Kad covek prestane da sanja......

• Začetnik teme Začetnik teme Nona2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li uvek imate neki "strateski plan od 5 godina" ili zivotarite od danas do sutra bez nekog jasnog cilja?

Ili sve ide po planu i bez nekog mucenja?

Da li je opasno ziveti bez cilja?

U kom to momentu ljudi dizu ruke od svojih snova?
jedna stvar je planiranje zivota, a drugo su snovi. Zivot bi trebao biti planiran, ali treba uzeti u obzir da su nam okviri zadani od sredine u kojoj zivimo, politickog, i ekonomskog stanja.

pa kad nemas cilj u zivotu jedina opcija ostaje suicidalno razmisljanje

a to je opasno
E TO JE PETLJA! ja mislim da nije opasno, ali ja bukvalno ne mogu da umirim sestru i majku sto se tice samoubistva, inace me odavno ne bi bilo. Znam da bi oni bili u bolu ako bih to uradio
najjeziviji umovi koje sam imala priliku da upoznam imaju previse dokon i besciljan um
i ja mrzim ovu cinjenicu, ali me je ona ****** dok nisam i ja odlepio, i sada mrzim sebe

E TO JE PETLJA! ja mislim da nije opasno, ali ja bukvalno ne mogu da umirim sestru i majku sto se tice samoubistva, inace me odavno ne bi bilo. Znam da bi oni bili u bolu ako bih to uradio

i ja mrzim ovu cinjenicu, ali me je ona ****** dok nisam i ja odlepio, i sada mrzim sebe
tebi da je stalo do sestre i majke ne bi ih povredjivao pricom o tome

medjutim ti si veoma zao i sebican i zapravo ni ne mislis o njima

tebi da je stalo do sestre i majke ne bi ih povredjivao pricom o tome
da je njima stalo do mene ne bi ni plakali tuzno za ono sto meni izaziva srecu, to sto meni izaziva srecu nije nista licno protiv njih.
medjutim ti si veoma zao i sebican i zapravo ni ne mislis o njima
kao i oni, samo sto to u sebi ne vide. A kad bi im i rekao, samo bi bili uvredjeni, ne bi te ni pitali "zasto?".

Za nekog ko oće se ubije mnogo se on raspisao po forumu, ima dva meseca i jače.. Al nije ni to bitno, ako, možda mu je pomoglo da ne misli 24/7 na suludu ideju (mada sudeći po uvek istom pisanju izgleda da nije) Bitna je činjenica da oni koji to stvarno žele ili su već uradili ili se uveliko leče, a ove ovakve zajebancije nema kao opcije bar ne kod onih "ozbiljnih"
Znači...?
E baš to što vam prvo palo na pamet

Za nekog ko oće se ubije mnogo se on raspisao po forumu, ima dva meseca i jače.. Al nije ni to bitno, ako, možda mu je pomoglo da ne misli 24/7 na suludu ideju (mada sudeći po uvek istom pisanju izgleda da nije) Bitna je činjenica da oni koji to stvarno žele ili su već uradili ili se uveliko leče, a ove ovakve zajebancije nema kao opcije bar ne kod onih "ozbiljnih"
Znači...?
E baš to što vam prvo palo na pamet
Ne znam ja cak ne bih ni komentarisao da mu treba strucna pomoc posto deluje bistro za razliku od yode,cak i distroficari koji se tesko krecu odbijaju pomoc ,mi nismo kompetentni kako takvima da pridjemo,zna on u cemu drugi nalaze smisao zivota ali to njega ne ispunjava,ako pita za misljenje i pomoc ok,ne moze svako od nas savetovati jer smo opet svi drugaciji

Ne znam ja cak ne bih ni komentarisao da mu treba strucna pomoc posto deluje bistro za razliku od yode,cak i distroficari koji se tesko krecu odbijaju pomoc ,mi nismo kompetentni kako takvima da pridjemo,zna on u cemu drugi nalaze smisao zivota ali to njega ne ispunjava,ako pita za misljenje i pomoc ok,ne moze svako od nas savetovati jer smo opet svi drugaciji
Jeste bistar, to stoji.. i svestan je dosta toga
I naravno da mi nismo kompetentni za neku konkretniju pomoć zato i kažem ono baš svuda na svakoj temi, bila njegova ili ne, uvek ista priča al pazi takva da već prerasta u nekakvo propagiranje.. Dođe npr ovde još neko mlado čeljade s nekim svojim problemima i očas posla će se uvući u njegovu "mrežu" ako me razumeš

Jeste bistar, to stoji.. i svestan je dosta toga
I naravno da mi nismo kompetentni za neku konkretniju pomoć zato i kažem ono baš svuda na svakoj temi, bila njegova ili ne, uvek ista priča al pazi takva da već prerasta u nekakvo propagiranje.. Dođe npr ovde još neko mlado čeljade s nekim svojim problemima i očas posla će se uvući u njegovu "mrežu" ako me razumeš
Pa jbg ne znam valjda nema mnogo slicnih slucajeva,kad najblizi ne mogu da promene nista sta cemo mi

Da li uvek imate neki "strateski plan od 5 godina" ili zivotarite od danas do sutra bez nekog jasnog cilja?

Ili sve ide po planu i bez nekog mucenja?

Da li je opasno ziveti bez cilja?

U kom to momentu ljudi dizu ruke od svojih snova?
Nemam plan tipa u narednih 5 godina želim da ostvarim to i to....ali imam neki cilj i polako ali sigurno se krećem prema njemu.

Back