Juventus

Mođi: "Mihajlović će biti sjajan trener"

Siva eminencija italijanskog fudbala kaže da dolazak Siniše Mihajlovića znači zaokret i korak napred za Fiorentinu...
ModjiLučano Mođi je skeptik kada je u pitanju imenovanje Prandelija na mesto selektora.

"To nije trenerski posao, drugačije je biti selektor. Italija nema dobre igrače kao u prošlosti, pa ne verujem da će Prandeli moći nešto da napravi", pesimista je Mođi.

Ali, njegov naslednik na klupi Fiorentine je odlično rešenje.

"Mihajlovića sam voleo dok je bio igrač. Jak karakter, snažna volja. On zaista ima sve osobine da postane veliki trener. Uz respekt prema Prandeliju, mislim da je ovo zaokret, odnosno korak napred za Fiorentinu", ocenjuje Lučano Mođi.

Opet ovaj Modji komentarise,nadam se da je ovog puta u pravu :)

Siva eminencija italijanskog fudbala:rotf: Nesto kao Djoric kod nas u Srbiji:lol:

Opet ovaj Modji komentarise,nadam se da je ovog puta u pravu :)

Siva eminencija italijanskog fudbala:rotf: Nesto kao Djoric kod nas u Srbiji:lol:
Ne znam šta ti je tu smešno kad je on zaista bio siva eminencija, i čovek zna znanje ... Kao i svaki funkcioner u Italiji i on se bavio mutnim poslovima (doduše, više od ostalih), ali bez obzira na to ne možeš ismevati njegovo znanje i umeće ...

Ne znam šta ti je tu smešno kad je on zaista bio siva eminencija, i čovek zna znanje ... Kao i svaki funkcioner u Italiji i on se bavio mutnim poslovima (doduše, više od ostalih), ali bez obzira na to ne možeš ismevati njegovo znanje i umeće ...

Smesno mi je to jer tako zovu ovde kod nas Bata Djoru(poznatijeg kao Milovan Djoric::D),pa sam uporedio njih dvojicu,moze se zakljuciti da cak pomalo lice jedan na drugog:lol:

A za njegovo znanje se slazem u vezi dovodjenja igraca...Sto se tice drugih stvari,nije tako uspesan.Prognozirao je Modji da ce Inter propasti ako proda Ibru,i da su ucinili samoubistvo,u fazonu ima da se raspadnete bez njega...

Sve ostalo je istorija,znas kakvu je sezonu Inter imao,i da nikad nijedan drugi klub iz Italije nije uspeo da uzme triplu krunu...

Omanuo je zestoko,i bilo bi zanimljivo da ga sad podsete na te njegove izjave od proslog leta...Bas bi voleo da cujem sta ima da kaze;)

Ma te prognoze su zajebavancija, niko to ne shvata ozbiljno ... Imali su ljudi i većih promašaja od njega pa niko to nije uzeo za ozbiljno ... Kao funkcioner on je perfektan, od vođenja samog kluba do dovođenja igrača, a to što ponekad lupeta ili mulja sa sudijama ne može ugroziti njegovo znanje ...

Da je Inter samo prodao Ibru a nije doveo nikog (kao što Berluskoni ima tu briljantnu politiku) Mođi bi možda i imao pravo, ali oni su za Ibru dobili 4 igrača svetske klase te je Inter mogao samo napreduje sa takvim poslom ...

Ma te prognoze su zajebavancija, niko to ne shvata ozbiljno ... Imali su ljudi i većih promašaja od njega pa niko to nije uzeo za ozbiljno ... Kao funkcioner on je perfektan, od vođenja samog kluba do dovođenja igrača, a to što ponekad lupeta ili mulja sa sudijama ne može ugroziti njegovo znanje ...

Da je Inter samo prodao Ibru a nije doveo nikog (kao što Berluskoni ima tu briljantnu politiku) Mođi bi možda i imao pravo, ali oni su za Ibru dobili 4 igrača svetske klase te je Inter mogao samo napreduje sa takvim poslom ...

