"Kad ja to rekao/rekla"?

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne radi se o laži, niti o "bitnim sitnicama"
Teško za objasniti
Na primer, kaže majka "Eno ti šargarepa u špajzu".
Ja: "Šta će mi šargarepa?"
Mama: "Pa rekla si da ćeš danas da kuvaš grašak sa šargarepom"
Ja: "Kad ja to rekla?"

Eto ti primer. Veze nemam. Totalno drugi ručak skuvala.

Da li vam se dešava da vam neko kaže da ste rekli to i to, a da pojma nemate?
Meni i mom ocu se sve češće dešava...
Majka ima pamćenje "kao slon", nekoliko puta nam je bukvalno dokazala da jesmo rekli nešto (čega se mi uopšte ne sećamo).
Meni tako jedan se udvarao,hteo vezu sa mnom i da mu budem partnerka,a posle nekoliko dana kazao ne secam se da sam ti rekao da te hocu za devojku haha,seca se,laze!

Mene to pitaju moji cesto
drag.gif

Kreteni
drag.gif

I posle ja nisam uradila nesto kako treba
drag.gif

• Haha
Reactions: DUH
Lično iskustvo da se ti ne sećaš ili lično iskustvo da ti nekoga podsećaš šta je rekao/la?
специфичан коментар је да имам искуство са женама које памте и оно што не треба. А знам да не треба јер извуку неке ствари из рукава после милион година које увелико нису релевантне.
Ја имам прилично добар филтер шта бацам а шта памтим, тако да је одговор ДА. Дешава се, релативно често, да се не сећам тривијалних ствари мада у највећем броју случајева могу да се присетим ако баш наваљују.

• Podržavam
Reactions: DUH
Da li vam se dešava da vam neko kaže da ste rekli to i to, a da pojma nemate?
Meni i mom ocu se sve češće dešava...
Majka ima pamćenje "kao slon", nekoliko puta nam je bukvalno dokazala da jesmo rekli nešto (čega se mi uopšte ne sećamo).
Milion puta mi se desilo da poželim da sam imala kakav uređaj (čak i pre "pametnih telefona"), pa da mogu snimat SVE što ljudi govore, kako bi im kasnije poturila pod nos kad kažu: ja? Ja to nikad nisam rekao/rekla. Ali STVARNO sam to uvek želela.

специфичан коментар је да имам искуство са женама које памте и оно што не треба. А знам да не треба јер извуку неке ствари из рукава после милион година које увелико нису релевантне.
Ја имам прилично добар филтер шта бацам а шта памтим, тако да је одговор ДА. Дешава се, релативно често, да се не сећам тривијалних ствари мада у највећем броју случајева могу да се присетим ако баш наваљују.
Baš tako i mn.

Back