Juventus

Dobismo Arsenal 1-0 (David strelac) na nekom prijateljskom kupu ... Nisam stigao puno da pogledam ali od onoga sto sam video jeste solidan Tiago, odlican Sisoko i briljantan Kamoranezi ... Bufon sigiran kao i uvek i mislim da nam je on kljucan igrac posto uliva ogromnu sigurnost u odbrambene igrace ...

Poslednja izmena:
eto da se i ja slozim sa vam u necemu Del pjero zaista jeste legenda i po meni je mnogo bolji od Zole
Ja se izvinjavam svima koji ne vole naseg kapitena, ali samo budala moze reci da je on prosecan igrac i da nije legenda ... Ja kao jedan od vecih mrzitelja Milana, sad mogu da potpisem da su Baresi i Maldini najbolji odbrambeni tandem svih vremena, svi ostali koji se ne slazu imaju subjektivno misljenje ... Takodje mrzim Inter ali svako ko kaze da je Zaneti najbolji desni bek svih vremena, ja cu se prvi sloziti sa njim ... Nebitno je ko za koga navija, ali kad su takvi igraci u pitanju, drugacija istina ne postoji ...

Utakmica sa Arsenalom, gledao sam celu, mislim da smo prvi, nema veze sto je prijateljska :), koji su dobili na Emiratima, slab vezni red, nema lopti ka napadu, odbrana zaista odlicna, Melberg-Chiellini veoma dobri, Molinaro se popravlja, pogadja 16erac, Grigera slab, Tiago dobar, ali slab u duel igri, Sisoko jos van forem, ali solidan, Marchioni iznenadjujuce dobar, Nedved slabo, godine ***, Trezege-trezege, Iaquinta borben, Camoranesi fenomenalan, ali puno davi loptu, Amauri-malo je igrao. E sada koliko je merodavno porediti se sa drugim timom Arsenala...

Po meni je nas kapiten daleko ispred Zole po igrackom umecu, i da nije bilo one zayebane povrede 1998, mozda bi i stigao i prestigao malog Budu ...

Da nije bilo te povrede on bi bio daleko ispred Baggia, on je sada negde u rangu sa njim, , tada je bio na vrhuncu i ta utakmica na Friuliu, flashback,pokusaj voleja ovaj idiot pada na njegovu nogu.... Capitana izvode na nosilima dok se drzi za glavu. U to vreme je uz Ronalda bio najbolji igrac na svetu, a sada je jedan od najboljih napadaca svih vremena, sta bi bilo da nije bilo te povrede koja ga je odvoila od terena celu sezonu

Poslednja izmena:
Utakmica sa Arsenalom, gledao sam celu, mislim da smo prvi, nema veze sto je prijateljska :), koji su dobili na Emiratima, slab vezni red, nema lopti ka napadu, odbrana zaista odlicna, Melberg-Chiellini veoma dobri, Molinaro se popravlja, pogadja 16erac, Grigera slab, Tiago dobar, ali slab u duel igri, Sisoko jos van forem, ali solidan, Marchioni iznenadjujuce dobar, Nedved slabo, godine ***, Trezege-trezege, Iaquinta borben, Camoranesi fenomenalan, ali puno davi loptu, Amauri-malo je igrao. E sada koliko je merodavno porediti se sa drugim timom Arsenala...
Ma Melberg i Kjelini ce biti odlicni kad krenu takmicarske tekme, i sa Buffonom na golu verujem da cemo primiti najmanje golova u ligi ... A Molinaro koliko god da se popravi nikako ne bi smeo da nam igra, podhitno nam treba kvalitetan levi bek, nek dovedu Grosa iz Liona i bice fenomenalno ... Tiagu i ne treba duel igra, samo nek on igra na sredini kako zna i ume, a za duel igru neka brinu Sisoko i Poulsen ... Nedveda oni verovatno drze u klubu iz postovanja prema njemu i onome sta je uradio za Juve, jer na terenu vise nije ni 5% nekadasnjeg Pavela ... Mauro je juce bio maestralan u nekim trenucima, i sto se mene tice nek slobodno davi loptu jer je tesko gubi ... A i ko ce da davi ako ne on, najkreativniji je u veznom redu i ima najbolju tehniku, i bice nam jedan od kljucnih igraca ove sezone ...

Pa i nije bas da je bio drugi tim Arsenala, igralo im je nekoliko glavnih igraca ...

Da nije bilo te povrede on bi bio daleko ispred Baggia, on je sada negde u rangu sa njim, , tada je bio na vrhuncu i ta utakmica na Friuliu, flashback,pokusaj voleja ovaj idiot pada na njegovu nogu.... Capitana izvode na nosilima dok se drzi za glavu. U to vreme je uz Ronalda bio najbolji igrac na svetu, a sada je jedan od najboljih napadaca svih vremena, sta bi bilo da nije bilo te povrede koja ga je odvoila od terena celu sezonu
Ma koliko on meni bio drazi ipak nije u rangu nase bivse desetke ... Da nije bilo povrede mozda bi mu se priblizio, ali ovako Badjo je ipak bio bolji, ne samo od Del Pjera nego od svih napadaca na svetu osim Romaria i Ronalda ... Treci najbolji napadac svih vremena ...

