Juventus

Mandzukic u Juventusu, ne znam, ne podrzavam ovaj transfer, nije ni priblizno dobar kao Tevez koji odlazi, mada je vise zamena za Ljorentea jer su slican tip igraca

Manje-vise kvalitet napada ce ostati isti, Morata- Dibala- Mandzukic plus eventualno Berardi ako dodje

Ne znam, ako mene pitas, Mandzukic i Dibala su unapredjenje u odnosu na Teveza i Ljorentea. Dibala je paklen igrac. Mandzukic je u 16 ubica, bolji od Ljorentea dosta. Dibala je slican igrac kao Tevez samo 10 godina mladji. Po mom misljenju dobar posao.

Pa dobro, ako kazemo da su Dibala i Tevez na istom nivou onda se moze reci da je napad malo kvalitetniji

Mandzukic je igrac koji dosta radi i pritiska odbranu, ali ne moze sam sebi da kreira sansu vec dosta zavisi od saigraca

Morata je pokazao da je za prvu postavu, kako ce da uklope njega i Mandzukica sad ?

Ja sam bio vise za varijantu da Ljorente ostane, kao rezerva, a da dovedu jos jednog napadaca slicnog Tevezu, da taj igra levo, a Dibala desno, dok je Morata centralni napadac

Ovako ne znam kako ce to da uklopi Alegri

------------------ Morata --- Mandzukic------------------

------------------------- Dibala --------------------------------

----------------- Pogba -------- Vidal ---------------------

------------------------- Kedira -------------------------------

Sad je pitanje sta sa Markizijom, Pirlom i Pereirom ? Mislim da su u svom timu nagurali previse kvalitetnih igraca za prvu postavu, morace dosta da rotira inace ce imati veliki broj nezadovoljnih...

Vidal ide u Bajern a najavljuje se Draksler kao zamena. Odose tri maltene glavna igraca - Tevez, Pirlo i Vidal

Ali ne bi rekao da je Juve sad slabiji, ekipa je dosta podmladjena, dakle bice vise trcanja

Opet se postavlja pitanje kako ce to Alegri da uklopi

----------- Morata ----------- Mandzukic ----------- Dibala ------------

-------------------- Pogba -------------------- Draksler --------------------

---------------------------------- Markizio --------------------------------------

Kjelini ---------- Rugani ------------------ Bonuci ---------- Lihstajner

----------------------------------- Bufon -----------------------------------------

Poslednja izmena:
Vidal ide u Bajern a najavljuje se Draksler kao zamena. Odose tri maltene glavna igraca - Tevez, Pirlo i Vidal

Ali ne bi rekao da je Juve sad slabiji, ekipa je dosta podmladjena, dakle bice vise trcanja

---------------------------------- Markizio --------------------------------------

----------------------------------- Bufon -----------------------------------------

Znatno slabiji tim nego prosle godine, mada i dalje najjaci u Italiji ali sigurno da ce prvenstvo biti neizvesnije.

Kedira u sredinu umesto Drakslera a ovaj nek se gore rotira sa Moratom i to je to. Ili eventualno 4-4-2 gde nema mesta za Kediru u prvom timu a Morata i Draksler igraju po krilima. A mozda i 5 nazad sa Evrom. Videcemo.

images

Некада сам волео Јуве, онај њихов састав Буфон-Замброта, Песото(или Бириндели), Монтеро, Јулијано-Каморанези, Давидс, Недвед, Такинарди-Дел Пјеро, Трезеге, је била врх екипа...

Bufon postao rekorder Serije A po broju minuta bez primljenog gola, 979. I koji kralj, napisao pismo golu:

"Bilo mi je 12 godina kada sam ti okrenuo leđa.

Odbacio sam prošlost, da bih osigurao budućnost. Bio je to izbor srca. Instiktivan izbor. Od dana kada sam prestao da gledam direktno u tebe, počeo sam da te volim. Da te štitim. Da budem tvoja prva i poslednja linija odbrane.

Obećao sam sebi da ću učiniti sve da zaštitim tvoje lice. Ili, bar, najviše što mogu. Svaki put kada bih te izneverio, bilo je bolno okrenuti se i shvatiti to... Suprotni smo, ali i komplementarni. Kao Mesec i Sunce, prisiljeni da živimo zajedno, a nikada da se dodirnemo. Saigrači za života, ali bez kontakta.

Pre 25 godina dao sam reč, zakelo sam se da ću te braniti i čuvati, da ću te štititi od svih neprijatelja. Uvek sam vodio računa da ti bude dobro, čak i bolje nego meni. Svaki put kada bih ti se okrenuo, pokušavao sam da se nosim sa tvojim razočaranjem, osećajući krivicu.

