Juventus

1207759.jpg

Ipak je bila ova slika, ne znam sto nije hteo da je postavi, a sada ne mogu da izmenim post ...

Samo da Akvafreska nije promasio ono sto se ne promasuje ...

Ne znam ni dal vredi da pisem koja nam je ovo pobeda, a da nam je doneo Del Pjero jednim potezom ... Ceo tim lose igrao, Del Pjero isto, ali ima taj dar da resi tekmu u nasu korist cak i kad ga ne ide ...

Legrotalje najbolji, i odsustvu Kjelinija pravi je vodja odbrane ... Kad se vrate Kjelini i Gigi, odbrana ce biti jos jaca ...

Brate, ne znam sta da kazem, ali Legro igra strashno... Ne znam sta mu je ali vec drugu sezonu igrao na veoma visokom nivou... On i Giorgio treba da budu stoperski par i u reprezentaciji za sada, posto trenutno nema jaceg stoperskog para u Serie A...

Legro ke u Kjevu bio fantastican, imao ocajnu sezonu u Juveu, solidan na pozajmici posle u Sijeni, ali kod Ranijerija igra maestralno ... U zivotnoj formi je ... Niko od Juventina nije ocekivao da ce Legro da igra ovako ...

Materaci je stoka koja treba u zatvor da ide za ono sto radi po terenu, ali ume da odigra jako dobro ...

Coppa Italia, Juve-Catania,3-0,Marchioni,Seba,Capitano...
Nazalost nisam imao priliku da gledam,kako sam cuo,najbolju predstavu Juventusa ove sezone,pratio sam live text i koliko sam mogao da zakljucim iz komentara,saradnja Ale-Sebe rastocila je Sicilijance... Walken,ako si gledao,molio bih te da izneses tvoje utiske...:)

Coppa Italia, Juve-Catania,3-0,Marchioni,Seba,Capitano...
Nazalost nisam imao priliku da gledam,kako sam cuo,najbolju predstavu Juventusa ove sezone,pratio sam live text i koliko sam mogao da zakljucim iz komentara,saradnja Ale-Sebe rastocila je Sicilijance... Walken,ako si gledao,molio bih te da izneses tvoje utiske...:)
Nisam gledao celu tekmu, uhvatio sam negde od 50-og minuta ... Bilo je na sportklub+, cini mi se ...

Pa moze se reci da si dobro cuo, fantasticno su igrali ... Kao i onomad u prvom mecu sa Katanijom, samo sto su sada iskoristili one sanse a Katanija nije dobila poklon gol ...

Odbrana nije imala puno posla, ali je Bufon delovao neverovatno sigurno kad izlazi na centarsuteve ...

Vezni red bio najbolji, na zna se dal su bili bolji Seba, Markioni ili Zaneti ... Lopta je brzo tekla, pasevi veoma precizni, odlicno cuvanje lopte i najzasluzniji su sto se Katanija nije ni videla na utakmici ...

Iako je izasao negde oko 70-og, za mene je Seba bio najbolji u tih 20 minuta sto sam ga video ... I veoma smireno je reagovao prilikom gola ...

Del Pjero, Markioni, De Celje i Zaneti isto fantasticno odigrali, a ostali vise nego dobro ... Takodje smo i za penal osteceni nad Sisokom, al nebitno posto nije uticalo na rezultat ... Ne treba ni da napominjem da je Alexov gol pravo remek-delo (jedan od lepsih po meni ove sezone) ...

1 - http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1966419/ - Odlican centarsut De Celjea, a Markioni natrcava na Del Pjerov odbitak ...

2 - http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1966676/ - Majstorski dupli pas Sebe i Del Pjera, a Seba rutinski zavrsava akciju ...

3 - http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1966684/ - MArkioni odlicno prolazi, dodaje do Alexa, a kapiten petom okrece cuvara i zakucava sa nekih 10-11 metara ...

Sve u svemu, ja sam svakim danom sve vise optimisticniji, kako u pogledu kalca tako i za LS ...

Ma vidis da to ne utice na njega, naprotiv, svaku tekmu sve bolje odigra ... Ja sam prezadovoljan kako se razvijaju on, Markizio, De Celje i Krisito u Djenovi ... Ariaudo je isto dobio priliku i pokazao da ima potencijala za Juve ... I od njega isto treba puno ocekivati ...