Zaboravio si Pelea medju tu trojicu...

O Del Pieru sve najbolje,u ostalom ne bih ga postavio kao avatara da nije odlican!

Protiv Arsenala slabo,ocekiavao sam vise...

Ma Melberg i Kjelini ce biti odlicni kad krenu takmicarske tekme, i sa Buffonom na golu verujem da cemo primiti najmanje golova u ligi ... A Molinaro koliko god da se popravi nikako ne bi smeo da nam igra, podhitno nam treba kvalitetan levi bek, nek dovedu Grosa iz Liona i bice fenomenalno ... Tiagu i ne treba duel igra, samo nek on igra na sredini kako zna i ume, a za duel igru neka brinu Sisoko i Poulsen ... Nedveda oni verovatno drze u klubu iz postovanja prema njemu i onome sta je uradio za Juve, jer na terenu vise nije ni 5% nekadasnjeg Pavela ... Mauro je juce bio maestralan u nekim trenucima, i sto se mene tice nek slobodno davi loptu jer je tesko gubi ... A i ko ce da davi ako ne on, najkreativniji je u veznom redu i ima najbolju tehniku, i bice nam jedan od kljucnih igraca ove sezone ...

Pa i nije bas da je bio drugi tim Arsenala, igralo im je nekoliko glavnih igraca ...
Nisi gledao prvo poluvreme izgleda Wengeru su igrala deca iz omladinaca, samo Eboue i Bentner da kazem iz prvog tima, posle su usli Adebayor, Galas, Nasri i ostali...
Koju onda zamisljas formaciju ako ce igrati Momo i Lama i Tiago, ili si mozda 1 od ove dvoice razbijaca, ali najverovatnije da Tiago ide, cujem da je prodao kucu u Torinu, a i RAnieri je rekao da jednostavno ne moze da se pronadje u italijanskom fudbalu, nece dovoditi nikoga levo posto ce igrati Molinaro i De Ceglie, kojeg nisam pratio ali to je nash igrac koji je bio na pozajmici u Sieni prosle godine i kako cujem dosta je bolji od Molinara. Meni je veci problem desno posto Grigera zaista slabo igra, Zebinu necu komentarisati.
Mauro je juce davio i gubio, ali svakako nas najkreativniji igrac u vezi,, Marchioni je dobar, ako ga zaobidju povrede mogao bi solidno da nam odigra, Ja se uzdam u Sebu, samo da ga Ranieri ne gura na Nedvedovu pozciju posto ne znam koliko ce tamo moci da pruzi, on je Trequartista ili Fantasista.

Ma koliko on meni bio drazi ipak nije u rangu nase bivse desetke ... Da nije bilo povrede mozda bi mu se priblizio, ali ovako Badjo je ipak bio bolji, ne samo od Del Pjera nego od svih napadaca na svetu osim Romaria i Ronalda ... Treci najbolji napadac svih vremena ...

Da nije bilo povrede bio bi bolji od Baggia.

Sinoc 0-0 na Old Trafordu, ManU bez Ronalda i Rooneya, Alex fenomenalan, onaj covek je stvarno neponovljiva stvar u fudbalu, kako je poslao Vidica po burek, igrao se sam sa sampionima Evrope, vracao se na nashu polovinu da uzme loptu i sam ishao u napad, pomagao mu je odlicni Camo, ostali dobri u defanzivi ali da se organizuje napad o moj Boze, strashno, sinoc mi je bilo zao Amauria, covek je drugo poluvremem ushao da kisne, nije dobio 2 lopte
Kada je Capitano izlazio ceo Teatar Snova na nogama aplaudira jedno 5 minuta je delio autograme dok nije otisao u svlacionicu, jednostavno Ale Del Piero.

Dragi moji Juventini, mislim da je Sebastian definitivno novi kopljonosha, kada sam odgledao ovo ja... ja sam ostao bez texta, toliko sam odusevljen i u meni se probudila nada u vezi sledece sezone, mozda sam preoptimistican kada ovo kazem ali Sebastian Seba Giovinco ce biti bolji igrac od Capitana, bice najbolji igrac na svetu samo ako mu se bude pruzila prava prilika i sloboda u igri.
Pogledajte, uzivajte i radujte se scudettu:

Sinoc komotna pobeda protiv Artmedie 4-0, Ale je pokazao ko je tata, Rim, stizemo!!!
Rano je jos za finale, mada ovako rastereceni i bez uloge favorita kao ranijih sezona u LS, mogu daleko da doguraju ... Ja bi bio zadovoljan kad bi dosli do cetvrt-finala, a polu-finale bi bio ogroman uspeh za ovakav Juventus ...

O kapitenu necu vise reci ni rec, sve je jasno ko dan ...

