JUSTICE FOR KURT

Dont_Break_The_Oath:
Da je Kurt bio pametan otisao bi do Geoff Tate iz Queensryche,jer se zna da je najpopularniji i najveci band iz Washington state i Seattle,upravo legendarni Heavy Metal band Queensryche koji su davno postavili ogradu od svojih sugradjana i njihovih idiotarija,i time uspeli da opstanu na sceni preko 20 godina i da nemaju tako nisko moralne probleme kao sto je imala Nirvana.

Khmmm, da Queensryche su bili najpopularniji bend iz Seattla... :lol: :lol: :lol: Khmmm, da li si ti cuo za jednog lika (he passed away a long time ago in a galaxy far away) koji se odazivao na ime Jimi Hendrix i njegov "prosecni" bend Experience? I da, oni su bese iz Seattlea... Ali, u pravu si, Queensryche su mnogo bili popularniji i uticajniji od njih...

Pa, nema nista novo da se kaze... Ujedino, prvi post je mogao da se ostavi kao i poslednji, u njemu je sadrzan jedan pogled na NIRVANU, sve posle toga je samo slaganje/neslaganje sa njim, uz par novih podataka...

Ima dosta logike za to da se sam ubio. Jednostavno, nije ostvario ono shto je on zeleo i otihso je u qurac. Bash mi ga je zao, mislim da bi mnogo vishe postigao da je bio jacha lichnost. :cry:

Moony Angel:
Ja mislim da su Kurta ubili :cry: :cry: :cry:
Eto, malo se kasno ukljucujem, ali nema veze... :wink:
nema sanse
on nije hteo da bude toliko popularan
zivot koji je ziveo nije bio onakav kakav je hteo
jednostavno, on je stvoren da svira grunge muziku, muziku koja spada u alternativu, muziku koja nije toliko popularna i ne stvara toliki pritisak
pored svih zivotnih problema samo mu je jos to falilo, odkako se pojavio spot smells like teen spirit bilo je samo pitanje vremena

infidel:
Moony Angel:
Ja mislim da su Kurta ubili :cry: :cry: :cry:
Eto, malo se kasno ukljucujem, ali nema veze... :wink:
nema sanse
on nije hteo da bude toliko popularan
zivot koji je ziveo nije bio onakav kakav je hteo
jednostavno, on je stvoren da svira grunge muziku, muziku koja spada u alternativu, muziku koja nije toliko popularna i ne stvara toliki pritisak
pored svih zivotnih problema samo mu je jos to falilo, odkako se pojavio spot smells like teen spirit bilo je samo pitanje vremena
samo neshto...
/me not in toku (8
necju da ulazim u ono kakav je zhivot zhiveo i kakav je taj zhivot bio shto se njega ticalo.
spot? posle pojave spota bilo je pitanje vremena?... /me def not in toku. (8
mislim, spot je sa albuma posle koga su izashla josh dva (+gomila singlova) kojim je bio zadovoljan (za razliku od ~Neverminda)... znachi, otkud znam, napredak?
ne znam, zavrshio je kako je zavrshio... kako god to bilo, neka bude miran sada. ako nije bio ovde...

Slazem se sa >Bleach<om ali ipak mislim,da bi coveka trbali da pustite da pociva u miru!I da,ja mislim i pored svih dokaza da ga nije Cortney ubila.Prvo>Dosad (iako je dobila prava)nije objavila nijednu Kurtovu pesmu
Drugo>jeste ona looda i sve to,ali ne verujem da ga je ubila>>pa zashto bi ga inace ozivljavala,kada se nagutao pilula u hotelu,par meseci pre toga

very merry berry:
.Prvo>Dosad (iako je dobila prava)nije objavila nijednu Kurtovu pesmu
Hmmm, da li si cuo/la da je izasao With the lights out?
Drugo>jeste ona looda i sve to,ali ne verujem da ga je ubila>>pa zashto bi ga inace ozivljavala,kada se nagutao pilula u hotelu,par meseci pre toga
Prigovor savesti? :D S obzirom sta je sve tada progutao, pravo je cudo sto je i preziveo...

Back