Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
ЕУ недостаје неколико милиона радника. Требала би да Србију прими као чланицу и попуни добар део празнине. Срби вредни људи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЕУ недостаје неколико милиона радника. Требала би да Србију прими као чланицу и попуни добар део празнине. Срби вредни људи.
Срби су вредни људи и пролази им младост радећи за 100 еура код кинеза и за 300 у фабрикама. На Западу би се доказали и зарађивали лепо. ЕУ гладна радника. Мигранти ленчуге и на социјали.Pa jel tebi bre ova zemlja liči na POPUNJAVAČA PRAZNINA debelih starih odrtavelih GOSPODŽA????
Idi popunjavaj svoje praznine, jer si mnogo PRAZAN!
Sta tacno , ulazimo u EU vec 20 godina.Коми немој да хахаш него кажи нешто у корист теме.
Да али без ЕУ остаћемо и даље по стандарду међу најгорим у Европи. Види Хрватску.. плате око 1000 ојра. Што и ми не би тако.Nece uci nikada, sto je jako jako dobra stvar. To je jedna satanisticka unija, najbolje ovako da crpimo njihove pare a da nismo clanica.
Срби су вредни људи и пролази им младост радећи за 100 еура код кинеза и за 300 у фабрикама. На Западу би се доказали и зарађивали лепо. ЕУ гладна радника. Мигранти ленчуге и на социјали.
Srbija ni ne moze da udje jer se nikada necemo pokloniti Papi i prihvatiti satanizan kao Makedonija, HR, Crna Gora, itd
Шта значи "побегуља" ? Осуђујеш људе који су отишли у свет да од свог рада пристојно зараде.Srbi bi trebalo da uzmu STVAR u svoje ruku, i naprave svoju državu prema SEBI, a ne da ih CIA/udba lopine teraju odavde. I Srbija je gladna radnika...a ne POBEGULJA!
Haha HR je propala kao testisi kroz pocepane gace. Tamo su ti troskovi stravicnu, porezi i nameti stravicni, pola HR je pobeglo vec na zapad i koje kude.Да али без ЕУ остаћемо и даље по стандарду међу најгорим у Европи. Види Хрватску.. плате око 1000 ојра. Што и ми не би тако.
Pravi patriot. Stiti srpski narod od zapadne gamadi.Kad vučić kaže istinu.NIKAD!
Шта значи "побегуља" ? Осуђујеш људе који су отишли у свет да од свог рада пристојно зараде.
Живот иде, пријатељу. Прође живот у беди и немаштини за 300 еура у фабрици страном капиталисти.Da, donekle, i ja bi otišo da su se poklopile kockice al nisu, pa bi i ja bio isto to.
Lakše je podviti rep i otići u Nemačku, nego stati na crtu udbaškim titovim partizanima uništiteljima Srbije i Srba.
Preseli se na selo pa proizvodi nesto, smanji troskove i uzivaj..Живот иде, пријатељу. Прође живот у беди и немаштини за 300 еура у фабрици страном капиталисти.
Живот иде, пријатељу. Прође живот у беди и немаштини за 300 еура у фабрици страном капиталисти.
01.01. 2099 г?У ЕУ сигурно улазимо.
Пар дана пре коначног распада ЕУ.
M jok nikadЕУ недостаје неколико милиона радника. Требала би да Србију прими као чланицу и попуни добар део празнине. Срби вредни људи.