Bilo mi je 12 godina kada sam okrenuo leđa golu i nastaviću to da radim dokle god moje noge, moja glava i moje srce budu mogli da izdrže".

:worth:

"Bjankoneri" nanišanili tandem Brazilaca iz Premijer lige

Šampion Italije je i dalje bez glavnog stručnjaka, čelnici Juventusa vagaju pravo rešenje posle rastanka sa Masimilijanom Alegrijem, godinu dana pre isticanja ugovora.

Najbliži pomenutoj poziciji je trenunto Mauricio Sari, bivši trener Empolija i Čelsija nikada nije prihvaćen u Engleskoj i Londonu iako je imao odličnu sezonu i na kraju uspeo da uzme evropski trofej.

Kako je Žoao Kanselo sve bliži transferu Mančester Sitiju, Paratićiju predstoji i ta glavobolja oko sređivanja bekovske linije svog tima. Partija Aleksa Sandra su isto upitne u poslednju sezonu, sezonu i po Brazilac nikako da se vrati partijama po početku mandata u Juventus.

Prema pisanjima Gazete delo Sport, "Stara dama" razmišlja o Brazilcima iz Premijer lige, Danilu i Emersonu.

Bivši igrač Real Madrida je na radaru i Intera, koji su i poslali prvu ponudu Sitiju, dok je Emerson ove sezone oduševio partijama u Ligi Evrope za Čelsi , ali prvenstvo i dalje ima Alonso duž leve aut-linije.

Emerson Palmieri

Pitanje je koliko bi se "Plavci" upustili u prodaju svojih igrača zbog nadolazeće transfer suspenzije, dok je Danilo slobodan u odabiru sredine.

https://www.sportske.net/vest/trans...tandem-brazilaca-iz-premijer-lige-378556.html

------------------------------------

Sjajan posao :klap:

Juventus ne odustaje od Rominog bisera, "Pipita" uključen u pregovore?

566726

"Bjankoneri" su se okrenuli ka najtalentovanijim igračima Italije, posle izvesnog dogovora oko Kijeze prema pisanjima italijanske štampe, šampion ne planira da se zaustavlja, na redu su pregovori oko Nikole Zaniola!

Bivši igrač Intera je daleko od dogovora sa rimskim klubom oko produžetka saradnje, Juventus je već nudio Kvadrada i Perina, ali čelnici "Vučice" su smatrali da je to prodavanje ispod cene.

Međutim, po pisanju Tutosporta sprema se nova ponuda koja će uskoro stići na "Olimpiko". Roma se oprašta od Edina Džeka,zadatak novog trenera će biti da nađe novog predvodnika napada. Tu se Juventus vraća u igru.

U Torino se vraća Gonzalo Iguain posle pozajmica u Milano i London, jasno je da pored Ronalda Argentinac nema mnogo mesta, situacija koju je osetio više puta.

Čelnici šampiona Italije planiraju da ponude iskusnog napadača upravo Romi u zamenu za Zaniola, verovatno uz novac.

Zaniolo

Deluje da je ovo opcija u kojoj bi oba rivala dobila ono što im treba, ali čekaju se da započnu zvanični pregovori.

https://www.sportske.net/vest/trans...isera-pipita-ukljucen-u-pregovore-378643.html

Pogba preskup, Juventus se okreće svom dželatu?

Već smo pisali, Francuz je rad da se vrati u svoj bivši klub, ali apetiti veznog igrača Junajteda nadmašuju finansijske mogućnosti italijanskog šampiona.

Pričalo se o transferu Sergeja Milinković-Savića, ali kada se posluje sa Lotitom morate biti spremni na sve.

Prema pisanju italijanske štampe ukoliko obe opcije propadnu, Paratići će se okrenuti ka Amsterdamu i pregovorima oko Van de Beka.

Vezni igrač šampiona Holandije i polufinaliste Lige šampiona se dokazao više puta ove sezone, postizao je golove i protiv Juventusa ali i Totenhema.

Doni van de Bek Ajaks Totenhem

Premijerligaši se itekako interesuju za njegov potpis, deluju da su najozbiljnije zagrizli upravo "Pevci", ali i šampion LŠ Liverpul.

https://www.sportske.net/vest/transferi/pogba-preskup-juventus-se-okrece-svom-dzelatu-378636.html

Novi Juventus se rađa u Monte Karlu, ovo su pet planiranih pojačanja!

Novi sastanak između Ramadanija i Marine Granovskaje, ovoga puta u Monte Karlu. Sari se već odselio iz Londona, Čelsi traži novac, 6 miliona evra obeštećenja za trenera koga ionako ne želi, Juve pokušava da izbegne plaćanje.