*** sad su zajebancije kad omane,a mnogo njih tako prognozira i prave se pametni(Modji to radi cesto),pa onda kad pogrese zestoko,onda kao salili smo se...Sto se tice njegovih transfera za to sam ti rekao da se slazem...

A za Inter su trenutno najzasluzniji direktori,koji vec nekoliko godina rade odlican posao...
Oni su doveli golmana Cezara za smesne pare,a covek je sad najbolji golman na svetu,oni su nasli Majkona za male pare a on je sad najbolji desni bek na svetu...

Oni su prodali Ibru za velike pare,a za uzvrat dobili Etoa i za kusur kupili nekoliko odlicnih igraca...

Doveli ljudi Snajdera za sicu od 15 miliona evra,radi poredjenja Milan je za Huntelara dao isto toliko,a znamo kakav je Snajder bio u Interu ove godine(mozak ekipe),a kakav Huntelar...

Oni su dali sansu vec vremesnom Militu i za relativno male pare,dobili trenutno najboljeg i najproduktivnijeg napadaca Evrope...Covek je razorio ove godine...

Doveli Lusia koji je bedem i odigrao mozda najbolju sezonu u Interu...

Interovi direktori su mnogo zasluzniji od Moratija za ove titule Intera,Morati nikad nije znao sa tim dovodjenjem igraca...

*** sad su zajebancije kad omane,a mnogo njih tako prognozira i prave se pametni(Modji to radi cesto),pa onda kad pogrese zestoko,onda kao salili smo se...Sto se tice njegovih transfera za to sam ti rekao da se slazem...
Ma zajebanccije su za nas što čitamo to, jer me boli uvo šta Mođi misli o ovome ili onome, nisam rekao da oni to nakon promašaja svedu na šalu ... Pogledaj samo Peleova pogrešna predviđanja, to je za mene zajebancija jer pročitam kad mi je dosadno, a dal oni to uzimaju za ozbiljno ne znam ...

Ma zajebanccije su za nas što čitamo to, jer me boli uvo šta Mođi misli o ovome ili onome, nisam rekao da oni to nakon promašaja svedu na šalu ... Pogledaj samo Peleova pogrešna predviđanja, to je za mene zajebancija jer pročitam kad mi je dosadno, a dal oni to uzimaju za ozbiljno ne znam ...

Pele i njegova predvidjanja su posebna prica:lol:

Mođi: "Krasić dobar, ali nije Pavel Nedved"

Mođi smatra da dosadašnja pojačanja Juventusa nisu sposobna da ekipu vrate na vrh italijanskog fudbala.

Bivši direktor Juventusa nije zadovoljan transfer politikom kluba i tvrdi da se sa dosadašnjim pojačanjima tima ne može osvojiti skudeto.

Mođi je uvek zahvalan sagovornik za novinare, ali i kritičar.

Ovog puta se na meti našao Juventus. Naime, Mođi tvrdi da ovaj tim ne može da računa na skudeto sa dosadašnjim pojačanjima.

"Igrači koje je doveo Marota, nisu kalibar za titulu", rekao je Mođi.

"Dobar potez bi bilo angažovanje Miloša Krasića, ali on ipak nije Pavel Nedved", dodao je.

Poslednja izmena:
Kako se blizi kraj svetskog prvenstva,krece ludnica na trzistu igraca,svaki dan nove vesti...:D

Juve želi Džeka, Krasić otpada iz kombinacije
10. jul 2010. | 09:43 | Izvor: Sportske.net

Zbog ograničenog broja igrača van Evropske Unije, Juventus mora da bira između Edina Džeka i Miloša Krasića.
Čelni ljudi Stare dame već duže vreme vode pregovore sa Volfsburgom i CSKA, ali izgleda da će morati da se odluče za samo jednog od dvojice igrača.

