzanog u Frankfurtu na Majni...Gazdarice kischina, gos'n Folkmar Zigus respect, a mi nastavljamo sa temom koja se bavi problemima mladih ljudi u nasoj zemlji...Naime, sta ciniti u situaciji "Kad je devojka konzervativna?" :arrow:

limunada:
Sama rijec perverzija asocira na nesto negativno.
Pitam se samo sta je ispravno:biti perverzan ili ne?
:shock:Mada su na forumu perverzije u vodstvu...
E limunadice ,zasto neshvatis to ovako da sam upotrebio rec "perverzije" kao i to da mi muskarci volimo... ,kao ne neki izraz za negativno nego na neke sasvim normalne stvari bar za mene i za druge, npr. obostrani oralni sex, recimo sto nebi probali i analni ..a mozda i ona da kaze nesto sto bi joj ja rado ispunio ...

Gazdarica:
Zato sto ce njega to uvijek privlaciti, a samim tim, ne samo da ce biti nezadovoljan, nego ce postojati i velika sansa da zavrsi s nekom drugom u krevetu...
On vec sad razmislja o tome...
Pa, sad, da li je bolje da zajednicki nadju kompromis, ili da je on vara ili ostavi...
Uostalom, sexolozi i bracnim parovima ciji je sexualni zivot u krizi savjetuju upravo to :arrow: da unesu malo perverzije u bracnu postelju, (ma sta za koga perverzija znacila)...
Prvo da se zahvalim na pomoci i podrsci ,HVALA.
1.nisam u braku (jos je rano za to tek mi je 21 )
2. oralni imamo ali nije bas zadovoljavajuci ,bar ne sa njene strane
3.dali mislite da u sexu mozete najdalje ici do oralnog sexa i tu se zaustaviti
4. dve godine smo u vezi i mislim da je u sexu sve vise monotonije

antigona:
Ivane,mlad si vreme je pred tobom...zasto bi se mucio sa jednom ribom kad mozes sa 15....pa jednom ces i naci nekog ko ti stvarno odgovara i u pogledu sexa...Samo hrabro. :)

Imao sam ja devojaka ,ali za ovu sam se vezao ,mozda bi i raskinuli vec , neznam vise sta da radim , ustvari vise i neznam dali je volim ili sam vezan za nju .. jel 2 godine nije malo ...ispao sam iz fazona sta vise da ti kazem... imamo stvari u kojim se neslazemo najbolje jedna od tih stvari je i ova tema... Ali jedno priznajem devojka je stvarno dobra osoba ,drugo me nebi zadrzalo

3.dali mislite da u sexu mozete najdalje ici do oralnog sexa i tu se zaustaviti

Negdje se valjda mora i zaustaviti. :wink: Uopste ne mislim da je dobro sve isprobati sta kome padne na pamet.Ali meni se nesto drugo cini,a to je da u vasoj vezi jos nesto skripi.Cim ti kazes da je nisi ostavio samo sto je dobra osoba to mi lici na umirivanje savjesti.Ali mozda i nisam u pravu,ko ce ga znati.Sve u svemu imas misljenje i nekog "konzervativnog".Pozdrav

imao sam i ja vezu koja je trajala par godina i djevojka je bila "konzervativna"? Oralni? Molim?
Kunem se, volio sam je vise i od jedne prije i poslije, ali mi je ipak "nesto" falilo.
I znam kako se osjecas. Ne mozes raskinuti, fino ti je s njom i to je na kraju krajeva osoba koja ti 100% odgovara. Psihicki. Ali nije ni to sve. Treba da bude i malo izivljavanja seksualnih fantazija. Ja sam bio jako nezadovoljan i na kraju smo raskinuli zbog neke desete stvari, ali mi je uvijek bilo neugodno zbog toga sto to ona nije htjela da radi sa mnom. I nakon toga sam nasao djevojku koja se lozila na iste stvari i radila i bez mog prijedloga. Mi se nismo bas psihicki 100% poklapali, ali sam mnogo vise uzivao nego sa onom prethodnom. Je li bolje ono prvo ili ono drugo?
Znam da sa prvom nisam izgurao kao sa drugom.
Nadji djevojku koja ti psihicki odgovara, ali ne zanemaruj sex.
Budes li nezadovoljan u sexu, oguglaces i na sva psihicka slaganja i ostace samo nezadovoljstvo.
Good luck!

Prosto je,jednostavno razgovaras sa njom o sexu i tvojim 'zeljama',negde sam procitao da zena misli o sexu 12 puta dnevno,minimum,pa ako ta tvoja misli i 4 puta,dobro je.Napravi od toga dobro zezanje nije moguce da nevoli sex,jednostavno joj predlozi sto cesci sex pa ces videti,mora i ona piznati ''kako i sta najvise voli''.Videces,mora da upali :D :lol:

Back