Juventus

Bate Borisov - Lagano zagrevanje, znaci 6 bodova ...

Zenit - Ne verujem da mogu da ponove uspeh od prosle sezone, izvukli su maximum i ocekujem 4 ili 6 bodova u dvomecu ...

Real Madrid - Po meni su najkompletniji u Evropi, i ocekujem 3 boda da im otmemo ...

Znaci, realan je plasman u 1/8 finala, a uz malo srece mozemo i dalje ...

Daj Walken, pa taj Real vec godinama igra traljavo, i nisu medju najboljima....u LS je to ocigledno, a u primeri osvoje jedino kad barca zezne stvar,i zato sto ipak do sada nije bilo klubov koji mogu da im se priblize...... I ja sumnjam u zenit pogotovo jer im odlaze pavlicenko i arsavin...a bate lagano dobijate,juve je uvek bio dobar protiv malih timova....

Daj Walken, pa taj Real vec godinama igra traljavo, i nisu medju najboljima....u LS je to ocigledno, a u primeri osvoje jedino kad barca zezne stvar,i zato sto ipak do sada nije bilo klubov koji mogu da im se priblize...... I ja sumnjam u zenit pogotovo jer im odlaze pavlicenko i arsavin...a bate lagano dobijate,juve je uvek bio dobar protiv malih timova....
U LS i ne briljiraju poslednjih godina, to je zato sto im fali igrac koji pravi razliku ... Primera je najizjednacenija liga, i nisu vise real i Barca toliko superiorni, a lepo im ide tamo ... Nisam ih bas nesto puno gledao pa ne znam dal igraju traljavo ili ne, al opet nisam ni rekao da igraju sjajno nego da su najkompletniji ....

Kasiljas je godinama uz Bufona najbolji golman Evrope; odbrana im je jaka, imaju dosta kvalitetnih igraca (Ramos, Kanavaro, Pepe, Hajnce, Marselo, Mecelder); sredina je fenomenalna, imaju 3 odlicna kreatora igre (Roben, Van der Vart, Snajder) i trojcu koja ce da trce za njih (Gago, Dijara i Guti); i u napadu imaju Raula, Nistelroja koji skoro na svakoj tekmi da gol i Robinja ...

Kad se sve sabere, puno kvalitetnih igraca gde niko ne odskace (kao i Celsi), ali za titulu im fali jedan genijalan igrac poput C. Ronalda, Messija, Kake, Eto'a ili Toresa ...

@.pissbottelman
Upravo to me brine, sto je Juve uvek mrvi male i u tim utakmicama uzimao scudetta, a prosle sezone smo izgubili titulu na tim utakmicama iako smo dobili Milan, inter i Romu.
Ne sumnjam ja da ce momci protiv reala dati 200% svojih mogucnosti i mislim uzeti bar 3 boda od njih, brine me pristup kod vec upisanih bodova, ali mislim da idemo bar do 1/4 finala, uz malo srece(ako tu izvucemo inter :) ) i dalje.

Cekaj malo da se Juve oporavi i pocne da kupuje vrhunske igrace, pa ce opet biti mrvljenja malih ekipa i opet ce da dominira ligom ... Nisam ni ocekivao da mozemo da mrvimo sa Molinarom, Zanetijem, Legrotaljeom i Jakvintom kao zamenama za Kanavara, Zambrotu, Tirama, Emersona, Vijeru i Zlatana ...

Da se osvrnem na mercato, ne znam zasto smo ocekivali neka vrhunska imena, kada to jednostavno nije Juveov stil, on se nikad nije rasipao novcem, kao Real,Celsi ili inter, obicno bi doveli solidne igrace od kojih bi pravili zvezde, izuzetak je 3 kupljena od zizuovog transfera mada su i oni najblistavije trenutke u karijere doziveli u Juveu...

Da se osvrnem na mercato, ne znam zasto smo ocekivali neka vrhunska imena, kada to jednostavno nije Juveov stil, on se nikad nije rasipao novcem, kao Real,Celsi ili inter, obicno bi doveli solidne igrace od kojih bi pravili zvezde, izuzetak je 3 kupljena od zizuovog transfera mada su i oni najblistavije trenutke u karijere doziveli u Juveu...
Da, ali sad je situacija drugacija nego ranije ... Pre si imao izuzetno jak tim i mogao si da rizikujes dovodjenjem Zlatana i time dal ce on postati igracina ... Sad je situacija takva da nemamo prostora a ni vremena da cekamo da talenti prorade, tj. ako prorade, i moraju se dovoditi zvucna imena, posto krecemo od nule ...

