Kad ce ta evropa bre!

intimo band:
Znas kad cemo mi u evropu? Gledajuci po muzici: Kada ovde nebude slusalaca Zorice Brunslik zbog svega onog, kada neko bude rekao Marku Bulatu "covece pa ti pojma nemas" kada ljudi odbiju da sede u klubu u kome on kao peva. Kada prestane ono foliranje u grand paradi gde 40 muzicara kao svira . Mafijasi guraju odredjene pevaljke-uredu neka ,ali mi necemo da idemo tamo gde je Kokicka...-nezna da peva znaci bojkot.
i sl . Moramo da podignemo svest i dostojanstvo.
A tek u gradjanskom ponasanju...kada neko posece grane od drveta ispred svoje kuce da bi se video saobracajni znak, kada u divljim naseljima ljudi prestanu da suzavaju ulice i zakoshuju ograde da nemozes ni biciklom proci. Kada nebacamo svo ono djubre oko nas.
Kada prestane cenkanje sa saobracajcima oko ludih kazni i ono chuveno "pisi pojas"

Ako neko ima slichan primer ,ovde je mesto da vidimo sta da se popravi u nas...
Da malo prepravim Canetov slogan...umesto agresijom protiv depresije...mozhe da posluzhi agresijom protiv kicha:)

intimo band:
Kada prestane cenkanje sa saobracajcima oko ludih kazni i ono chuveno "pisi pojas"

Ako neko ima slichan primer ,ovde je mesto da vidimo sta da se popravi u nas...

Eeee, vidis! Ovaj deo je posebno interesantan. I imam primer.
Nekoliko meseci nakon onih kozmetickih promena 0d 05.10.2000. godine, lepo ja kazem ljud'ma - nema qurtza od ovih novih.
A oni meni - ti si ovo, ti si ono, vuces nazad, podrzavas Cobeta, kocnicaru, zivis u proslosti... ... ... ... i kad se istresu, onako bez mozga, pitaju me - a sto mislis da od ovih novih nema qurtza?
Ja im onda lepo rekoh - saobracajna policija ne radi svoj posao kako treba.
Oni me prvo u cudu gledali, pa mi se smejali, pa mi rekose - sta lupas, kakvi saobracajci, ovde se radi o EVROPSKIM bre INTEGRACIJAMA!!
A ni do dan danas nisu ukapirali sta sam im pricao.
Glupsoni...

Negovorimo o strankama i politicharima...vec o nama .Imamo li mi kvaliteta,kuture, svesti ponajvise one drustvene,socijalne?
Ako se ovako nastavi nema nas! Netrebaju nam neprijatelji ,pojescemo sami sebe i pojesce nas razni Mali Kolektivi , Idea-e,Maxi-i, i ostali feudalci.
Za razliku od mnogih ja mislim da emisije tipa nije tesko biti fin trebaju da postoje i da je konkretno ta emisija bila sjajna.
Zasto bez kritike prihvatamo najnize standarde u svemu ,pa ako hocete i u plati?

Back