Juventus

ne pazi nisam rekao da zaredja pet remija zaredom,nego eto recimo da Juve ima 4 remija(4remija to je 8 izgubljenih bodova) vise od Intera u duelima sa tim malim timovima a da oba puta dobije Inter opet ce Inter biti sampion li obrnuto

i nek Inter izgubi od Milana, a Juve ga dobije onda je Juve sampion ... Nema samo jedna velika i derbi utakmica u Italiji ... Nece skudeto zavisiti od malih i utakmica izmedju Intera i Juventusa ... Treba pobediti i Milan, Romu, Lazio, Firencu, Djenovu, Napoli a ne samo Lece, Torino ili Kaljari ...

Jao kako smo jadni i bedni,jb.t posle prva 2 kola sam mislio da mozemo do scudetta,ali sad navijam da budemo 6-7,da se ranieri i njegova taktika gone u tri lepe p... materine.Lutka bez muda,ne sme da napadne Sampdoriu.0 od trener,je l' cuo on da u fudbalu postoje 3 izmene,shvata li on da je trener u Juventus a ne u Parmi,Valensiji,Napoliju.Shvata li da Juve ne ide u Genovu da izuce bod nego da uzme sva tri. Hoce scudetto,a tim mu 1 sutnuo u okvir gol. Vadi Alexa i ubacuje Iaquintu umesto Sebastiana, koji je bio najbolji protiv Catanie, da pokusa da organizuje neki napad, drzi Volinara, pored odlicnog De Cegliea, Poulsen izgubljen u prostoru i vremenu, Sissoko koji ne jede ceo dan zbog posta najbolji je na terenu, drzi se jedne iste formacije ko pijan plota, pa *** Mourinho je 4 puta menja formaciju protiv Leccea i utakmicu zavrsio sa 5 ofanzivnih igraca, naravno da ce je dobiti, ovaj stiskavac napravio 1 izmenu za ceo mec, :dash: pre utakmice govori kako ovo nije utakmica koju mora da dobije, posle utakmice govori da je zadovoljan, alo rodjace ti si dosao u klub za koji vazi postulat : POBEDA, SADA i OVDE.Stinkerman odjebi od ovog klupa, goni se u neki klub cijei je mentalitet luzerski kao i tvoj, bori se sa nekim za opstanak i okani se svetog kluba, povedi i Secca sa sobom lutko klimoglava.

Da je Capitano pogodio dobili bi mec, ali bi se samo ova zabluda produbila, mozda je ovako i bolje, jos koja ovakva utakmica i nadam se da ce klimoglavac da odleti sa klupe. Ko kaze pa nismo jos izgubili, zajebao se imamo 3 remija od 5 utakmica, a to je 6 izgubljenih bodova, to mu dodje 2 izgubljene utakmice.

Dokle god su klovnovi u upravi i klimoglava lutka bez muda na klupi Juventusov krajnji domet ce biti 3 mesto, tj. Juventus nece postojati.

Poslednja izmena:
znate sta.. svaka cast Juveu ali ovako dosadan fudbal moze se igrati samo na cizmi!!

bukvalno sam govorio sebi ''izdrzi jos malo,ceka te 4 sata spanskog fudbala'' inace bih otisao u kafanu mnogo ranije

stvarno tuzno :thumbdown:

Na cemu svaka cast nordic, igramo najgori fudbal na svetu i to bez rezultata, 1 jedina sansa na mecu. Ja pratim Juventus od 1997 i jadnije smo izgledali samo 99. Kada je Capitano bio povredjen.