Pa tad i negde od Vijerija i Zidana je pocela era enormnih transfera, pre se mnogo manje trosilo, ne samo Juve nego sve ekipe ... Inter i Vijeri su probili taj led ...

Da a za ta imena trebace 2-3 godine, dok okupatori ne odu, za to vreme mozda i talenti prorade, nemamo vremena a dovodimo igrache kakav je Poulsen, na stranu dobar je on igrac, ali ako ne mozes da kupis ekstra klasu, tj. dok ne mozes da kupis extra klasu, onda ne trosi bzvz pare nego uigravaj to sto imas uz dodatak igracha iz primavere, jer Poulsen nije resenje, e nije mlad da nesto napreduje, dakle morace novi da se trazi za koju sezonu, em nije neki ekstra igrac da tih nekoliko sezona koliko bi igrao pravo neku razliku.

Evo sada citam, zna se koliko tavorimo sa bekovskim pozicijama, Zabaleta koji je bolji bek od svih koje imamo, kaze ako dodje ponuda od Juventusa, trceci bih otisao u Juve, a nasi klovnovi nista po tom pitanju, izgleda da ce u Man City.

Da a za ta imena trebace 2-3 godine, dok okupatori ne odu, za to vreme mozda i talenti prorade, nemamo vremena a dovodimo igrache kakav je Poulsen, na stranu dobar je on igrac, ali ako ne mozes da kupis ekstra klasu, tj. dok ne mozes da kupis extra klasu, onda ne trosi bzvz pare nego uigravaj to sto imas uz dodatak igracha iz primavere, jer Poulsen nije resenje, e nije mlad da nesto napreduje, dakle morace novi da se trazi za koju sezonu, em nije neki ekstra igrac da tih nekoliko sezona koliko bi igrao pravo neku razliku.
do 5 godina maximum, a onda ce to biti stari dobri Juve ... Upravo zbog tih mladih je i doveden Poulsen ... Ne treba nam na toj poziciji svetski igrac koji kosta previse, kad imamo Markizia ... Da je doveden neki mnogo bolji igrac od Poulsena, Markizio ne bi dobio toliko prostora, a ovako ce dobiti, posto Poulsen em nije svetska klasa em i nije mlad ko sto kazes ... Sa druge strane, Markizio je jos neiskusan i rano je da se baci u vatru, a dovodjenjem Poulsena on ce dobiti svoju sansu, i lakse ce mu biti da se dokaze u konkurenciji Poulsena nego nekog jaceg igraca ... Znaci, po meni, dovodjenjem Poulsena, dovodimo solidnog igraca koji ce davati maximum na svakoj tekmi, ali opet nedovoljno kvalitetnog da zbog njega Markizio ispasta ... Mislis da Markizio ne bi otisao na pozajmicu ili grejao klupu da je doveden neki jaci igrac? Takodje imamo i Sisoka za kog se nadam da ce uskoro postati svetska klasa, koji bi kroz 3-4 godine sa Markiziom cinio strasan tandem ...

Ma koliko u prvi mah delovalo lose, dovodjenje Poulsena je ipak dobar potez ...

Poslednja izmena:
Izgleda da nece biti bash lagano protiv Zenita, Man Utd nije mogao da mrdne....
Ako ode Tiago doci ce Appiah, sve DCM:
Momo, Marchisio, Poulsen, Zanetti, Tiago(Appiah), Ekdal - ne znam koliko ste pratili (nadam se da na ovoj temi visi josh neko osim Walkena i mene) pripremne utakmice, ali ovaj Ekdal je veoma kvalitetan igrach, iako je AMF i poluspic Ranieri ga je orsirao na poziciji DCM i MC i odigrao je zaista extra, igra smireno, zna da iznese loptu i ima veoma dobar pas, a doveden je za smesnu cifru, kesica Negro bombona, salim se... Stvarno ne znam kako jeovo poslo za rukom Seccu.Ne znam kakve Ranieri ima planove sa ovim Svedjaninom, ali svakako je svetla buducnost pred njim, misli da ce biti u primaveri , ali da ce trenirati sa prvim timom i igrati neke manje vazne utakmice.
Nisam josh ni 1 gledao Marchisia, ali sam cuo da je veoma veliki talenat i da Ranieri racuna na njega, to je i sam Ranieri izjavio, verovatno zato sto su imenjaci...
Sada u nedelju centralne igrache sredine terena igrace Poulsen i Marchisio, posto je Momo suspendovan i videcu da li moze sta biti od ovog malog