Ali, sve bi trebalo da bude gotovo do ponedeljka, najverovatnje će Italijani platiti simboličnu odštetu, a onda imenovati Sarija.

Šta će biti prvi potezi u prelaznom roku?

Pokušaj da se dovede Emerson Palmijeri iz Čelsija, što bi moglo da znači prodaju Aleksa Sandra. Takođe, Juventus će prodati desnog beka, Kansela, Siti nudi 50 miliona, Italijani traže 60. Probaće da dovede Tripijea iz Totenhema ili Hisaja, ali za oba igrača je zainteresovan i madridski Atletiko.

Kod štopera, Demiral će odmah biti povučen iz Sasuola, pominje se povratak Benatije, čini se da je De Liht nemoguća misija. Ali, Sari nema nekih većih primedbi na štopere, očekuje se da Rugani pod njim procveta.

Ono što će biti promenjeno je vezn red. Pogba je, čini se, nemoguća misija, pa prva meta postaje Sergej Milinković Savić. Srbin košta 90 miliona, Juve pokušava da spusti cenu, ili ubaci još nekog igrača u posao.

Pisali smo, u Sarijevom Juventusu, osim za Kansela, nema mesta za Mandžukića, Kuadrada i Matuidija. Od napadača, i dalje je aktuelan Ikardi, mada bi mogao da ostane Iguain, a Juve je završio posao sa Kjezom, ne i sa Fiorentinom.

U Sarijevom stručnom štabu biće i Barzalji, klub je ponudio Pirlu da ili i sam bude deo tima novog trenera, ili da trenira omladince, a pominje se da bi mogao da preuzme tim do 23 godine koji nastupa u Seriji C.

Juve čeka i odluku Iska, navodno je Sari tražio dvojicu tehnički nadmoćnih igrača na sredini, bekove i jednog napadača, ako ode Iguain u Kinu, odakle stižu ponude za Mandžukića. Neće biti gomilanja fudbalera, a Juventus naposletku neće prodati Dibalu.

https://www.sportske.net/vest/trans...u-ovo-su-pet-planiranih-pojacanja-378726.html

Pirlo dobio ponudu Juventusa!

Kako prenose italijanski mediji, predsednik Juventusa Andrea Anjeli je ponudio Andrei Pirlu ulogu u torinskoj ekipi.

Sve je izvesnije da će Masimilijana Alegrija na klupi "Stare dame" naslediti Mauricijo Sari, očekuje se i da Andrea Barzalji dobiju određenu funkciju u klubu, a sada je i legendarni "Mocart" dobio ponudu da se vrati među "Bjankonere".

Anjelijeva ponuda nije poznata, ali se spekuliše da bi Pirlo dobio priliku da predvodi omladince Juventusa u Primaveri ili novoformiranu U23 selekciju, koja će se takmičiti u nižim ligama Italije.

Pirlo je dres Juventusa nosio od 2011. do 2015. godine, a sa "Starom damom" je osvojio četiri titule u Seriji A, jedan trofej u Kupu Italije i dva u Superkupu.

https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/pirlo-dobio-ponudu-juventusa-378879.html

Ništa od Super Lige, "Kalčo" protiv Juventusa?!

"Stara dama" je osvojila osmi uzastopni Skudeto! Tim Masimilijana Alegrija je toliko bio nadmoćan da su "Bjankoneri" maltene "propustili" zadnja 5-6 kola Serija A u kojima prosto nisu marili za pobedu.

Zbog dominacije u nacionalnom prvenstvu deluje i logično zagovaranje vlasnika Juventusa za osnivanje evropske Super Lige gde bi učestovali najbolji klubovi Starog kontinenta, međutim ne dele svi isto mišljenje.

Danas je bio veliki sastanak vlasnika klubova koji učestvuju u Seriji A, živa debata je donela epilog koji se neće svideti Anjeliju, niti jedan klub nije podržao njegovu ideju!

Petnaest klubova su odbili sa jasnim NE, dok su Inter, Milan, Fiorentina i Roma bili uzdržani. Juventus je bio jedini za osnivanje pomenutog super takmičenja.
Komentari su bili da bi smanjilo interesovanje za samo takmičenje na Apeninima, da bi to unizilo ligu a studija je pokazala da bi to dovelo do finansijskog kolapsa od čak 35 procenata za samu ligu.

Anjeli

Deluje da je pomenuta ideja, makar za sada, stavljena na čekanje.

https://www.sportske.net/vest/medju...super-lige-kalco-protiv-juventusa-378971.html

Back