Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dobro ti je ovo, nego nekad ti bezis, bezis, a problem trci za tobom i vice "resi me, resi me" , sta onda? Salim se, i sama se cesto osecam tako...Jedna moja prijateljica kaze, kad imam bas veliki, veliki problem, ja legnem i zaspim. Ja pitam, pa kako mozes, a ona kaze kad se probudim, obicno sam pametnija, kad bi se zezali :wink: ...
sve svoje probleme resavala sam dubokim snom i islo je to nekako, medjutim sada je problem kada te svi zaostali problemi stignu u isto vreme i naprave ti jedan veliki problem.
Dobro ti je ovo, nego nekad ti bezis, bezis, a problem trci za tobom i vice "resi me, resi me" , sta onda? Salim se, i sama se cesto osecam tako...Jedna moja prijateljica kaze, kad imam bas veliki, veliki problem, ja legnem i zaspim. Ja pitam, pa kako mozes, a ona kaze kad se probudim, obicno sam pametnija, kad bi se zezali :wink: ...
е управо то!
ово је србија и овде је цео свет окренуо наопачке. те "наше траве" које спомињеш су одавно полегле и нису ни бледа сенка оних какве су некад биле...нажалост, живимо у таквом времену и то је наша сурова реалност