jutarnja rutina

A niko ne radi fiskulturu posle umivanja????
Ja vec 11 godina redovno posle umivanja malo rastezanja,cucnjeva i dizanja tegica.
Onda tek hranidbene navike....

to ti je pametno...i uveče treba isto raditi fiskulturu ju nou vot aj min :per:

Mene pre 3 nedelje ker digao u pola 3. Bože, nigde žive duše.., mogao sam i da se skinem go, nigde nikoga.. msm, da nije bilo vetra. Bili neki mentoli, popravljali rasvetu u pola 3..i nas dvojica...

Niko se ujutru ne tušira, samo oči zaperete i tjao....

Umijem se, operem zube, obučem se, popijem lek. Uzmem ceger i idem u prodavnicu. U međuvremenu, muž je naložio vatru, i čeka me da doručkujemo. Kafu ne pijemo, ja ne pušim nikad, on ne puši do posle podne. Zimi je isto svako jutro. A leti...leti je ludnica, sasvim neustaljena...

Prvo kupatilo i sve sto treba obaviti u njemu. Otvaram prozore. Ako idem na trcanje idem odmah, iz pidzame u trenerku. Tusiranje. Ako ne, onda odmah tusiranje i dalje istim redom: usisavanje i brisanje podova i prasine, time probudim i sina koji ide na trening ili u skolu :lol:, ispratim ga, kafa uz forum uglavnom. Subotom cesto preskocim tu kafu nego sa drugaricom na buvljak pa zajedno na kafu. Kada imam obaveze isto preskacem kafu jer ne volim da je saspem nego gustiram polako, pa je ostavim za posle. Nikad na poslu, dok radim je ne pijem. I nikada je ne pijem pre spremanja stana. Ona mi je gust kada imam vremena za dokolicu i tek kada je sve sredjeno,

kod nas zmu ujutro cuti ko zaliven
al posto radi od 8 onda je naviko da ustaje ko vampir, al reverzni neki
i tako ustane i vikendom
pa obicno sredi ako je ostalo nereda od navecer i ceka da se nas dvije probudimo
do tada je vec normalno raspolozen, na nasu radost :lol:

na putu do toaleta svratim u kuhinju i turim dzezvu na sporet, umijem se i sve po redu...pa pusim i pijem kafu...i najbolje da me niko ne cacka tada, ne odgovaram za svoje postupke :rumenko:

Pogledajte prilog 411574

:)

- - - - - - - - - -

kod nas zmu ujutro cuti ko zaliven
al posto radi od 8 onda je naviko da ustaje ko vampir, al reverzni neki
i tako ustane i vikendom
pa obicno sredi ako je ostalo nereda od navecer i ceka da se nas dvije probudimo
do tada je vec normalno raspolozen, na nasu radost :lol:

:lol:

Ja sam ovo okacila na profil. Ista ja.

Pogledajte prilog 411575

Najviše me nerviralo kad golubovi slete na sims i počnu da se jure i googooču u 5 ujutru, grozna pojava...onda sam imao sistem, stavim pored kreveta knjige, razne predmete i otvorim prozor i navučem zavesu...pa kad slete i počnu onim odvratim kandžama da rolaju po simsu, ja zavrljačim nešto i oteram ih..i tako jedno 10 puta čim dođe proleće..takva strana, sunčana čim svane...

Najviše me nerviralo kad golubovi slete na sims i počnu da se jure i googooču u 5 ujutru, grozna pojava...onda sam imao sistem, stavim pored kreveta knjige, razne predmete i otvorim prozor i navučem zavesu...pa kad slete i počnu onim odvratim kandžama da rolaju po simsu, ja zavrljačim nešto i oteram ih..i tako jedno 10 puta čim dođe proleće..takva strana, sunčana čim svane...

kazu da kompaktni cd disk projekt na uzici otjera golubove
missim, kazu, eo nashi su otisli...al dal je zbog diskova ne znam :lol:

aahhahahahhahahahhahahah
nama bi, doduse, bio malo problem da nauljimo citavu terasu :lol:

dobro, da, terasa je vec problem, ali ti cdovi zvuce totalno smekerski. meni iskljucivo na simsove slecu pored dve velike terase. kao navijaci na utakmici, tako su mi nekada zvucali. za ovo mi je komsija rekao i spasao me. pomaze i obicna kesa da se zakaci spolja, ako duva i najmanji vetric, da susti i pomera se, onda nece da slecu.
na sims, ne na terasu, kapiram da im je to higher level :D

slikacu vam sims preko puta mog kuhinjskog prozora. lik je stavio neku pticu varalicu, neku vranu sta li :lol: da poplasi golubove koji su tu ljubavisali. eno ih, druze se utroje :malav:

joj bre :heart:

bedak :D

...nakon builnika ostavim tel u rukama i razbudim se uz Blic...kuhinja (palim masinu za kafu da se u medjuvremenu ugrije), tusiranje i pranje zuba...pravac soba i oblacenje, dorucak uz big radio, espresso i na bus...ako ostanem duze u krevetu sto je pretezno cetvrtkom slucaj...onda autom na sljaku :malav:...

- - - - - - - - - -

Ma to sam malo batalio treba nesto da me pokrene jbg

...moj ti tebra...opasno one nas danas tovare...opustile se, pravo :lol:...

dobro, da, terasa je vec problem, ali ti cdovi zvuce totalno smekerski. meni iskljucivo na simsove slecu pored dve velike terase. kao navijaci na utakmici, tako su mi nekada zvucali. za ovo mi je komsija rekao i spasao me. pomaze i obicna kesa da se zakaci spolja, ako duva i najmanji vetric, da susti i pomera se, onda nece da slecu.
na sims, ne na terasu, kapiram da im je to higher level :D

joj bre :heart:

bedak :D

ja ih stvarno hejtujem
mislim da bih lakse tolerirala regularne pacove
missim, oni su prakticno ljudi
sjednes s njima i dogovoris se
pustis tvora da proseta po terasi i onda ne moras ni pregovarat
al golubovi...ni da ga ubijes, ni da ga pojedes, preglupi su za komunikaciju...:sad2:

Back