Posto je Inter razbijen u Atalanti (moglo je komotno biti 5-0 za Atalantu) sa samo 3-0, veceras nemamo imperativ pobede na teskom gostovanju u Rimu ... I veceras ce faliti puno igraca, al dobro je sto ce Ariaudo dobiti priliku od pocetka, na ovoj bitnoj tekmi (protiv Katanije imao par odlicnih intervencija), pa da vidimo kakav je potencijal ...

Posto je Inter razbijen u Atalanti (moglo je komotno biti 5-0 za Atalantu) sa samo 3-0, veceras nemamo imperativ pobede na teskom gostovanju u Rimu ... I veceras ce faliti puno igraca, al dobro je sto ce Ariaudo dobiti priliku od pocetka, na ovoj bitnoj tekmi (protiv Katanije imao par odlicnih intervencija), pa da vidimo kakav je potencijal ...
3-1z:)

Ebem ti fudbal ... Ako nam sudije ne otmu titulu kao prosle godine, otece nam je ovaj ludi Maninger ...

Nismo igrali sjajno, ali nismo ni Laciu dali priliku da se naigra ...

Ariaudo debitovao u Seriji A, i u nekim situacijama je pokazao da ima ogroman potencijal, ali fali tu jos dooosta iskustva, i jos puno vezbe da bi on mogao da zaigra sa Kjelinijem i Krisitom ... Najbolje bi mu bilo pozajmica na kraju sezone, a onda posle te sezone da dodje u Juve pa da bude jedan od stubova odbrane ...

http://www.juventus.com/site/eng/NEWS_newsseriea_DA7CAF7071104BDD96A3644B3A9A89C8.asp

Legro i veceras odlican, steta za onu stativu, bio bi to fantastican gol da je isla koji cantimetar ulevo ...

Ne krivi Maningera,on je dobar,ali ne veliki golman,brani celu polusezonu i ovako nesto se moglo ocekivati od njega pre ili kasnije...Ocajna postavka igre,kada je sazna rez.u Bergamu,ranijeri se odlucio na bod,i ta neodlucnost i kukavicluk ce nas kostati scudetta,u ovoj situaciji bod ili poraz dodju isto... Ariaudo je jaci i nema prisutne dozi straha sto je slucaj sa Mimom,koji ima 20 kg,tako da uz iskustvo on ce biti ispred Criscita...

Dobar je Maninger, ali za 5,6 ili 7 tekmi godisnje da odmori Bufona, ali ne sme nam biti prvi golman ... Da nije njega i Knezevica, sad bi uveliko bili na celu ...

Meni je Criscito bolji, inteligentniji je mnogo i podseca me na Baresija, tako da mu ne treba jacina ... Franco je lagano izlazio na kraj sa duplo jacim igracima, samo zato sto je fantasticno citao igru i protivnika ... Nek Mimo jos malo ocvrsne u Djenovi, i za 3-4 godine imacemo najboljeg beka na svetu ...

O tome pricam,on brani celu polusezonu,i zaista je odlicno menjao Gigija(koliko je to moguce,posto je Buffon najbolji golman svih vremena),ali ovakav kix od njega se ocekivao,ono protiv Intera manje-vise posto je u prvom poluvremenu spasio gol,tu utakmicu smo izgubili zato sto smo dosli da se branimo i nadali se nekom padu u zoni Del Piero,tako je bilo i sinoc,dosli smo po bod,a to nije stile Juve... kukao bih po treneru,al' me mrzi...

Mogao je, Maikon je bio fantastican prosle sezone, a ove je jos bolji ... Ubedljivo je najbolji bek na svetu ...

A mogao je i Seba umesto Hamsika, ali nema veze, opet Juve kao i ranijih godina ima najvise igraca :D ...

Vidis da nijesu posteni prema Interu...zavjera!!!
Sezar...
Maikon...
Najbolji italijanski igrac - Materaci...
Ibra...
Baloteli...
Mancini...
Sve posteno opet...Inter najbolji, Inter najjaci, Inter prvi i svi mu gledaju u ledja:D:D:D

Back