Juventus

Del Piero je mozda jedini igrac koji igra u Juventusu koga gotivim...ne volim Juve ali Del Piero je stvarno kralj,necete mi verovati ali ja sam pogodio tacan rezultat da ce biti 1-0 za Juve i da ce Del Piero dati gol,a skoro samo pogodio i minut rekao 75 minut a dao je u 76 minutu,jednostavno odlicno poznajem Juvetov stil igre uglavnom pobedjuju sa 1-0 i to gol daju u poslednjih 20minuta,izlgeda da se Juve vraca staroj formi
kakvu golcinu je dao,moze on jos 2-3 godine igrati ovako
Svaka cast za pogodjen minut Del Pjerovog gola, ali rezultat nije bilo nimalo tesko pogoditi kad Juve igra u LS ...

27096104nq8.png

Samo Makabi ih je u zadnjem kolu zayebao da svih sest tekmi overe sa po 1-0 ...

Juce se nije posteno ni oznojio, imao je jednu odlicnu intervenciju jedan na jedan, a sve to zasluga Kjelinija, koji je sad definitivno presao na centralnog odbrambenog sa beka i postao je stub odbrane, i jedan od boljih na svetu ...

Da, Chiellini je zaista postao pravi stoper kakve je Juve oduvek imao, monstrum, po meni je u prvih 5 stopera u svetu, verovatno sam malo pristrasan, a 1 u serie A, Nesta je legenda ali je povredjen i odavno nije u pravoj formi, tako da je, po meni, Chiellini prvi stoper serie A.
Ne znam da li sam ove vec ranije napisao, ali kao sto rece Buffon: "Mozda ne igramo lepo, ali svima ce biti izuzetno tesko da pobede Juventus"

Da, Chiellini je zaista postao pravi stoper kakve je Juve oduvek imao, monstrum, po meni je u prvih 5 stopera u svetu, verovatno sam malo pristrasan, a 1 u serie A, Nesta je legenda ali je povredjen i odavno nije u pravoj formi, tako da je, po meni, Chiellini prvi stoper serie A.
Ne znam da li sam ove vec ranije napisao, ali kao sto rece Buffon: "Mozda ne igramo lepo, ali svima ce biti izuzetno tesko da pobede Juventus"
Postao je fenomenalan, nisam uopste ocekivao da moze biti toliko dobar igrac, posto od skora igra na toj poziciji ...

Iako je iz MIlana, krivo mi je sto Nesta nije u onoj staroj formi, posto mi je u uskom krugu omiljenih igraca, a on kad je u formi nema tog napadaca koji ga moze predriblati i naigrati se pored njega ... Savrsen centralni bek ...

Jedan gol, tri boda ... Inter i mi po 7 bodova, i samo nek tako ostane do kraja pa nek u medjusobnom rese ko je jaci ...

Amauri polako pocinje da se isplacuje, i pokazuje zasto smo dali tolke novce za njega ... Sa dva gola nam doneo 6 bodova ...

rekao sam ja da se vi polako vracate svojoj formi i praksi,rutinski 1-0 to je vas stila bio uvek...izlgeda da ce Inter i Juve odluciti o skudetu mada je naravno jos rano govoriti,videcemo veceras Milan kako ce proci sa Laziom koji je odlicno startovao

Ovo je vec stile Juve, vise volim da ovako pobedjujemo nego da izgaramo u lepoti, naravno ta lepota nas nikada nije ni krasila, samo mi je zao sto Seba nije dobio priliku.
Ono sto me raduje je da smo u svakoj dosad bili bolji od protivnika, iako manjka golova ... Problem bi bio da nas razbijaju a mi dajemo slucajan gol, al na srecu do sad nije bilo tako ...

3 gola - 7 bodova, i samo nek nastave ovako ...

Markizio i Tiago su dobili sansu (sasvim solidni su bili), dobice je i Seba samo treba biti strpljiv ...

Nadam se da ce Giovinico pokazati dobro,jer on je idealna zamena za Nedveda.Nedved ce jos ovu sezonu i ja mislim da nece vise moci,a u ovoj sezoni trebalo bi ubacivati Giovinica da se polako navikava.
FOOOOOORZZZZAAAAAA JUVE!!!!!!!

Fudbaler Juventusa David Trezege mogao bi da bude van terena više od pet meseci posle operacije kolena, saopštio je danas italijanski klub.

