Кад ће Србија ући у ЕУ

ЕУ недостаје неколико милиона радника. Требала би да Србију прими као чланицу и попуни добар део празнине. Срби вредни људи.

Pa jel tebi bre ova zemlja liči na POPUNJAVAČA PRAZNINA debelih starih odrtavelih GOSPODŽA????
Idi popunjavaj svoje praznine, jer si mnogo PRAZAN!

Pa jel tebi bre ova zemlja liči na POPUNJAVAČA PRAZNINA debelih starih odrtavelih GOSPODŽA????
Idi popunjavaj svoje praznine, jer si mnogo PRAZAN!
Срби су вредни људи и пролази им младост радећи за 100 еура код кинеза и за 300 у фабрикама. На Западу би се доказали и зарађивали лепо. ЕУ гладна радника. Мигранти ленчуге и на социјали.

Nece uci nikada, sto je jako jako dobra stvar. To je jedna satanisticka unija, najbolje ovako da crpimo njihove pare a da nismo clanica.
Да али без ЕУ остаћемо и даље по стандарду међу најгорим у Европи. Види Хрватску.. плате око 1000 ојра. Што и ми не би тако.

Срби су вредни људи и пролази им младост радећи за 100 еура код кинеза и за 300 у фабрикама. На Западу би се доказали и зарађивали лепо. ЕУ гладна радника. Мигранти ленчуге и на социјали.

Srbi bi trebalo da uzmu STVAR u svoje ruku, i naprave svoju državu prema SEBI, a ne da ih CIA/udba lopine teraju odavde. I Srbija je gladna radnika...a ne POBEGULJA!

Srbija ni ne moze da udje jer se nikada necemo pokloniti Papi i prihvatiti satanizan kao Makedonija, HR, Crna Gora, itd

E, nemoj me vučeš za....jezik, molim te!
OVAJ PODANIČKI NAROD se poklonio svakome ko mu je to tražio!
PREDSEDNIK NAM SE LIČNO POKLONIO KOLJAČU BILU KLINTONU!
I šrederu i toni bleru!
I NAROD OPET GLASA ZA IZDAJNIKA!

Да али без ЕУ остаћемо и даље по стандарду међу најгорим у Европи. Види Хрватску.. плате око 1000 ојра. Што и ми не би тако.
Haha HR je propala kao testisi kroz pocepane gace. Tamo su ti troskovi stravicnu, porezi i nameti stravicni, pola HR je pobeglo vec na zapad i koje kude.

Шта значи "побегуља" ? Осуђујеш људе који су отишли у свет да од свог рада пристојно зараде.

Da, donekle, i ja bi otišo da su se poklopile kockice al nisu, pa bi i ja bio isto to.
Lakše je podviti rep i otići u Nemačku, nego stati na crtu udbaškim titovim partizanima uništiteljima Srbije i Srba.
...
Vidi ja se bunim na svakom koraku, za sve, msm na SITNE stvare, dok većina pogne glavu i čeka da prodje....ima ko će za njih....a govorim o NEBITNIM stvarima, recimo uvek JA zovem fakin kasirku u RODI i MAXIJU!!
Nema niko drugi a? Uvek JA moram da ispadam drkoša a ostali fini?
E pa neće da može tako...sisice su razgradile državu koju su MOJI preci stvarali!
nadam se i tvoji?

Da, donekle, i ja bi otišo da su se poklopile kockice al nisu, pa bi i ja bio isto to.
Lakše je podviti rep i otići u Nemačku, nego stati na crtu udbaškim titovim partizanima uništiteljima Srbije i Srba.
Живот иде, пријатељу. Прође живот у беди и немаштини за 300 еура у фабрици страном капиталисти.

Живот иде, пријатељу. Прође живот у беди и немаштини за 300 еура у фабрици страном капиталисти.

Imaš i dodatak sam napiso....
Da život ide....
u pravu si, što ga ne bi potrošili ispred TV-a posle rada? to je tako veličanstveno!

1586455182757.png

Back