Jao kako smo jadni i bedni,jb.t posle prva 2 kola sam mislio da mozemo do scudetta,ali sad navijam da budemo 6-7,da se ranieri i njegova taktika gone u tri lepe p... materine.Lutka bez muda,ne sme da napadne Sampdoriu.0 od trener,je l' cuo on da u fudbalu postoje 3 izmene,shvata li on da je trener u Juventus a ne u Parmi,Valensiji,Napoliju.Shvata li da Juve ne ide u Genovu da izuce bod nego da uzme sva tri. Hoce scudetto,a tim mu 1 sutnuo u okvir gol. Vadi Alexa i ubacuje Iaquintu umesto Sebastiana, koji je bio najbolji protiv Catanie, da pokusa da organizuje neki napad, drzi Volinara, pored odlicnog De Cegliea, Poulsen izgubljen u prostoru i vremenu, Sissoko koji ne jede ceo dan zbog posta najbolji je na terenu, drzi se jedne iste formacije ko pijan plota, pa *** Mourinho je 4 puta menja formaciju protiv Leccea i utakmicu zavrsio sa 5 ofanzivnih igraca, naravno da ce je dobiti, ovaj stiskavac napravio 1 izmenu za ceo mec, :dash: pre utakmice govori kako ovo nije utakmica koju mora da dobije, posle utakmice govori da je zadovoljan, alo rodjace ti si dosao u klub za koji vazi postulat : POBEDA, SADA i OVDE.Stinkerman odjebi od ovog klupa, goni se u neki klub cijei je mentalitet luzerski kao i tvoj, bori se sa nekim za opstanak i okani se svetog kluba, povedi i Secca sa sobom lutko klimoglava.
Ja ne znam sta si ocekivao, ali Ranijeri je najbolje resenje za Juventus ... Juventus vise nije on sto je bio, i sad nam za trofeje treba vremena ... Pa nijedan navijac nije ocekivao da cemo odmah po ulasku u seriju a ili sledece godine vec odmah biti sampioni i nenadyebivi ... Treba da shvatite da je Juventus izgubio 6 igraca svetske klase, a to je malo tesko nadoknaditi ... A dok smo imali taj super jak tim, igra je bila ista, znaci na rezultat, i da se pobedi po mogucstvu 1-0 ... Aj sad da pljujemo Kapela zato sto je imao taktiku ko *****? On je imao rezultate zato sto je imao 10x bolji tim nego Ranijeri ... Ranijeri ima Sisoka umesto Vijere, Molinara umesto Zambrote, Poulsena umesto Emersona (tad je bio u punoj formi), Legrotaljea umesto Kanavara (tada najbolji igrac na svetu zvanicno), Melberga umesto Kjelinija ... Od celog tima ostao je Bufon, Mauro, Trezege i Alex ... Nedveda ne racunam posto mu je forma u qrcu ...

Sta mislis da li bi neki drugi trener u Juventusu bio 3-ci odmah prve sezone u seriji A (iako je zasluzio prvo mesto)? Da li bi neki drugi preporodio Legrotaljea i Zanetija? Da li bi od Kjelinija napravio ovakvu igracinu na mestu centralnog veznog? Da li bi Alex bio prvi strelac lige, nakon sto je kod Kapela igrao 30% tekmi?

Zbog svega toga ja sam zadovoljan sa Ranijerijem, jer je covek krenuo od same nule, a ipak je napravio nesto i na odlicnom je putu ... To sto smo mi navikli da Juventus gazi to je druga prica, ali treba biti svestan da je ovo novi Juve, koji mora da se dokazuje, i koji sad nije medju najjacim klubovima Evrope ...

Murinjo je dosao u odlicno uigran tim, koji su mu gradili Mancini i Miha, a Ranijeri je ovaj morao sam da sklapa ... Murinjo ima kvalitetnije igrace pa moze da kombinuje razne taktike, Ranijeri mora da se znalazi sa ovim sto ima ...

A i igrali smo protiv Sampdorie a ne protiv Albinolefea, a Djenova je veoma vruc teren (eto, i Inter je tamo izvukao bod pomocu sudija) ... Pa nismo mi Barca pa da imamo takve igrace koji napadaju tokom cele tekme ...