Francuski fudbaler koji se oprostio od reprezentacije, biće operisan sutra zbog povrede koju je zadobio prošle nedelje u meču Lige šampiona sa ruskim Zenitom.
Kako se navodi u saopštenju, oporavak od takve operacije traje od tri i po, do više od pet meseci.
Golman Juventusa Đanluiđi Bufon propustiće utakmicu u sredu sa Katanijom zbog problema sa preponama, dok će Alesandro del Pjero biti spreman, pošto je pauzirao u nedelju kada nije igrao sa Kaljarijem.

problemi,problemi...

Izgleda da problem Sebinog ne igranja lezi u ugovoru, znamo(ako ne znate,cujte :)) da vec nego vreme pregovori o potpisu novog ugovora stoje, agent trazi 1 mil. a budale ne daju, i izgleda da je u tome kvaka, Ranieri ne sme da se suprotstavi,zna kako je zavrsio DD.
A u prilog ovoj prici ide i sl.situacija sa Alom prosle sezone,budale su mu zavlacile, a dok nije potpisao ugovor visio je na klupi i dobijao sansu u drugom poluvremenu.

1-1 sa Cataniom kuci. E, dragi moji bianconeri na ovim utakmicama se gubi scudetto.
Seba je debitovao, bio sjajan,driblao,stvaro sanse,asistirao Amauriju,promasio 1,sve u svemu zadovoljan sam sa njim,posle glupave greske odbrane primili smo gol, imali zatim 5-6 zicera,nije lopta htela u gol,***. Ne mogu da verujem da ne mozemo da damo vise od 1 gola po mecu.Bice bolje! Forza JUVE!!!

Ma dobro je dok ove kikseve pravimo u pocetku, trebace nam sreca za kasnije ... Inter je sad jedva pobedio, sledeci put ce i oni kiksnuti, ne resava se skudeto u 3 kolu ... Milan je posle dva poraza stigao na 2 boda od nas ...

Ono sto je dobro je to da su stvarali sanse, a bilo ih bar 6 stopostotnih veceras ... Ovo je bila jedna od onih tekmi gde ti nije sudjeno da pobedis ...

Seba izvanredan za debi utakmicu, Del Pjero maestralan ...

pinturicchio je u pravu u ovakvim utakmicama se gubi skudeto,da se razumemo daleko od toga tek je pocelo ali ja sam prezadovoljan jer smo mi nasu tesku utakmcu sa Leceom pobedili,jedva ali pamte se tri boda i nista drugo,Juve je imao toliko sansi,ako hocete skudeto ovakve utakmice morate da dobijate.koliko ste samo sansi imali ja sam bio ubedjen da cete dati taj drugi gol ali eto nije vas htelo...

Videces, sledecu takvu tekmu Inter ce kiksnuti, Juve ce pobediti ...

Ne mora da znaci da ovakve tekme odlucuju skudeto, skudeto odlucuju i derbiji i 'male tekme', nema razlike ... 2005 je direktno odluceno izmedju Milana i Juventusa na Meaci, a 2002 Inter je odlucivao protiv Lacia ... Svako mora kiksnuti kuci pre ili kasnije ...

Milan je krenuo sa 2 poraza, a ako pobede u nedelju eto ih na bod iza Intera ...

Vise mi je znacilo da Seba udje i pokaze talenat (a pokazao je) nego pobeda, jer cemo sa Sebom u formi imati vise izgleda u sledecim tekmama ...

ma ne kazem ja da Inter nece kiksnuti oce sigurno nemoguce je da se stalno pobedjuje,ali je bitno da bude sto manje tih kikseva a pogotovo na domacem terenu...a ostajem pri svom stavu da se na ovakvim tekmama osvaja i gubi skudeto, ekipa koja napravi najmanje tih kikseva eto njemu skudeta

A ja ostajem pri stavu da je jednako bitno pobedjivati i male i velike, i u gostima i kod kuce ...

U gostima pobeda nikad nije sigurna, pa makar igrao protiv najgoreg u ligi, tako da smo ovaj kiks nadomestili pobedom protiv Kaljarija ... Uzeli smo 4 boda na dve tekme, kod kuce i na strani i to je dobro ... Nek nastave tako ...

jeste sve je bitno dobijati i derbije ali kad izgubis derbi to mozes da nadoknadis tim pobedama protiv malih timova,i ja sam zadovoljan jer smo mi uzeli 6 bodova na dve tekme,pobeda u gostima protiv Torina,pobeda kuci protiv Lecea,samo nek tako nastave

da ali derbijia ima samo nekoliko a ovih malih utakmica mnogo vise pa imas vise sansi za popravni to ocu da kazem...recimo sta vredu Juveu na primer ako dobije oba puta Intera ako posle zaredja pet remija sa timova poput Katanje a Inter pobedjuje te male timove?bice sampion Inter u tom slucaju...isto situacija obrnuto

Back