mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.799
Staviš kapu i šal.jer ces ga retko voziti sa spustenim krovom jer kad zvezda upekne ima samo da se preznojavas i dobijas suncanicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staviš kapu i šal.jer ces ga retko voziti sa spustenim krovom jer kad zvezda upekne ima samo da se preznojavas i dobijas suncanicu.
Ja bi ovaj nandžarasti

lepo izgleda a garant se i lepo voziJa bi ovaj nandžarasti![]()
I slaže uz more, as I saidlepo izgleda a garant se i lepo vozi
Ne, nikako. Tuče mi sunce u glavu, a posle nekoliko godina krov počne da pravi probleme.Tema za muškarce.
Kabriolet?
Da/Ne i zašto?
U zavisnosti od finansijske situacije koji model?
Boja?
Ima li u vama snage za to?
O srce naše.A ipak ćeš napisati?Pa napiši.Svejedno ću da napišem.
Super je osećaj. Ali ne kao loženje nego kao osećaj kretanja, kontakta sa svetom, većeg stepena slobode, zezanja.
Dobro, valjda kasnije dosadi, ali ne mogu da tvrdim jer nisam imala kabrio.
Kao i bazen u dvorištu što dosadi.
Mada ni to nisam imala.

Otkad smo mi na "srce", reinkarnacijo čija godO srce naše.A ipak ćeš napisati?Pa napiši.
Slobodno ti piši.
to ja odlučujem,ne tiOtkad smo mi na "srce", reinkarnacijo čija god
Ne vidim lepotu u tome kada voziš brzo i nosi ti glavu.Tema za muškarce.
Kabriolet?
Da/Ne i zašto?
U zavisnosti od finansijske situacije koji model?
Boja?
Ima li u vama snage za to?
QQ, ti li si Darte?O srce naše.A ipak ćeš napisati?Pa napiši.
Slobodno ti piši.
PikacNe vidim lepotu u tome kada voziš brzo i nosi ti glavu.
,kabriolet je realno za vožnju do 60km/h.Ma nije ni za toliko. 30, 40 na sat , ali ako kružiš možda je lepše da prošetaš. Ozbiljna sam.Pikac,kabriolet je realno za vožnju do 60km/h.
Da ti pojasnim sliku.Vozimo se danju kroz neku prirodu,neki Košutnjak.Vozimo se u toploj noći leti kroz puste ulice grada.Vozimo se kroz neki primorski gradić uz obalu.
I tako..
U Grčkoj i nemaš gde da ga voziš pored obaleNe vozimo kupus iz Futoga.Zaklano prase iz Petrovog Sela.Ne idemo sa njim u Sutomore.![]()
![]()
stariš PikacMa nije ni za toliko. 30, 40 na sat , ali ako kružiš možda je lepše da prošetaš. Ozbiljna sam.
nemoj to sebi da dozvoljavaš to je tako tužnoGde sam spomenuo Grčku?U Grčkoj i nemaš gde da ga voziš pored obale![]()
Samo nemam problema sa nogama i radije hodam nego da vozim auto .stariš Pikacnemoj to sebi da dozvoljavaš to je tako tužno
Ovo je bilo nisko.Povreda će proći.Samo nemam problema sa nogama i radije hodam nego da vozim auto .

Skontala sam šta sam napisala tek kad sam poslala.Ovo je bilo nisko.Povreda će proći.![]()