sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste primetili da kad je zena dobro istorbana i ide kuci, ona malo zanosi u stranu kad hoda?
Ako ne poleti prema kuci znaci da je lose istorbana ... a ta sto zanosi u stranu znaci da je ona stvar vuce tamo gde ce da bude bolje torbana![]()
U hebo te promašio si temu.... riba kad je dobro istorbana vuče na stanu jer je još omamljena ko kokoš...a pošto omamljena kokoš ne mož' da leti pošto joj je mozak još zabunjen, onda ona vuče u stranu.![]()
Ja primećujem takve muškarce, šta to znači?
Hvala na objašnjenju, samo nije mi jasno da li je u pitanju riba ili kokoš?
U hebo te promašio si temu.... riba kad je dobro istorbana vuče na stanu jer je još omamljena ko kokoš...a pošto omamljena kokoš ne mož' da leti pošto joj je mozak još zabunjen, onda ona vuče u stranu.![]()
ali CHRIS ANGEL
the mindmaster
![]()
Znaci da te vredi upoznatiJa primećujem takve muškarce, šta to znači?
Ja sam zensko....sve je moguce
![]()
Sto znaci da je kita bila tvrdaMa to ih kitha udari u čelo pa od udarca malo zanose.![]()
Znaci da te vredi upoznati
Mislim na slobodne,naravno![]()
Znaci da te vredi upoznati
Mislim na slobodne,naravno![]()
Sto znaci da je kita bila tvrda![]()
Ne ljubavi,naprotivA tebe hebe što ti nisi slobodan![]()
Pa naravno.....šta možeš sa mlohavom kithom...samo da sediš i plačeš(
)
Ja primećujem takve muškarce, šta to znači?
Ma to ih kitha udari u čelo pa od udarca malo zanose.![]()
Čaše lomim, ruke mi krvave, oči mi suze, molim te, uspravi se.
Da? Sta je tu sokantno ?