0077 Elita Poruka 24.748 06.12.2009. u 00:25 - Kad ide od njega #26 sinnke: Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda? Kliknite za proširenje... Mozda joj miler nije dobro uradjen
sinnke: Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda? Kliknite za proširenje... Mozda joj miler nije dobro uradjen
blesawi Aktivan član Poruka 1.027 06.12.2009. u 06:28 - Kad ide od njega #27 sinnke: Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda? Kliknite za proširenje... Od mene idu kuci rascupanee i hodaju k'o hobotnice...
sinnke: Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda? Kliknite za proširenje... Od mene idu kuci rascupanee i hodaju k'o hobotnice...
S Saengerin M Zainteresovan član Banovan Poruka 250 06.12.2009. u 07:40 - Kad ide od njega #28 blesawi: Od mene idu kuci rascupanee i hodaju k'o hobotnice... Kliknite za proširenje... Uh! Bas si faca.
blesawi: Od mene idu kuci rascupanee i hodaju k'o hobotnice... Kliknite za proširenje... Uh! Bas si faca.
Lexa Buduća legenda Poruka 30.368 06.12.2009. u 12:18 - Kad ide od njega #29 sinnke: Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda? Kliknite za proširenje... Da li si primetio da pišeš jedno te isto već godinama? I da li te to počinje malo brinuti?
sinnke: Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda? Kliknite za proširenje... Da li si primetio da pišeš jedno te isto već godinama? I da li te to počinje malo brinuti?
blesawi Aktivan član Poruka 1.027 06.12.2009. u 12:26 - Kad ide od njega #30 Saengerin M: Uh! Bas si faca. Kliknite za proširenje... I ti bi, a?
Happiness.. Veoma poznat Poruka 11.832 06.12.2009. u 15:34 - Kad ide od njega #31 sinnke: Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda? Kliknite za proširenje... a ako ne ide kuci, zanosi u krevetu?
sinnke: Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda? Kliknite za proširenje... a ako ne ide kuci, zanosi u krevetu?