- Poruka
- 98.702
na putu do toaleta svratim u kuhinju i turim dzezvu na sporet, umijem se i sve po redu...pa pusim i pijem kafu...i najbolje da me niko ne cacka tada, ne odgovaram za svoje postupke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, pa odlazak na posao, kafa, cigara, itdA niko ne radi fiskulturu posle umivanja????
Ja vec 11 godina redovno posle umivanja malo rastezanja,cucnjeva i dizanja tegica.
Onda tek hranidbene navike....

, ispratim ga, kafa uz forum uglavnom. Subotom cesto preskocim tu kafu nego sa drugaricom na buvljak pa zajedno na kafu. Kada imam obaveze isto preskacem kafu jer ne volim da je saspem nego gustiram polako, pa je ostavim za posle. Nikad na poslu, dok radim je ne pijem. I nikada je ne pijem pre spremanja stana. Ona mi je gust kada imam vremena za dokolicu i tek kada je sve sredjeno,
na putu do toaleta svratim u kuhinju i turim dzezvu na sporet, umijem se i sve po redu...pa pusim i pijem kafu...i najbolje da me niko ne cacka tada, ne odgovaram za svoje postupke![]()

kod nas zmu ujutro cuti ko zaliven
al posto radi od 8 onda je naviko da ustaje ko vampir, al reverzni neki
i tako ustane i vikendom
pa obicno sredi ako je ostalo nereda od navecer i ceka da se nas dvije probudimo
do tada je vec normalno raspolozen, na nasu radost![]()

Pogledajte prilog 411574
- - - - - - - - - -
Ja sam ovo okacila na profil. Ista ja.
Pogledajte prilog 411575
Najviše me nerviralo kad golubovi slete na sims i počnu da se jure i googooču u 5 ujutru, grozna pojava...onda sam imao sistem, stavim pored kreveta knjige, razne predmete i otvorim prozor i navučem zavesu...pa kad slete i počnu onim odvratim kandžama da rolaju po simsu, ja zavrljačim nešto i oteram ih..i tako jedno 10 puta čim dođe proleće..takva strana, sunčana čim svane...

Meni se tokom noći nakupi dosta gasova u crevima. Tako da najpre otvorim prozor, oslobodim se jada, pa onda počnem da tražim dve čarape koje se slažu.

kazu da kompaktni cd disk projekt na uzici otjera golubove
missim, kazu, eo nashi su otisli...al dal je zbog diskova ne znam![]()

pomaze i nauljen sims
sleti onda, majcin sine.

da poplasi golubove koji su tu ljubavisali. eno ih, druze se utroje 
slikacu vam sims preko puta mog kuhinjskog prozora. lik je stavio neku pticu varalicu, neku vranu sta lida poplasi golubove koji su tu ljubavisali. eno ih, druze se utroje
![]()
Pranje zuba caj dorucak,pre il posle wc
Ma to sam malo batalio treba nesto da me pokrene jbg

aahhahahahhahahahhahahah
nama bi, doduse, bio malo problem da nauljimo citavu terasu![]()
slikacu vam sims preko puta mog kuhinjskog prozora. lik je stavio neku pticu varalicu, neku vranu sta lida poplasi golubove koji su tu ljubavisali. eno ih, druze se utroje
![]()

...Ma to sam malo batalio treba nesto da me pokrene jbg
...dobro, da, terasa je vec problem, ali ti cdovi zvuce totalno smekerski. meni iskljucivo na simsove slecu pored dve velike terase. kao navijaci na utakmici, tako su mi nekada zvucali. za ovo mi je komsija rekao i spasao me. pomaze i obicna kesa da se zakaci spolja, ako duva i najmanji vetric, da susti i pomera se, onda nece da slecu.
na sims, ne na terasu, kapiram da im je to higher level
joj bre
bedak![]()