Naravno da je Rim daleko to sam rekao cisto onako, nemamo tim za finale, sto kazes cetvrt finale je realnost, polu finale je extra, mada nikad se ne zna, fudbal je cudo, ali mene brine sto Juventus ne stvara tim, ova ekipa je igrala protiv artmedie:
Gigi
Grigera-------Legro------Giorgio-------Molinar0
Momo--------Poulsen
Camo ------------------------------------Salih
Trez-------------Capitano
S tim sto bi igrali Nedved da nije suspendovan i Zanetti da nije povredjen, a to je maltene tim iz druge lige, a proslo i ovo leto smo spucali oko 80 miliona za "pojacanja".
Sada je ponovo aktuelan Diego, posto dobijamo 30 milki ulaskom u CL, onda je on ponovo u fokusu koji put, ali nista od toga 100% mada kada bi dosao...

Naravno da je Rim daleko to sam rekao cisto onako, nemamo tim za finale, sto kazes cetvrt finale je realnost, polu finale je extra, mada nikad se ne zna, fudbal je cudo, ali mene brine sto Juventus ne stvara tim, ova ekipa je igrala protiv artmedie:
Gigi
Grigera-------Legro------Giorgio-------Molinar0
Momo--------Poulsen
Camo ------------------------------------Salih
Trez-------------Capitano
S tim sto bi igrali Nedved da nije suspendovan i Zanetti da nije povredjen, a to je maltene tim iz druge lige, a proslo i ovo leto smo spucali oko 80 miliona za "pojacanja".
Sada je ponovo aktuelan Diego, posto dobijamo 30 milki ulaskom u CL, onda je on ponovo u fokusu koji put, ali nista od toga 100% mada kada bi dosao...
Daleko je Rim al ipak je moguce ... Ni Liverpul nije imao bog-zna-kakvu ekipu ovih godina, pa je harao Evropom ...

Ovaj tim je odlican (samo jos Seba umesto Brace) kad se pogleda u kakvoj je situaciji Juventus ... Ipak je mnogo poljuljan ugled kluba, i nerealno je ocekivati da svetske zvezde i vrhunski igraci dolaze kod nas ... Tek za 3-4 godine ...

Dolazili bi kada bi imali nekoga ko moze da pregovara sa igrachem, a ne nasheg transfer gurua mr. Secca, a ne znam koliko moze Seba da zameni Pavela, sto se ofanzive tice tu ima potencijal da bude daleko ispred, e sada nece on imati snage da trci a inace da ista uradi u defanzivi, ne znam kako je izvodljivo, ti se boolje razumes, da igraju Camo, Ale, David i Seba, mogu li Poulsen i Momo da trce za njih 4-icu? A i Sebastian je Trequartista, ili moze da igra leva ali u formaciji 4-3-3, ne znam zaista koliko moze u 4-4-2 koju forsira Ranieri.

Poslednja izmena:
Dolazili bi kada bi imali nekoga ko moze da pregovara sa igrachem, a ne nasheg transfer gurua mr. Secca, a ne znam koliko moze Seba da zameni Pavela, sto se ofanzive tice tu ima potencijal da bude daleko ispred, e sada nece on imati snage da trci a inace da ista uradi u defanzivi, ne znam kako je izvodljivo, ti se boolje razumes, da igraju Camo, Ale, David i Seba, mogu li Poulsen i Momo da trce za njih 4-icu? A i Sebastian je Trequartista, ili moze da igra leva ali u formaciji 4-3-3, ne znam zaista koliko moze u 4-4-2 koju forsira Ranieri.
Ma dzabe nam i da se vrati Modji, koji je najjaci transfer majstor u istoriji fudbala, moramo prvo da povratimo ugled osvajanjem par trofeja, i onda ce opet vrhunski igraci dolaziti kod nas ... Jako je tesko zameniti Pavela, ne samo Sebi nego bilo kome ... Pavel je mozda najkompletniji igrac u poslednjih 10 godina ... Imao je briljantan sut i levom i desnom nogom, kondicije ko maratonac, brzinu, agilnost, sut glavom, tehniku i sve sto pravi fudbaler treba da ima ... I dalje ne mogu da se otmem utisku da bi sa Pavelom u ekipi dobili Milan 2003 u finalu ...

Pitanje dal ce ga zameniti i u ofanzivi, posto nam je Nedved doneo mnostvo pobeda i odlucujucih golova, ali da ima potencijala - ima ... Defanzivu Seba ne treba ni da igra, steta je bacati njegov talenat na defanzivu kad iza sebe ima Sisoka i Poulsena ... A i Kamoranezi ume da pripomogne u odbrani ... Samo da Momo nema neke svoje izlete u ofanzivi i ekipa ce biti sjajna ...

Znaci po meni idealan tim bi nam bio: Buffon - Grigera, Legrotalje, Kjelini, Molinaro (ako je moguce zamena za njega podhitno) - Mauro, Sisoko, Poulsen, Seba (malo vise ka sredini, malo manje na krilu) - Del Pjero i Trezege ....

Znaci imamo najboljeg golmana na svetu, najubojitiji napad, odlicnu odbranu (druga najbolja u ligi) i jaku sredinu sa najtalentovanijim igracem na cizmi ... Ja mislim da je u regularnim uslovima to dovoljno za titulu, a kroz par godina kad nam tim bude na nivou onog iz 2005 i 2006 titula ce biti samo rutinski odradjena ...

Back