...kad brkovi zare!

zavodljiva1976:
:shock: Prerana udaja... :?: :!: Hm....sta za tebe ne bi bilo prerano,obzirom da imam dovoljno godina za brak... :wink:
:shock: Ko se poigrava tvojim osecanjima :?: Pa rekoh ti da mi se svidjas takav kakav si...celav,ruzan....bez smisla za oblacenje :P (vidis da hocu da te preobratim u savremenog muskarca sa smislom za oblacenje :P )
:shock: Da te zamisljam dok vodim ljubav sa muzem...hm...otkud znas da to ne radim?:P :twisted:
1.Prerana udaja - OK! Upravo na vreme. Moja izjava je bila odraz pesnicke slobode.
2.Ko se poigrava tvojim osecanjima -...Znaci, istina je da ces da ostavis muza zbog mene?
3....otkud znas da to ne radim - Ja ZNAM, da ti to radis!

Julian_Duranona:
zavodljiva1976:
:shock: Prerana udaja... :?: :!: Hm....sta za tebe ne bi bilo prerano,obzirom da imam dovoljno godina za brak... :wink:
:shock: Ko se poigrava tvojim osecanjima :?: Pa rekoh ti da mi se svidjas takav kakav si...celav,ruzan....bez smisla za oblacenje :P (vidis da hocu da te preobratim u savremenog muskarca sa smislom za oblacenje :P )
:shock: Da te zamisljam dok vodim ljubav sa muzem...hm...otkud znas da to ne radim?:P :twisted:
1.Prerana udaja - OK! Upravo na vreme. Moja izjava je bila odraz pesnicke slobode.
2.Ko se poigrava tvojim osecanjima -...Znaci, istina je da ces da ostavis muza zbog mene? :arrow: :shock: TO SAD CUJEM OD TEBE...ALI AKO JE TAKO... :P
3....otkud znas da to ne radim - Ja ZNAM, da ti to radis! :arrow: :oops: ZAMISLJAM TE SA SVE TOM BUNDICOM,KOZNIM PANTALONAMA,VUNENIM CARAPAMA I KLOMPAMA... :P

zavodljiva1976:
2.Ko se poigrava tvojim osecanjima -...Znaci, istina je da ces da ostavis muza zbog mene? :arrow: :shock: TO SAD CUJEM OD TEBE...ALI AKO JE TAKO... :P
3....otkud znas da to ne radim - Ja ZNAM, da ti to radis! :arrow: :oops: ZAMISLJAM TE SA SVE TOM BUNDICOM,KOZNIM PANTALONAMA,VUNENIM CARAPAMA I KLOMPAMA... :P
Izvini za ovo pod 2. To je bila samo projekcija moje zudnje da budem sa tobom. Nisi ti nista takvo nagovestila, kriva je moja bolest!
A za ovo pod 3... Zar ne mastas da mi mrsis uvojke? Pa, za koga ja pustam kosu?!

Julian_Duranona:
zavodljiva1976:
Izvini za ovo pod 2. To je bila samo projekcija moje zudnje da budem sa tobom. Nisi ti nista takvo nagovestila, kriva je moja bolest!
A za ovo pod 3... Zar ne mastas da mi mrsis uvojke? Pa, za koga ja pustam kosu?!
:shock: To je bila samo projekcija moje zudnje da budem sa tobom. Znala sam da zudis za mnom.... :P :wink: (i ja za tobom... :oops: )
:shock: Zar ne mastas da mi mrsis uvojke? Nemoj da uvojci budu predugacki....znas kako umem da cupam dok mrsim... :P :wink:

Julian_Duranona:
zavodljiva1976:
:shock: A jel sam ti i ja prijatelj? :P :wink:
Kada ces prestati da se pravis naivna? Ti vrlo dobro znas, da si mi vise od prijatelja!

:lol: Znas kako kazu :arrow: Ko se bije,taj se voli... :P
Nisam ni sanjala da ce se iz nase svadje na pocetku roditi ovako lepa ljubav... :P :wink:
:shock: A mozda i nije ljubav u pitanju :?: :!:

da si mi vise od prijatelja!
:shock: Da nisam NEPRIJATELJ :?: :?
:roll: Oh,Boze...samo da nisam neprijatelj :!:

zavodljiva1976:
Nisam ni sanjala da ce se iz nase svadje na pocetku roditi ovako lepa ljubav... :P :wink:

Zasto me, na tako perfidan nacin, teras da preko usana prevalim reci, koje su svakom muskarcu najteze za izgovor? Ja te ... Ja te .... Ja te vol... Izvini, ne ide mi!