Da je Capitano pogodio dobili bi mec, ali bi se samo ova zabluda produbila, mozda je ovako i bolje, jos koja ovakva utakmica i nadam se da ce klimoglavac da odleti sa klupe. Ko kaze pa nismo jos izgubili, zajebao se imamo 3 remija od 5 utakmica, a to je 6 izgubljenih bodova, to mu dodje 2 izgubljene utakmice.
Koja bre zabluda? Jedina zabluda je ta da Juve ponovo ima najjaci tim u kalcu i da treba da melje sve redom ... Ja sam prezadovoljan kako se stvari odvijaju, zato sto sam ocekivao da ce im trebati bar 4-5 sezona da se stabilisu posle kalcopolija, a Ranijeri je vec u prvoj bio kandidat za skudeto ... Ako cemo terati trenere a da im ne pruzimo sansu, onda se Juve nikad nece vratiti na staro mesto ... Od tih 5 tekmi mi smo 3 odigrali u gostima, i nije valda da si ocekivao da cemo sve dobiti? U gostima je tesko pobediti i poslednjeg na tabeli a ne Fiorentinu ili Sampdoriu koje su uvek medju prvih 6-7 ekipa ...

Dokle god su klovnovi u upravi i klimoglava lutka bez muda na klupi Juventusov krajnji domet ce biti 3 mesto, tj. Juventus nece postojati.
Uprava jeste sugava, a sta mislis da ce neki drugi trener umesto 'klimoglave lutke' (otkud taj naziv?), odma prve sezone biti prvak sa ovakvim timom?

Na cemu svaka cast nordic, igramo najgori fudbal na svetu i to bez rezultata, 1 jedina sansa na mecu. Ja pratim Juventus od 1997 i jadnije smo izgledali samo 99. Kada je Capitano bio povredjen.

ma brate svaka cast njima kao klubu,samo sam na to mislio jer bih bez toga krenuo da psujem i vredjam

i ne kazem ja nista za titulu,Ranijerija i igrace,nema od toga nista. ali ovako dosadna utakmica jednostavno me ubija u pojam

Poslednja izmena:
ma brate svaka cast njima kao klubu,samo sam na to mislio jer bih bez toga krenuo da psujem i vredjam

i ne kazem ja nista za titulu,Ranijerija i igrace,nema od toga nista. ali ovako dosadna utakmica jednostavno me ubija u pojam
Ja ih gledam samo zato sto navijam za njih, nikako da bih uzivao u lepom fudbalu, a oni su tako oduvek igrali ne samo sad protv Sampdorije ...

Isto ko i Nadal, ne igra lik lepo i atraktivno, ali uzima titule ...

Ja ih gledam samo zato sto navijam za njih, nikako da bih uzivao u lepom fudbalu, a oni su tako oduvek igrali ne samo sad protv Sampdorije ...

Isto ko i Nadal, ne igra lik lepo i atraktivno, ali uzima titule ...

pa ne bih bas rekao da Rafa ne igra lepo.. decko izvodi udarce koje svako drugi moze samo da sanja!

ne verujem da cu ponovo imati snage da gledam ovakve utakmice

pa ne bih bas rekao da Rafa ne igra lepo.. decko izvodi udarce koje svako drugi moze samo da sanja!

ne verujem da cu ponovo imati snage da gledam ovakve utakmice
Ocu da kazem da se Rafa vise oslanja na rad, na proliveni znoj, na rezultat, a ne da zabavlja publiku i izvodi neke atrakcije poput Noleta ...

Tako se i Juve uvek oslanjao na fizicku spremu, na trcanje, na duel igru, na taktiku, a ne na neke driblinge i otvorenu igru ...

Ocu da kazem da se Rafa vise oslanja na rad, na proliveni znoj, na rezultat, a ne da zabavlja publiku i izvodi neke atrakcije poput Noleta ...

Tako se i Juve uvek oslanjao na fizicku spremu, na trcanje, na duel igru, na taktiku, a ne na neke driblinge i otvorenu igru ...

e zbog toga mi i jeste omiljeni sportista... a fanaticno navijam za bar 15 vrhunskih u raznim sportovima!!!

