Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Ipak je bila ova slika, ne znam sto nije hteo da je postavi, a sada ne mogu da izmenim post ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam gledao celu tekmu, uhvatio sam negde od 50-og minuta ... Bilo je na sportklub+, cini mi se ...Coppa Italia, Juve-Catania,3-0,Marchioni,Seba,Capitano...
Nazalost nisam imao priliku da gledam,kako sam cuo,najbolju predstavu Juventusa ove sezone,pratio sam live text i koliko sam mogao da zakljucim iz komentara,saradnja Ale-Sebe rastocila je Sicilijance... Walken,ako si gledao,molio bih te da izneses tvoje utiske...![]()
3-1Posto je Inter razbijen u Atalanti (moglo je komotno biti 5-0 za Atalantu) sa samo 3-0, veceras nemamo imperativ pobede na teskom gostovanju u Rimu ... I veceras ce faliti puno igraca, al dobro je sto ce Ariaudo dobiti priliku od pocetka, na ovoj bitnoj tekmi (protiv Katanije imao par odlicnih intervencija), pa da vidimo kakav je potencijal ...

Nisam gledao poslednjih par minuta, a nisam verovao da im moze dati gol na toj tekmi