sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta mislite da li postoji veza slobodne cure i ozenjenog muskarca, da se samo drze za ruke kad ona dodje kod njega ili u hotelu ili kad setaju npr.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,svaka takva veza se zasniva samo i iskljucivo na sexu
A sta ako ja, kao npr., ozenjen lik, zelim prevariti svoju zenu. A da ne dodje do seksa, ja je varam tako sto se setam sa drugom curom. Moja ruka vara ruku moje zene, zar ne?
da se drže za ruke u hotelu?![]()
Zasto bi to radio?
A da budem u trendu, npr. Da ucinim toj curi sto se zaljubila u mene, a glupo mi je reci da ne mogu biti sa njom, jer sam ozenjen. Ali je zato mogu prosetati gradom, da ona bude sretna.![]()
Onda si ti jedna dobra i romanticna dusica![]()
Nisam, romantik sam samo povremeno, jer mi je takvo stanje duha trenutno. A koliko me to stanje dugo drzi, toliko je mogu pruziti, znaci ona mora imati srece da bude sa mnom kad me to primi.![]()
Nadam se da hoce![]()
Naravno![]()
Vise to, nego kad bi tu malu istorbao samo, zar ne?
Šta je, opet perverzije?
Bas tako.Ovo bi uradio zbog osecanja a torbao bi iz ciste potrebe![]()
E to mi je jako drago.![]()
Ako me zena jedan dan bude nesto iznervirala, to cu napraviti. Cak i ako ne bude opet cu to napraviti, ako ne budem nikako mogao izdrzati da to ne napravim.![]()
Znaci,uradices to pa kako bude![]()
To nisam rekao, rekao sam ako ne budem mogao izdrzati da to ne napravim, onda cu to napraviti.
Jer ne mogu, nesto napraviti tako veliko a da nemam jaku zelju koja me na to naterala, znaci i kad to napravim, ja nisam kriv. Kriva je samo moja zelja.
Zena se onda nema pravo ljutiti na mene.
Ovo si bas,bas lepo rekao![]()
Da, jel ti nista shvatas iz ovoga sto ja pisem?
Zar ne vidis da manipuliram? Ali ja sad manipuliram tako da to nikome ne skodi.
Poenta ove teme je i na jedan nacin da zelim nekim ljudima otvoriti oci, da zene u Srbiji jako manipuliraju muskarcima i to na vrlo pokvaren nacin.
Sta je drugo moja zelja, nego nesto sto je izaslo iz mog srca? Znaci ja sam ipak pogresio i itekako sam kriv, a ti si vrlo lako upala u zamku i svatila tu moju recenicu kao lepu, ali ona to nije.
Ovako kuckajuci svako moze da manipulira.Drugo je kad se ovakav razgovor vodi u rl ,tada znas koliko je neko iskren
Mene si nasao da navlacis kasno nocu a?![]()