ЈУТКА ПРЕЛАЗИ КОД ШЕШЕЉА? Виђен испред седишта СРС у Земуну; Шешељ: ја сам га звао

Шешељ је рекао да је можда преурањено причати сада о Јуткином придруживању СРС-у, али да то није искључено

Председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка, који је прошле недеље поднео оставку након оптужби да је сексуално узнемиравао сараднице, на челу са бившом секретарицом Маријом Лукић, која је и поднела тужбу против њега, данас је био гост лидера радикала Војислава Шешеља.

https://srbin.info/2019/03/10/jutka...d-sedista-srs-u-zemunu-seselj-ja-sam-ga-zvao/

Ovaj svesno unsitava srs.

:)

Malo li je "politickih preletacevica " u Srbiji ?

Gde su Vesic , Knezevic iz Zrenjanina , Zorana Mihajlovic , Mladza ali Dinkic , Djuric ...?

Pa i sam "vozd licno" i njegov "diplomac" ...!

Milutin Jeličić Jutka: "Podneo sam ostavku"

"Obaveštavam javnost da sam podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Učinio sam to prvo u usmenoj formi, predsedniku skupštine, a zatim i u pisanoj formi, 11. marta", navodi Jeličić
Datum: 13/03/2019
Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka saopštio je javnosti da je podneo ostavku na tu funkciju, preneo je B92.
"Obaveštavam javnost da sam podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Učinio sam to prvo u usmenoj formi, predsedniku skupštine, a zatim i u pisanoj formi, 11. marta", naveo je Jeličić.
Ostavku je, kako je naveo u saopštenju, podneo zbog sveopšte hajke koja se protiv njega vodi, "bez prava da bilo šta kaže u sopstvenu odbranu".
Milutin Jeličić Jutka optužen je za seksualno uznemiravanje više žena, među kojima je i Marija Lukić, njegova bivša sekretarica, koja je o tome javno progovorila.

seselj-jutka-830x553.jpg

Izgleda mu zabio nos svoj kancerogeni u buljsona ... extra podrska Vadikalska haha.

Back