Kabriolet?

for_two_2.jpg

Svejedno ću da napišem.
Super je osećaj. Ali ne kao loženje nego kao osećaj kretanja, kontakta sa svetom, većeg stepena slobode, zezanja.
Dobro, valjda kasnije dosadi, ali ne mogu da tvrdim jer nisam imala kabrio.
Kao i bazen u dvorištu što dosadi.
Mada ni to nisam imala.
Ех, колико се машта може разликовати од стварности... Био сам и ја клинац, било ми дивно замишљати вожњу у кабриолету, вјетар у коси, слобода... а онда сам имао прилику сјести у Дијану (новија верзија Спачека) којој се платнени кров могао скинути... Није да је неки кабриолет, ал тад први пут пробах вожњу без крова. Сунце пичи у челенку да ти мозак прокува, вјетар непријатан, ужас од вожње. Јбг, тако се ваљда одраста. :lol:

Е да! Пробах једном код баке и то чувено романтично спавање на сијену... Боде у 3 пм, требало би ми импрегнирано шаторско крило па да га не пробије ни једна стрњика (ваљда се тако зове), буба има као у инсектаријуму, чују се како се мувају испод на све стране... издржао сам једно 20-ак минута. :mrgreen:

Kabriolet se ne kupuje iz prakticnih razloga, za to je dovoljan bilo koji drugi automobil.
Kabrioet je stvar izbora jer osecaj je potpuno drugaciji. Putovanje pocinje od momenta kada sednes u kola a ne tek kada stignes na odrediste.
Percepcija i dozivljaj kraja kroz koji se prolazi je neuporedivo intenzivniji nego u "zatvorenom" automobilu. Naravno da u zagusljivom centru grada nema mnogo smisla ali zato pored planinskog jezera ili mora osecaj je neprocenjiv ...
Da skratim pricu, licno smatram kupovinu kabrioleta jednu od najbolje potrosenih para do sada.

Za radoznale, mogu posetiti moj YuoTube kanal gde povremeno nakacim neki video voznje kabrioletom ...

https://www.youtube.com/@threetobaccoleaves2043

kabriolet je bio odlican auto u vreme kad nije bilo klima u kolima.

sad je prevazidjen i los izbor.

vozio sam automobil sa siberom svojevremeno i samo sam ga jednom otvorio..brate, kad upekne zvezda da poludis dok te udara u celenku :D

kabriolet je nepraktican jer si na suncu koje przi.

takodje ima problem pri brzinama vecim od 60km/h, preterano duva.
Otkad si se ti vratio na forum?
Što te nije bilo?
Zašto si se vraćao?
Gde ćeš na more?
Koju ćeš sledeću tastaturu da kupiš?

@ tema
BMW

Back