Kad bi došlo do fajta...

gost 243178

Veoma poznat
Poruka
12.084
Koliko ste spremne? Da ste nekim slučajem prinuđene na fizički obračun, neko vas napadne, recimo, ili baš zalužuje batine - da li umete da se odbranite? Da li ste jake? Imate li oružje? Da li biste mogle da premlatite nekoga svojom tašnom, npr. ?
(Verovatno je već bila ova tema, ali mene sad zanima)

@Honduras
Jesi to ponova resila da me bijes?:flert:

Ponovo? Ni prvi put nisam rešila da bijem.

- - - - - - - - - -

tuče ga neka žena primera radi. po tebi ona treba da dobije batine ili...?

Pa siledžija je zalužio batine, šta me briga da li muško ili žensko. Možda ne isti intenzitet, ako je malecna, ali princip je isti...
I prestani da se kačiš za nebitne stvari - tema je: Žene, koliko ste jake i spremne?

Ponovo? Ni prvi put nisam rešila da bijem.

- - - - - - - - - -

Pa siledžija je zalužio batine, šta me briga da li muško ili žensko. Možda ne isti intenzitet, ako je malecna, ali princip je isti...
I prestani da se kačiš za nebitne stvari - tema je: Žene, koliko ste jake i spremne?

baš me briga šta je tema. žena bije tvog afričkog turistu i tu ustane neki lik ošišan na keca i zvizne joj šamarčinu ona poljubi patos, ti na to kažeš šta?

pa postoji danas taj trend da se zene bave fight sportovima, vrlo popularno pogotovo kod mladjih zena, devojchura, da se shibaju, treniraju kick box npr uglavnom je bitno da se budze gluteusi samo, ali veliki porast , moda da, koja je uzela maha da se cure fajtaju , da , klinke pale dzointe sisaju kiite i dobro se fajtaju....sta ces... tako ih ovaj lep svet uradi svojim faktorima uticaja

Koliko ste spremne? Da ste nekim slučajem prinuđene na fizički obračun, neko vas napadne, recimo, ili baš zalužuje batine - da li umete da se odbranite? Da li ste jake? Imate li oružje? Da li biste mogle da premlatite nekoga svojom tašnom, npr. ?

nisam se tukla od malena, a i tad sam se tukla samo zbog macaka :lol:

al ako treba se tepamo ce se tepamo :batina:

ne mogu baš da stanem na crtu muškarcu u smislu da sam neka karatstkinja ili da sam išla na neke kurseve samoodbrane, ali recimo da bih se uvek fizički branila, a ne paralisala, imam elektro šoker, imam dugačke nokte, a znam i da šutnem u jajca, a i brat me naučio neka 2 zahvata ako bi zatrebalo, eto..

mogu da se odbranim i prije par godina sam cak isla na kurs samoodbrane ja bar smatram da bi mogla, a tacnije nikad se nezna kako ce ko u tim situacijama da reaguje tako da mogu osobe Koje smatraju da bi se odbranile da paralizirano bas nista neurade dok ove Koje o tome nikad nisu razmisljale razbiju osobu koja napada.
oruzje bilo Koje vrste nikad nisam nosila zu sebe niti ga sad posedujem.

Nespremna i nezainteresovana
Ali za verbalni obračun kad god smatram da je edukativno

pa tbe ce neka amazonka da zgenjci ,neces imati vremena da spremis argumente :))

- - - - - - - - - -

moguće da bi nekome bilo traumatičnije torbicom da ga opičim, nego elektrošokiram, jer torba mi ima cirka sa kojekakvim nebulozama dovoljno težine da neko dobije potres mozga :lol:

a i ti i svilenkasta i ti ces naebati ako dodje do fajta :lol:

Imam dobru samokontrolu kad su provokacije u pitanju,fizicki bih odreagovala samo u samoodbrani,alii..
agresivnost mi je izrazena kad dosta popijem,pa alkohol izbegavam koliko mogu :mrgreen:

eto upravo o tome pricah gore...u njemackoj se plase zene npr afganistanaca pakistanaca koji setkaju okolo pa krecu na kurseve samoodbrane :hahaha:

neces vjerovati ali u njemackoj postoje gradovi gde sanitarci, doktori i medisinsko osoblje nesmiju vise da rade bez sigurnih prsluka, jer pistolji i nozevi rade ko ludi mnoge bolnice u hitnoj pomoci vec imaju naoruzane cuvare Koje odrzavaju red i . To nema veze sa izbjeglicama vec ima veze sa budaletinama ovaj svijet je zasigurno propao, narod sve vise lice na Zombie al nikako na normal svijet

Уф, па ако сам баш приморана да се браним, или ако ми неко дира породицу...

Не знам како то да ти објасним, погубим се, не размишљам да ли боли, не размишљам да ли ћу добити батине или ћу да бијем.

Није добро да ме неко натера на тучу.

Сећам се како сам се тукла кад сам била мала, то је код мене хемијска реакција.

Бурна.

Back