Juventus

a kielini je poceo redom da razbija "izdajnike" prvo ibrahimovic,sada kanavaro..... sledeci je verovatno zambrota..... jos je covek obezbedio sebi mesto u startnoj postavi reprezentacije,onako usput.....
Za Ibrahima mi i nije zao, ali Fabio je bio maestralan u Juventusu a i bio je mator kad je otisao ... Kjelini je i pre povrede Kanavara bio standardan, ali sad ce igrati stopera umesto beka ...

Za Ibrahima mi i nije zao, ali Fabio je bio maestralan u Juventusu a i bio je mator kad je otisao ... Kjelini je i pre povrede Kanavara bio standardan, ali sad ce igrati stopera umesto beka ...

Onaj Kjelini je igrac
kojeg najvise u Italiji mrzim
dok je onaj Materazzi potpuno lud
i gotovo refleksno udara
onaj Kjelini udara podmuklo u skoku
lakta se non-stop
povrijedio je ove godine nekoliko igraca
dobar igrac ali podmukli koljac

Onaj Kjelini je igrac
kojeg najvise u Italiji mrzim
dok je onaj Materazzi potpuno lud
i gotovo refleksno udara
onaj Kjelini udara podmuklo u skoku
lakta se non-stop
povrijedio je ove godine nekoliko igraca
dobar igrac ali podmukli koljac
Ni meni nikad nije bio simpatican, bez obzira sto je uvek pruzao maximum u Juventusu ... Inace plakao je kad je povredio Kanavara ...

Ni meni nikad nije bio simpatican, bez obzira sto je uvek pruzao maximum u Juventusu ... Inace plakao je kad je povredio Kanavara ...

Kako nece
pa kapitena je povrijedio
cuo sam od ortaka za tu povredu
i momentalno sam bio siguran da je Kjelini odgovoran za povredu
naravno nisam pogrijesio
odlicna godina za njega u Juveu
ali je stvarno pregrub igrac

ma salio sam se malo walken al si ti uvek ozbiljan....ni sam walken nije takav.............. jesi gledao spot od fatboy slima sa walkenom? jako je dobro,stvarno je odlican glumac i meni je on jako dobar....

ma salio sam se malo walken al si ti uvek ozbiljan....ni sam walken nije takav.............. jesi gledao spot od fatboy slima sa walkenom? jako je dobro,stvarno je odlican glumac i meni je on jako dobar....
Verujem da si se salio a sto je najgore od svega ima tu malo i istine ... Djordjo je jako prljav igrac i podmukao ... Weapons of choice ako se ne varam je taj spot ...

ja od stranih volim i denzela , bilo je super dok sam ih gledao zajedno u man on fire.......a zajednicko im je sto su obojica snimili jaaaaaaaako puno filmova...cuo sam da walken ne odbija uloge sve snima ludak,radoholicar........

ipak

Forza Zoran Radmilovic !!! :lol:

Odlican je spot...maksimalno lud...dobar je i spot od BG sindikata za Alal Vera...Walken i Al Pacino...ali skrenusmo sa teme...

@Tema Meni je Nedved odlicno odigrao ovu sezonu...to je po meni jedan od rijetkih igraca da je sacuvao takvu formu u tim godinama...nema 5 igraca sa tim godinama da igraju tako dobro!

ha ha !!! inter kupuje burdisa i stankovica !!!!

nekako mi ova ekipa juvea i igraci koje planiraju da dovedu nisu ni blizu kvalitetni kao igraci koje je juve imao pre skandala....a nije do para , trose bas puno para na transfere...a mozda najbolji igraci jos godinu-dve nece hteti da dodju u juve dok se ne zaboravi....

Od Xabia nazalost nista. kome bi dobro dosao stankoWC? je l' ti mozda navijas za inter? Taj igrac posle onakvih izjava ne treba da se priblizi svetom klubu, a kamoli da igra za isti! aj da je neki igrac nego najobicniji klosar.

Kupili smo Poulsena, joj boze, pa Secco gledas li ti fudbal, znas li da postoji jos pozicija, a ne samo DMF, imali smo Nocerina koji je kao Poulsen, samo mladji, Zanetti koji jedini ume da posalje dugu loptu ce sada da predje na klupu, ja stvarno ne vidim kako Ranieri misli da igra sa Sisokom i Poulsenom u sredini, a Marchisio ce propasti, a bojim se i Giovinco.

Milan doveo ronaldinha, haha,mi poulsena. juce gigli kaze kako ranieri nije trazio poulsena, nego da su ga oni doveli, kao poklon valjda, i da misle da ce se lepo uklopiti.
Mislio sam da je prosli mercato posledica serie B i ne igranja u LS, medjutim ovi klovnovi stvarno nemaju plan i ne znaju da kupuju igrace. umesto da dovedu Zapatu i rese problem odbrane oni dovode melberga i knezevica, umesto zamene za pavela i kreativca dovode lamu poulsena.

Nije Juve lose prosao u sopingu kao sto vi prcate, uostalom videcete. Ipak...morace da posrne pred "svetom petorkom":

14_ronaldinho12.jpg
14_pato.jpg
14_pirlokrsta.jpg
14_kakakrsta.jpg
14_seedorfkrsta.jpg

Ja stvarno ne znam sta ce Juve-u Poulsen kad ima SISOKA najveceg borca na terenu.Giovinico i Marchisio imaju ogroman potencijal,i njih treba "gurati".

Cujem da umesto Nedveda stize Van Persi.OK,nije los ali pored njega se nece ni videti Molinaro i Giovinico!

FOOOOOORZA JUVENTUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back