ЈУТКА ПРЕЛАЗИ КОД ШЕШЕЉА? Виђен испред седишта СРС у Земуну; Шешељ: ја сам га звао

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Шешељ је рекао да је можда преурањено причати сада о Јуткином придруживању СРС-у, али да то није искључено

Председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка, који је прошле недеље поднео оставку након оптужби да је сексуално узнемиравао сараднице, на челу са бившом секретарицом Маријом Лукић, која је и поднела тужбу против њега, данас је био гост лидера радикала Војислава Шешеља.

https://srbin.info/2019/03/10/jutka...d-sedista-srs-u-zemunu-seselj-ja-sam-ga-zvao/

Ovaj svesno unsitava srs.

Шешељ је рекао да је можда преурањено причати сада о Јуткином придруживању СРС-у, али да то није искључено

Председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка, који је прошле недеље поднео оставку након оптужби да је сексуално узнемиравао сараднице, на челу са бившом секретарицом Маријом Лукић, која је и поднела тужбу против њега, данас је био гост лидера радикала Војислава Шешеља.

https://srbin.info/2019/03/10/jutka...d-sedista-srs-u-zemunu-seselj-ja-sam-ga-zvao/

a srs svesno uništava Srbiju...evo vam najvećih radikala na vlasti

Није шешељ луд:
-Овај прво му мора исприча све што зна..да би и он могао прешједника нечим да уцењује
-Као 2- мора му исприча шта узима како би се и овом дигао

Jadranka će se jako obradovati tome, dabome, jer Šeki više ne može …. Šeki, bve, za Jadranku angažuj mene - slatkiš sam za žene, sve, a i Jadranka dobro poznaje me … :zag:

Poslednja izmena:
A raspala starleta Vesna Dzukelic Vendi??? :think:

_nobody_

Знаш кад је Саша Поповић,бренин хармоникаш, био пре 15 год. у некој емисији и питали га за Венди,каже:
" Она је велики Таленат,има фантастичан глас,задовољство ми је да радим са њом"
:D

Није шешељ луд:
-Овај прво му мора исприча све што зна..да би и он могао прешједника нечим да уцењује
-Као 2- мора му исприча шта узима како би се и овом дигао

:hahaha: Doibar vic! Šeki je saradnik Vučićoline.... Jutka se samo vraća kod prvobitnog gazde koji ga je iznajmio Vučiću na određeno vreme pošto je kompromitovao SNS..
SNS i SRS su jedno telo!

:hahaha: Doibar vic! Šeki je saradnik Vučićoline.... Jutka se samo vraća kod prvobitnog gazde koji ga je iznajmio Vučiću na određeno vreme pošto je kompromitovao SNS..
SNS i SRS su jedno telo!

Jutka je prešao iz Nove Srbije u SNS. Nisam pročitao nigde da je bio u SRS.

Tako da je to NS - SNS - SRS preletanje.

možda mu doneo desetak pečenih jagnjića...jer čuveni četnički vojvoda, doktor, profesor, magistar, pisac, istraživač...vojislav šešelj...isključivo jede zdravu hranu i to je tajna njegovog fizičkog izgleda

Шешељ је постигао највеће домете као нутрициониста.Човек једе искључиво здраву храну, воће, поврће а има 150 кг.То још нико није успео.

Zar je to dovoljan razlog?
Ma zayebava se Starks;)

- - - - - - - - - -

Шешељ је постигао највеће домете као нутрициониста.Човек једе искључиво здраву храну, воће, поврће а има 150 кг.То још нико није успео.
Jel najmladji sin otvorio neki ducan zdrave hrane?:zcepanje:

Vjekoslav Seselj Sampras (Sam moze da pojede celo prase)! :rotf:

_nobody_

Back