Ja ne znam sta si ocekivao, ali Ranijeri je najbolje resenje za Juventus ... Juventus vise nije on sto je bio, i sad nam za trofeje treba vremena ... Pa nijedan navijac nije ocekivao da cemo odmah po ulasku u seriju a ili sledece godine vec odmah biti sampioni i
sigurno da nije

Treba da shvatite da je Juventus izgubio 6 igraca svetske klase, a to je malo tesko nadoknaditi ... A dok smo imali taj super jak tim, igra je bila ista, znaci na rezultat, i da
znam da nemate romana ali niste ni siromasan klub
pa zasto onda ne kupite adekvatne(ako je moguyce)igrace
Juve poslednjih 5,6 god igra vise nego ruzan fudbal, ali sto kazes i to su tad imali uslove za bolu igru, sad kad vidim na tv -u da igra Juve znam da ce bit uspavanka i losa igra individualno i pojedinacno.Del Piero nije dovoljan da on sam pokrece tim koji nema osnovne linije u timu potkrijepljene dobrim afirmisanim igracima vec su to vecinom prosjecni igraci

Koja bre zabluda? Jedina zabluda je ta da Juve ponovo ima najjaci tim u kalcu i da treba da melje sve redom
sve je istina, ali obo nije, to i ptice znaju

Nisdam siguran da je Ranijeri---:ok:, mozda da oformi onove dobre za dali rad , za pocetak je dobar, ali kad pucas na LS moras ne samo dovesti u JUve-u 5,6 vrhunskih, afirmisanih igraca , vec i trenera koji ce to znatoi uklopiti, mozda to moze i on ali, ne mogu da znam , prvo treba dovesti pojacanja, pa da vidimo kako onda on raspolaze njima.
S druge str. mozda bi (sigurno bi) drugi trener drugacije od onih koje bi doveo Ranijeri pa moze bit lutanja tu jos

znam da nemate romana ali niste ni siromasan klub
pa zasto onda ne kupite adekvatne(ako je moguyce)igrace
Daleko od toga da je Juventus siromasan, ali ugled je veoma ukaljan pa svi vrhunski igraci vise nece tako cesto dolaziti u Juventus, te smo prinudjeni da dovodimo igrace slabijeg kvaliteta, igrace koje dovode Sevilja, Fiorentina, Totenhem itd ... Sve svetske zvezde ce pre otici u Manu, Real, Barcu, Milan, Inter, Bayern ... Ne verujem da su parre problem, vrhunski igraci ce dolaziti tek kad osvojimo koju titulu, kad malo ugled vrati ...

Juve poslednjih 5,6 god igra vise nego ruzan fudbal, ali sto kazes i to su tad imali uslove za bolu igru, sad kad vidim na tv -u da igra Juve znam da ce bit uspavanka i losa igra individualno i pojedinacno.Del Piero nije dovoljan da on sam pokrece tim koji nema osnovne linije u timu potkrijepljene dobrim afirmisanim igracima vec su to vecinom prosjecni igraci
Nije to losa igra, nego ruzna i sasvim suprotna Barcinoj npr. ali bila je delotvorna nekad, a i sad je donekle s obzirom na kvalitet igraca ...

Nisdam siguran da je Ranijeri---:ok:, mozda da oformi onove dobre za dali rad , za pocetak je dobar, ali kad pucas na LS moras ne samo dovesti u JUve-u 5,6 vrhunskih, afirmisanih igraca , vec i trenera koji ce to znatoi uklopiti, mozda to moze i on ali, ne mogu da znam , prvo treba dovesti pojacanja, pa da vidimo kako onda on raspolaze njima.
S druge str. mozda bi (sigurno bi) drugi trener drugacije od onih koje bi doveo Ranijeri pa moze bit lutanja tu jos
E pa Juventusu treba upravo trener koji ce da oformi novi tim za dalji rad, posto smo na pocetku ... nije Ranijeri dosao u vec uigran tim sa svetskim zvezdama pa da puca na LS ... I sa Celsijem je krenuo polako i strpljivo, pa vidi de je Celsi sada ...

Pa on je Celsi doveo do polufinala LS sa losijim igracima nego sto je Murinjo imao, zato sto je on godinama stvarao taj tim Celsija, i da je ostao umesto Murinja, da je imao onoliki budzet kao Murinjo, i da mu je data sansa da nastavi ono sto je zapoceo, Celsi si bi uzeo sigurno jednu LS i jos jednu Premier ligu do sada ...