Izgleda da nece biti bash lagano protiv Zenita, Man Utd nije mogao da mrdne....
Ako ode Tiago doci ce Appiah, sve DCM:
Momo, Marchisio, Poulsen, Zanetti, Tiago(Appiah), Ekdal - ne znam koliko ste pratili (nadam se da na ovoj temi visi josh neko osim Walkena i mene) pripremne utakmice, ali ovaj Ekdal je veoma kvalitetan igrach, iako je AMF i poluspic Ranieri ga je orsirao na poziciji DCM i MC i odigrao je zaista extra, igra smireno, zna da iznese loptu i ima veoma dobar pas, a doveden je za smesnu cifru, kesica Negro bombona, salim se... Stvarno ne znam kako jeovo poslo za rukom Seccu.Ne znam kakve Ranieri ima planove sa ovim Svedjaninom, ali svakako je svetla buducnost pred njim, misli da ce biti u primaveri , ali da ce trenirati sa prvim timom i igrati neke manje vazne utakmice.
Nisam josh ni 1 gledao Marchisia, ali sam cuo da je veoma veliki talenat i da Ranieri racuna na njega, to je i sam Ranieri izjavio, verovatno zato sto su imenjaci...
Sada u nedelju centralne igrache sredine terena igrace Poulsen i Marchisio, posto je Momo suspendovan i videcu da li moze sta biti od ovog malog
Naravno da nece biti lako sa Zenitom, ali mislim da smo kvalitetniji ... A i Mancester je delovao nekako mrtvo u ovoj tekmi, nije Zenit bio silan koliko ovi losi (od onoga sto sam gledao) ... Njima je Skols glavna spona izmedju odbrane i napada, a veceras je bio nervozan i lose je odigrao ...

Ja sam gledao Markizia par puta, i bio je odlican ... Evo kratak klip o njemu:

I Ekdal ima potencijala da postane odlican, videcemo sta ce biti ... Nema veze sto je pre bio ofanzivan, bio je Pirlo pa je postao jedan od najboljih na novoj poziciji, kao i Mihajlovic onomad ...

Naravno da nece biti lako sa Zenitom, ali mislim da smo kvalitetniji ... A i Mancester je delovao nekako mrtvo u ovoj tekmi, nije Zenit bio silan koliko ovi losi (od onoga sto sam gledao) ... Njima je Skols glavna spona izmedju odbrane i napada, a veceras je bio nervozan i lose je odigrao ...

Ja sam gledao Markizia par puta, i bio je odlican ... Evo kratak klip o njemu:

I Ekdal ima potencijala da postane odlican, videcemo sta ce biti ... Nema veze sto je pre bio ofanzivan, bio je Pirlo pa je postao jedan od najboljih na novoj poziciji, kao i Mihajlovic onomad ...

Da, Skols je bio los veceras, ali zato je dao fantastican gol, doduse rukom, valjda zato nije priznat.

Nisam hteo da kritikujem Ranijerija vec da ukazem na Ekdalovu polivalentnost.

Da, Skols je bio los veceras, ali zato je dao fantastican gol, doduse rukom, valjda zato nije priznat.

Nisam hteo da kritikujem Ranijerija vec da ukazem na Ekdalovu polivalentnost.
Jest vala bila golcina ono, steta sto ga ne priznase ...

Ma nisam ni mislio na Ranijera kad spomenuh Ekdala, nego se nadam da mu nece predstavljati problem i da ce se prilagoditi na novu poziciju ...

vidim da se sprdate sa Zenitom..ne bi ja toliko podcenjivao njih evo pobedise mancester i uzese i superkup evrope posle kupa uefa,dobra su oni ekipa,nece vam biti lako sa njima,mada sam siguran da prolazite grupu

za sovjete cu uvek reci da su budjavi,na bilo kojoj temi

u Italiji zaista navijam za ovaj klub ali je liga toliko trula da nemam zivaca da 90 minuta gledam meceve

i ako najveci timovi Italije i Spanije ne prodju grupu zajedno onda se pisam na Ligu sampiona

dobro nije vatreni ali jeste navijac Juvea

inace zanima me tvoje misljene sta mislis ko je ove godine najveci favorit za skudeto a ko za ligu sampiona?
Za skudeto kao i uvek: Inter, Juve i Milan, s tim sto bih malu prednost dao Milanu posto ne igraju LS ... Juve je prosle godine nije igrao pa je odlicno gurao u kalcu ...

U LS bih rekao Manu, Chelsea, Barca, Real, Bayern i Inter, a ako Leo Messi i Eto budu zdravi cele sezone, Barca ima najvece sanse, dosta su pojacali tim, a niko bitan im nije otisao ...

Back