Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Slatjko je sve na meni ne samo humorBar sam se slatko nasmejala.
Ne znam šta da kažem, evo još se smejem![]()
Da resimo zagonetku,imas Veneru u Vodoliji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatjko je sve na meni ne samo humorBar sam se slatko nasmejala.
Ne znam šta da kažem, evo još se smejem![]()
Slatjko je sve na meni ne samo humor
Da resimo zagonetku,imas Veneru u Vodoliji?
Eto peres mi kosu omeksivacem ja se ritam govoris ne mrdaj se,podignem glavu otresem je i sve ode na tebe a ti u mojoj kosulji koja ti je 5 brojeva veca pa odemo na neku masnu pljeskavicuTeško je priznati posle svega pročitanog
![]()
Eto peres mi kosu omeksivacem ja se ritam govoris ne mrdaj se,podignem glavu otresem je i sve ode na tebe a ti u mojoj kosulji koja ti je 5 brojeva veca pa odemo na neku masnu pljeskavicu
Sve mi ide odlicnoDopada mi se taj smisao za humor, mislim da bi mogla da progutam nekako čitanje svog natala na taj način
Ti bi mogao biti npr. i pisac, idu ti opisi odlično.
Sve mi ide odlicno
Uz taj nacin naplacujem,mesec u vagi sve to ulepsa
Gde ti se nalazi mars?
Oni me voleJojj..u ovnu
Koliko si visoka?Fali mi samo visina, ali tu su štikle![]()
Na hoklicu kad se ljubis
Na hoklicu kad se ljubis
Dvadest cm sam vislji,kako cemo kad budemo igrali kosarku?
Samo stavi stikle i da si opet niza,podigao bih teSnašli bi se.
No uvek ima nešto što sreću kvari, a da nije visina.
Ne menjaj ti tu svoju vodiliju, mislim da joj ič ne fali.
Samo stavi stikle i da si opet niza,podigao bih te
Imam ruke kao topla letnja kisa
Fali joj dovoljno da bih je menjao![]()
Sad je prekasno,stani,odustani i slicno me hlade,Mars u StrelcuNe izazivaj, volela sam uvek visoke muškarce.
Sreća pa si verovatno mnogo mlađi, zato ovako fino ćaskamo. Iskušenje je time eliminisano.
Kad analiziram sebe, napisah već, menjala bih ceo natal.
Pošto to nije moguće, nastojala sam kroz život korigovati mane kojih sam svesna.
Naravno, ono što je u mojim rukama i moći.
Mislim da dosta dobro poznajem sebe, zato često ne mogu da se složim sa onim što natal kaže.
Verovatno poznavanje astrologije može donekle da pomogne kod analiza mogućnosti, raznih aspekata ili sl.
Nisam vešta sa jezikom astrologije, pa ne zameri.
Ne znam da li u mojim godinama natal uopšte više ima i smisla...ali eto, volim astrologiju, zanimljiva mi je.
Možda da sam nekad potražila stručnog astrologa...možda bih izbegla ponešto od svega što se dešavalo. Bar nešto...
Sad je prekasno.
Sad je prekasno,stani,odustani i slicno me hlade,Mars u Strelcu
Ajde sto sam visok nego imam i oci kao raznobojne sjene,pogled koji je nedorecen a kad cutim najvecu buku pravim
Sve to i vise od toga Jarac Rak,kao andjeo i vragZanimljiv opis.
Nisam od onih koji odustaju. Tvrdoglava sam previše za takvo šta.
No nekad treba znati gde odustati. Nije zvaka bitka koja je predana i izgubljena.
Čim se obrćem na ovim stranicama, znak je da tragam za nečim. Tragam. Nedostaju mi neki odgovori.
Teško da ću odustati od traganja...to mi deo karaktera.
Nisam sigurna da li je i deo natala.
Sve to i vise od toga Jarac Rak,kao andjeo i vrag
Nemoj da odustajes![]()
Kako god da se zavrsi ne ostavljam trag,pokupim lazi za sobomJarac-rak, dakle.
Zanimljiva kombinacija.
Sa oba znaka se odlično slažem. Umemo lepo i da zaratimo da sve gori, ali uvek se završi mirom
Među najbliskijim prijateljima su mi jarčevi, a među najbliskijim članovima porodice, dva raka..
odem tiho i ostavim dodire,onda miris moje oprane kose sa omeksivacem osecas u zraku
Zasto ne Vaga?Nisam jarac, ali moguće da mi rak verovatno daje ovaj momenat![]()
Zasto ne Vaga?
Mozemo i da plesemo uz neku dobru pesmu,ja mokre glave i bez majice i ti sa mojom kosuljum i nicim vise na sebi
Ovo je postalo zanimljivoJojj...Denis i Denis ...
Može li neka druga pesma koja nema veze sa imeno Denis...
Po ko zna koji put ponavljam, zaista ništa nije slučajno.
Jedan Denis je u podznaku vaga. A ti si upotrebio i ime i podznak. ( ne mogu javno više da napišem )
Možda je ovo neki znak.
Veruješ li u znakove kraj puta ?
Ovo je postalo zanimljivo
Sad me zanima tvoja natalna ali moram da idem na kosarku i iskoristim svoju visinu,kuckamo se visoka![]()