Uvek se pitam kako ljudi ne mogu da uzivaju uz Juveov fudbal...? Pa, ljudi, Juve je pod Kapleom bio "masina za osvajanje bodova" i ako ne igra atraktivno ne znaci da ne igra kvalitetno. Uzmite skorasnju Barsu iz top forme kada ju je vodio Rajkard sa sve Puyolom, Ronaldinjom, Etoom, Mesijem, Cavijem, Inijestom nasuprot Juvea sa Canavarom, Emersonom, Nedvedom, Maurom, Alexom i Davidom! Garantujem da bi ih Juve pobedio bez primljenog gola...

Daleko od toga da je Juventus siromasan, ali ugled je veoma ukaljan pa svi vrhunski igraci vise nece tako cesto dolaziti u Juventus, te smo prinudjeni da dovodimo igrace slabijeg kvaliteta, igrace koje dovode Sevilja, Fiorentina, Totenhem itd ... Sve svetske zvezde ce pre otici u Manu, Real, Barcu, Milan, Inter, Bayern ... Ne verujem da su parre problem, vrhunski igraci ce dolaziti tek kad osvojimo koju titulu, kad malo ugled vrati ...

Sa ovim se ne slazem. Pre ce Juve biti u redu za nekim svetskim igracem nego, recimo, Bayern kojeg si stavio na listu. Juveu nisu potrebne titule da bi doveo npr. Kristijana Ronalda, siguran sam da bi Juve kad bi se zainatio bio ravnopravan sa Realom u trci za portugalcem.

Ja ne znam sta si ocekivao, ali Ranijeri je najbolje resenje za Juventus ... Juventus vise nije on sto je bio, i sad nam za trofeje treba vremena ... Pa nijedan navijac nije ocekivao da cemo odmah po ulasku u seriju a ili sledece godine vec odmah biti sampioni i nenadyebivi ... Treba da shvatite da je Juventus izgubio 6 igraca svetske klase, a to je malo tesko nadoknaditi ... A dok smo imali taj super jak tim, igra je bila ista, znaci na rezultat, i da se pobedi po mogucstvu 1-0 ... Aj sad da pljujemo Kapela zato sto je imao taktiku ko *****? On je imao rezultate zato sto je imao 10x bolji tim nego Ranijeri ... Ranijeri ima Sisoka umesto Vijere, Molinara umesto Zambrote, Poulsena umesto Emersona (tad je bio u punoj formi), Legrotaljea umesto Kanavara (tada najbolji igrac na svetu zvanicno), Melberga umesto Kjelinija ... Od celog tima ostao je Bufon, Mauro, Trezege i Alex ... Nedveda ne racunam posto mu je forma u qrcu ...

Sta mislis da li bi neki drugi trener u Juventusu bio 3-ci odmah prve sezone u seriji A (iako je zasluzio prvo mesto)? Da li bi neki drugi preporodio Legrotaljea i Zanetija? Da li bi od Kjelinija napravio ovakvu igracinu na mestu centralnog veznog? Da li bi Alex bio prvi strelac lige, nakon sto je kod Kapela igrao 30% tekmi?

Zbog svega toga ja sam zadovoljan sa Ranijerijem, jer je covek krenuo od same nule, a ipak je napravio nesto i na odlicnom je putu ... To sto smo mi navikli da Juventus gazi to je druga prica, ali treba biti svestan da je ovo novi Juve, koji mora da se dokazuje, i koji sad nije medju najjacim klubovima Evrope ...

Murinjo je dosao u odlicno uigran tim, koji su mu gradili Mancini i Miha, a Ranijeri je ovaj morao sam da sklapa ... Murinjo ima kvalitetnije igrace pa moze da kombinuje razne taktike, Ranijeri mora da se znalazi sa ovim sto ima ...