Julian_Duranona:
zavodljiva1976:

Zasto me, na tako perfidan nacin, teras da preko usana prevalim reci, koje su svakom muskarcu najteze za izgovor? Ja te ... Ja te .... Ja te vol... Izvini, ne ide mi!

:shock: Znala sam da sam ti NEPRIJATELJ.... :cry:
Isti si kao i svi muskarci....NI TI ME NE VOLIS... :? Samo me varas....a ja sam se zaljubila u tvoj stil oblacenja,tvoju kovrdzavu kosicu,tvoje kozne pantalone(sa prorezom na dupetu,obavezno :wink: ),u tvoje vunene carape koje ti tako slatko stoje u tim klompama.... :P :wink:

sanja:
a u frulicu? :wink:

(ja se izvinjavam sto kvarim idilu... :) )
:shock: Pa nema bre on frulicu :!: Da nisi mislila na FRULICE(pantalone) :?: E.....to nosi,i ako si mislila na pantalone,odgovor je DA :!: Zaljubila sam se i u njegove frulice :!: I u guzu...joj,kako lepo vrcka u tim koznim pantalonama sa sve prorezom na dupetu i u tim klompicama.....Uhhhhh.... :!: :P
:shock: Ma kakva idila bre :!: Nema tu idile :!: ON MENE NE VOLIIIIII :!: :!: :!:
:oops: A ja njega volim... :P i dodje mi da vristim na sav glas...da me svi cuju....ma bas me briga..neka misle sta hoce.... :P :lol: :wink:

zavodljiva1976:
:shock: Pa ne duva ni u sta....ili duva :?: :P
E sad si me zbunila... :oops: Pitacu ga kad dodje... :P :wink:
Juliaaanooooooooo!!!! Jel ti duvas ili ne duvas... :?: U frulicu.... :P :wink:
Nema me dva sata i vec se iskupi ekipa - da se sprda samnom! Jesi li me potrazila u Knezu? Nisi!!! Jesi li ti meni izgovorila ONE reci? Nisi!!!
I sta sad? Dao sam ti srce na dlanu, a ti meni tako... Zao mi je sto tvoj profil nisam otvorio ranije! Znao bih, sta ti je zanimanje!

Julian_Duranona:
zavodljiva1976:
:shock: Pa ne duva ni u sta....ili duva :?: :P
E sad si me zbunila... :oops: Pitacu ga kad dodje... :P :wink:
Juliaaanooooooooo!!!! Jel ti duvas ili ne duvas... :?: U frulicu.... :P :wink:
Nema me dva sata i vec se iskupi ekipa - da se sprda samnom! Jesi li me potrazila u Knezu? Nisi!!! Jesi li ti meni izgovorila ONE reci? Nisi!!!
I sta sad? Dao sam ti srce na dlanu, a ti meni tako... Zao mi je sto tvoj profil nisam otvorio ranije! Znao bih, sta ti je zanimanje!
:shock: Kako te bre nisam trazila.....Pa ti me nisi video :?: :!: :? Ili si se mozda pravio da me ne vidis.... :cry:
:shock: "A ti mene sto si upropastio :?: :!: Bila sam ti dobra sve dok nisi doveo to krestanje..." :!:
:roll: Slusaj,bre Juliano...nismo deca...da ti kaze tvoja Zavodljiva nesto....UVEK SAM SE PALILA NA CRNCE :!: :wink: 8)

Julian_Duranona:
sanja:
samo ti uglancaj brkove i nista ne brini, kad se ona zakaci za tu cicak traku..... nema da ide!
sanja:
upravo o tome i ja pisem.
sto je neko veci covek, vise ga mrze.
sujeta, gordost i oholost... gadna ali cesta kombinacija. ovde posebno ucestala.
...rece jedna mudra zena! :wink:
da , jedinstvena , neponovljiva ...
naj..naj... SANJA :wink:

Back