jutarnja rutina

Ја без доручка ништа не почињем. Прво седнем, испијем јогурт уз неко пржено јаје или шта већ има, онда кафа, пет шест цигара и онда све остало.

Ја без доручка ништа не почињем. Прво седнем, испијем јогурт уз неко пржено јаје или шта већ има, онда кафа, пет шест цигара и онда све остало.

To je dobro !
Ja probao jednom, onda nisam išao uwc , a nevolim da idem na poslu i bilo gde u toalet, haos, u podne dobio tempeaturu ...............
Nikad više !

15027370_1170427656403195_6365526851541577045_n.jpg

ja sam ovaj desno :lol:

Wc cigara kafa tuš ako uveče ne stignem umivanje oblačenje
Jutarnja nužda je najslađa potpisujem
Vikendom pijem kafu i do sat vremena buljeci u jedno veliko ništa drndajući telefon ili pričajući s ćerkom

Prva misao dok slusam zvono alarma na telefonu u 7h je:"Boze ima li te, daj neko cudo, da odspavam jos malo..." mm u toku moje misli pruza ruku i pali mini liniju, sa koje dopiru zvuci muzike... vesele muzike... ustajemo, malena nas ljubi, zeli dobro jutro, smeje se oko glave, igra se... medo se pokriva preko glave... muz radi vezbe, Elena i ja se ubedjujemo sta da obuce... konacno obucena je, saljem je u kupatilo da pere zube... e da, cim ustanu prvo ih vodimo da piske... mala je smesna, sedi na nosi, onako nasmejana kao da je boga podne, mi svi komirani, i ko god da sedi na wc solji, ona ga gleda sa nose, smeje se i kaze:"I ti piskis?" :lol: nekad dobaci:"Hoces kakiti?" :lol:
Dok ona pere zube sa mm-em, medo i ja se natezemo... ajde mili, ustani, ajde... oblaci se... odlazi da pere zube... izlecu iz kupatila u 5oj brzini, pale tv, gledaju crtani... ja im dajem med, cedim narandze, gulim mandarine... muz ulazi u kucu i s vrata vice:"Jos se niste obuli?! Ajde pozuri... ajde ugrejao se auto... ajde zakasnicemo..." medo i gugi se svadjaju ko ce da ugasi tv... neko nekog klepi... krecemo ka hodniku... u zadnjem momentu neko se setio:"Nisam poneo igracku!!!!" iste sekunde dopire:"Ni ja nisam ponela!!!" trce, jure, traze, uzimaju... muz vec vidno nervno rastrojen broji:"Ajde pozurite... ajde decooooo..." ja se brecam:"Ne davi, stizu na vreme." obuvaju se... jakne navlace, zakopcavam ih u letu... ljube me i traze narandzasti pez... muz prevrce ocima, pita me sta cu za dorucak... :lol: usput ih uslikam ako su dobre volje za poziranje i tel.mi pri ruci... :lol:
I uvek stignu na vreme... :)

U zavisnosti od toga kakve su mi obaveze, vracam se u krevet, uzimam tel.i citam mail, fb, forum... ako imam vremena... ako ne ubacujem u petu i juris... prvo pranje zuba, umivanje, ne doruckujem... obavljam sve sto imam... ne pijem kafu ujutru, ne pusim... nemam rutinu

Back