A i igrali smo protiv Sampdorie a ne protiv Albinolefea, a Djenova je veoma vruc teren (eto, i Inter je tamo izvukao bod pomocu sudija) ... Pa nismo mi Barca pa da imamo takve igrace koji napadaju tokom cele tekme ...

Koja bre zabluda? Jedina zabluda je ta da Juve ponovo ima najjaci tim u kalcu i da treba da melje sve redom ... Ja sam prezadovoljan kako se stvari odvijaju, zato sto sam ocekivao da ce im trebati bar 4-5 sezona da se stabilisu posle kalcopolija, a Ranijeri je vec u prvoj bio kandidat za skudeto ... Ako cemo terati trenere a da im ne pruzimo sansu, onda se Juve nikad nece vratiti na staro mesto ... Od tih 5 tekmi mi smo 3 odigrali u gostima, i nije valda da si ocekivao da cemo sve dobiti? U gostima je tesko pobediti i poslednjeg na tabeli a ne Fiorentinu ili Sampdoriu koje su uvek medju prvih 6-7 ekipa ...

Uprava jeste sugava, a sta mislis da ce neki drugi trener umesto 'klimoglave lutke' (otkud taj naziv?), odma prve sezone biti prvak sa ovakvim timom?

Viera je bio los u Juventusu, tako da Sissoko nije daleko od njegove igre iz Juveovog preioda, Molinaro je ocajan i ne razume zasto ga Ranijeri drzi u ekipi, kada se iz aviona vidi da je mali De Ceglie za njega izmislio fudbal.
Ja se ne zalim na odbranu koja deluje vise nego sigurno, Chiellini i Legro(Melberg) su vise nego dobri.
Zanetti je jednako dobro igrao i u Serie B, tako da nema tu puno Ranijerijeve zasluge, Legrotaglie je dok je igrao za Chievo stigao do repke, u Juventusu kada je dosao udarila mu slava u glavu i umislio je da jefudbalercina, nije trenira, usao je u prvi tim kod klimoglavog slucajno, zato sto se Andrade povredio, a Crisito zasrao motku. Odigrao sigurno i to je to, opet ne vidim sta je to uradio Ranijeri, Chiellinii je takodje igrao u Livornu CB, kao i delom u Serie B, levo je bio Balzareti. Opet nije mu Ranijeri izmislio tu poziciju, i on je tu dosao slucajno, posle povreda, a hteli su da ga za smesnu cifru daju Man City pre prosle sezone. Ovo za Alexa mi je najjache, ranijeri zasluzan za Alexovu capocanieri titulu... svasta. Lutka ga je u dosta utakmica vadila u 55 minutu, (obicno smo igrali nereseno ili gubili te meceve), je li Ranijerijeva zasluga sto Ale izvodi veoma dobro slobodnjake, njegova zasluga je sto je Ale sam sebi stvarao prilike, vracao se na svoju polovinu da prihvati loptu i organizuje napad...igrao kao car proslu sezonu... druga stvar je sto je Capelo-smrad drzao onog cirkuzanta u npadau umesto Alexa,i tada u tih 30% meceva Ale kada bi usao sa klupe resavao bi meceve i postigao je 15 golova ttih sezona, iako je cela Curva Scirea skandirala Capitanu na klupi...

Slazem se da treneru treba pruziti sansu, zasto onda nije pruzena sansa DD, koji zna kakva je Juventusova klupa, uveo je Juve iz Serie B, 90ih je ostavaljao krv, suze i znoij za sveti dres, gde je za njega sansa.

Ranijeri nije morao sam da sklapa, ovaj tim je isti kao iz druge lige uz dodatak par igraca. Imali smo mi igrace da izmenimo, mislilac vadi Capitana a uvodi tenka Iaquintu, znao sam da od sansi vise nema nista. Sta mu radi Sebastian na klupi ceo mec, poslao ga je da se zagreva u 15 minutu, a bio je najbolji protiv Catanie.

Da se razumemo, ne ocekujem ja da juve melje, ali ocekujem tu zelju za pobedom, sta trener radi ceo mec,nista, to me je iznerviralo, sto nista ne preduzima da pokusa da dodje do pobede,imali smo jedan sut ka golu,a on nesto posmatra...