"Primorani da biramo između Krasića i Džeka zbog ograničenog broja igrača van Evropske Unije, odlučićemo se za centarfora, ali pregovori će biti teški, jer ga Nemci neće lako pustiti, a njihovi zahtevi ostaju visoki, mada mi računamo na igračevu želju," rekao je Bepe Marota.

Iako ima ponudu Mančester Sitija, reprezentativac Bosne i Hercegovine ipak želi u Juve.

"Želim da objasnim da ovo nije pitanje novca, već ambicija. Želim da pređem na sledeći nivo i da zaigram u velikom klubu. Ovo je važan trenutak u mojoj karijeri i to sam objasnio čelnim ljudima Volfsburga. Sa njima imam izvanredan odnos i siguran sam da će ispuniti moju želju," rekao je Edin Džeko.

Ferara: "Igrači Juventusa magarci"

Ćiro Ferara pre nekoliko nedelja kritikovao Alesandra Del Pjera, a fudbalere nazvao magarcima.
Del PjeroFerara je prošlog meseca u jednom intervjuu izjavio da bi Del Pjero mogao da napravi probleme u svlačionici jer uvek želi da igra. On je takođe nazvao igrače magarcima pošto nisu uspeli da se poprave pod vođstvom Alberta Zakeronija.

"Verujem da je taj intervju urađen u posebno osetljivom trenutku. Ne pričam to da bi opravdao Ferarine komentare, ali verujem da je tako bilo. Sigurno je da se niko od nas u Juventusu ne oseća kao magarac," rekao je Del Pjero.

Na pitanje da li on stvarno želi da stalno igra, odgovorio je:

Ferara"Problem je ako igrač ne želi da igra. Igrač mora da uradi sve što može – naravno na terenu – da bi bio starter. Ali ni od koga nisam tražio da stalno počinjem utakmice. Samo sam tražio da se prema meni odnose bez predrasuda i da me tretiraju jednako kao i ostale. Ako igrač zaslužuje da igra, bilo da ima 18 ili 36 godina, onda treba da igra, jer najbolji igrači treba da su na terenu."

Del Pjero se osvrnuo i na predstojeću sezonu.

"Nemamo neke posebne ciljeve. Jedini cilj je da na kraju sezone budemo ponosni na ono što smo postigli. Moramo da se skoncentrišemo na to da ponovo postanemo Juve. Po mom mišljenju, to treba da nam bude glavni cilj ove sezone."

simpsons-1.gif

Ovaj dres u sredini je odlican,to je glavni,ovi ostali po meni losi...Slicno kao sa Interovim,samo sto je Interov glavni los,a onaj rezervni beli,sa zmijom na rukavu je dobar...

Pre neki dan sam bio u Bg-u nekim poslom,ja i moja dva najbolja ortaka(ja navijac Intera,a ova dvojica Milana i Juvea) i svratili mi do neke radnje da pogledamo dresove...Tek nasli dres Juventusa,pa Milana,i samo nema dresa Intera...

I sad oni nesto krenuli da se zezaju u fazonu eto kako je Inter popularan i poznat klub,kad ni dresa im nema u prodavnici...

Tek na to dolazi lik koji radi u radnji i na pitanje sto nema Interovog dresa odgovara-"Interovi dresovi su prvi prodati,velika je potraznja za njima,ipak se radi o sampionu Evrope i osvajacu triple krune":worth:

Kako je pokopao ove moje:D:hahaha:

Dresovi su kurttton, jedino golmanov valja ... Ne zna se dal su gori Interovi ili Juveovi ... Ružnije dresove je imala jedino Premier liga 90-ih ...

Auuu... Kad se setim tih dresova...:hahaha:

Ovaj rezervni bi bio dobar da nisu boje u obliku groma, nego noramalne...

Ovaj crno beli onako, ne vide se ove recke, a sponzor je idiotski da idiotskiji ne moze biti...

Back