dive
Legenda
- Poruka
- 61.233
pozadinac, aaaa?))))))))))
pitaj je da li zna da broji do devet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozadinac, aaaa?))))))))))
...Tipovala sam na onu o zenskoj cudi i hiljadu vera......A ta uravnilovka, zar to nije vec bilo i zvalo se (wiki mode) socijalisticko samoupravljanje?...
- - - - - - - - - -
...Analni tip...Logisticar...![]()
Sta mslite..da li postoji polna diskriminacija u ovoj zemlji u politickim vodama.
Da li se zenama samo pro forme daju neki poslovi da bi se stranke hvalile kako imaju preko 30% zenskog kadra i da li ce zena ikad biti predsednik u ovoj zemlji.
takodje..kad bi bile na toj funkciji..kako bi vodile zemlju..sta promenile, sta uradile..sta..![]()
Predsednik u srpskom sistemu ima vrlo skromna ovlašćenja, tako da se džaba ložite. Evo jadni grobar, kopao i rukama i nogama da postane predsednik, čak i diplomu kupio, a sad se smorio kao rezervni točak. Od silne dosade prekraćuje vreme deleći ordenje.
Sta mslite..da li postoji polna diskriminacija u ovoj zemlji u politickim vodama.
Da li se zenama samo pro forme daju neki poslovi da bi se stranke hvalile kako imaju preko 30% zenskog kadra i da li ce zena ikad biti predsednik u ovoj zemlji.
takodje..kad bi bile na toj funkciji..kako bi vodile zemlju..sta promenile, sta uradile..sta..![]()
Ako si ti obrazovana, ja sam astronaut.Ја сам става да би жена требала да седи кући, рађа децу и ужива у томе. Ове глупости са полном дискриминацијом и слично не би требало да постоје.
Међутим, како живимо таквим темпом да је неопходно да и мушкарац и жена раде, морамо се некако свему томе прилагодити.
Кад бих била председник...
Прво бих смањила администрацију, тим новцем стимулисала жене да рађају више (улагала новац у фондове за помоћ мајкама и деци)
Урадила децентрализацију, у образовном смислу, тако што бих све факултете (сем уметничких школа) изместила из Београда.
Урадила тоталну реформу судства где не би смео да се запосли никада нико ко је био члан било које странке
Отимала новац од тајкуна да бих га уложила у градњу вртића, школа, болница, породилишта.
Да не настављам, било би ту још зилион ствари. Ово би било примарно.