Druze, postujem svacije misljenj, ti ako si zadovoljan ovim u redu, ja nisam, *** 5 utakmica, 4 gola, 2 pobede, 3 remija.

Prosle sezone bi bili svakako treci zato sto niko drugi nije imao Buffona, koji je doneo jedno 10-15 bodova i Capitana, zasluga treceg mesta je pobednicka DNK koju nam je bog podario, i sampioni iz druge lige.

Klimoglavi je nadimak zato sto bez pogovora slusa upravu, sta mislis sto je DD odleteo, nije hteo da slusa ove papane, Ranijeri je trener, on treba da bira igrace, a ne da klima glavom na svako "pojacanj" koje stigne.

A ovo za nedostatak igraca, okaci macku o rep, trener trazi igrace, ovaj to ne radi, nego guta sta mu se servira, jesam li mu ja kriv sto nije trezio svetske igrac nego ove polovnjake, pukli smo prosli Mercato 70 miliona, gde su ti igrachi, nema ih...

Sa ovim se ne slazem. Pre ce Juve biti u redu za nekim svetskim igracem nego, recimo, Bayern kojeg si stavio na listu. Juveu nisu potrebne titule da bi doveo npr. Kristijana Ronalda, siguran sam da bi Juve kad bi se zainatio bio ravnopravan sa Realom u trci za portugalcem.
Sada ne, sada ce pre igraci ici u Bayern nego u Juve iako je slabija liga ... Ranije je bila druga prica ... Riberi ti je svetski igrac, medju najboljima na svetu a presao je u Bayern iako je imao ponude i Reala i Intera i Arsenala i Celsija itd.

Rekoh vec, moraju povratiti ugled ako hoce da dovode igrace tipa Cristiano, Essien, Xavi, Tores, Eto itd., a najbolje ce ga povratiti titulama ...

Mislis da bi Ronaldo sada pre presao u Juve nego u Real da mu ponude isto para? Nema sanse, Juve je tek na pola puta od potpunog oporavka ...

Hm...Chelsea je bio zainteresovan za Riberya ali daleko od toga da su ponudili zvanicnu ponudu (to ja mislim).

Ribery danas kosta oko 30 miliona eura, a koliko sam ja cula , predsjednik Bayern Municha ne moze da smisli Chelsea...
Mozda je Ribery poceo da misli (koliko god nama to cudno zvucalo ) ...Ako predje u Chelseau, umijesto njega igrace Lampard,Joe Cole i ostali pajseri koji su se davno istrosili ,ali su imena u klubu.A ako predje u Real tamo ce morati da ratuje sa Robbenom,Robinhom (to je bilo prije) , Sneijderom...i ostalim Holandjanima,zatim C Ronaldom ,tako da mu ni tamo mjesto u timu nije bilo zagarantovano.

A u Bayernu jeste- navijaci ga obozavaju,stalno igra i postize golove...

Meni je Juventus za njega realna opcija-iako sam vrlo skepticna da je on novi Zidane , mislim da je odlican igrac...

Mogao bi se Juventus fino srediti pogotovu vezni red...ali imam osjecaj da Juve ima slican problem kao Chelsea,nece da prodaje igrace zbog proslih uspomena i naravno to sto mu je ugled u sosu-ali uz mocne ljude koji su igrali za Juve, a imaju jak uticaj na druge igrace-Zidane i Platini ,Juve ce moci da pokupuje par igrace mnogo prije nego sto mnogi misle.

Upravo to, Sara, sada je Ribery nedostizan, ali je morao biti pokupljen pre puta u Bavarsku.
Ja sam nas definitivno otpisao od borbe za scudetto.
Milan kada se jos uigra bice strasan, pokazali su sinoc protiv intera, inter je jaci od nas i to e to. Primicemo najmanje golova u ligi,ali kako i ne kada se branimo sa 7 igraca.Centar protiv milanskih klubova cemo jedva prelaziti,ne kazem da cemo gubiti,ali ih pobedjivati sigurno necemo.

Back