Kad bi imali milijardu dolara sta bi uradili

...hmm... kupila bih stan u centru da se na patim sa onom 65-icom!!! a u njemu bi stavila puno jastuka mekanih (po mogutjnosti onih iz IPS-a... a i vetjih), i nekoliko ogromnih plishanih igrachaka...
...onda bih do yaya sredila nashu kutju na selu,da ima sve shto ti dusha pozeli, i ugovorila sa nekim tamoshnjim umproforcima da mi daju helikopter kad god mi je potreban, jer me izludjuje onaj planinski makadam!!!...
...dala bih mojima neshto para da otvore neku privatnu firmu, auto shkolu ili neshto drugo vezano za saobratjaj...
... neshto para bih ulozila u neke akcije na berzi, chisto da se obrtje...
...neshto para bih dala za sirotinju - kroz neku kampanju, ne znma smislila bih vetj...
...a onda bih sela u avionche i godinu dana obilazila svet... sve zivo da vidim, i da se onda vratim i nastavim ovde da budem neshto slichno onome shto sam bila pre dolara...

proputovala svet...ceo...

malo bi dala u dobrotvorne svrhe...bas sam dobra :o)

uhhhh.......kupila bi sve unikate....po svetu....a nesto bi i sacuvala....

kupila bih kuću u njujorku,na karibima....u parizu...i tako na jos nekim mestima....

to je to....

P.S.samo sto nikada nece niko od nas imati toliko para ;o)

Kao prvo,pokusala bih da sakrijem od svijuh da ja imam milijardu dolara.Onda bih kupila jedan lep stan i preselila se u njega,a rekla bih da su mi kupili mama i tata uz pomoc stambenog kredita.Nastavila bih da zivim na izgled kao i do sada,s tim sto bih postepeno uz pomoc novca dobila sve ono za sta svi misle da se novcem ne dobija.A to je moc, popularnost,ljubav,paznja,obozavaoci.Naravno,sve ja to vec imam,i sve to MOZE da se ima i bez mnogo novca,ali ja hocu jos.To bih radila kad bih imala milijardu dolara,igrala bih se sa zivotom kao i sto sada radim.

A da od ostrva ostane npr. jos 980 miliona dolara (raspolazem sa milijardo jel da?) onda bih:

1) Dala dobar deo siromasnoj deci kod nas,u Africi (ma zenski Bob Geldof :lol: ) i mojoj omiljenoj zemlji Tajlandu
2) Snimila film
3) Kupila NFL ili NBA klub
4) Unistila Microsoft i otvorila svoj
5) Kupila dijamantsku NARUKVICU (to mi je najvise sexy....narukvica)

A mozda mogu sa svih miijardu $$$ da kupim celu Cubu? Vidim da dosta Vas hoce tamo pa rekoh 'sto da ne,imacemo dosta stanovnika'

prvo...
Pa,prvo bix slavio 2 meseca i potrosio milion...
Onda bix dao 5 miliona u dobrotvorne svrhe...
Onda bix kupio Bora-Boru i Floridu...
Onda bix unajmio Jessicu Simpson da mi bude masazherka :D
Onda bix kupio sve zamkove koji postoje u Norveshkoj,Shvedskoj itd...
I na kraju bi mi ostalo ravno...2 dolara...Za pardon za kikirikijem :D

Back