pop80
Elita
- Poruka
- 16.296
Čvarak je sarkastičan a dulesrbenda je glupFore su vam ekstra. Zeznuli ste i Kesića u sarkazmu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čvarak je sarkastičan a dulesrbenda je glupFore su vam ekstra. Zeznuli ste i Kesića u sarkazmu.![]()
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, da je bio u blizini, tijelom bi se ispriječio između napadača i policajca.
Dobri steНемој да ми спомињеш тог аутошивинистчког квазихумористу!![]()
Ma nije. Medicinski je nemoguće biti toliko glup. Vidiš da se čovek zahebava.Čvarak je sarkastičan a dulesrbenda je glup
Треба да захвали Богу што је остао жив. Његов случај је "повреда на раду" и сви трошкови лечења падају на терет послодавца, у његовом случају то је држава.Potencijalno porodica ne bi mogla da plati bolničke troškove da je "obični građanin" pa se kulturno zahvaljuje predsedniku što mu je spasio život. Mislim ne Vučić direktno ali je Vučić urgirao
Samo se ti isprdavaj, ali ja kao da ga sad vidim...On bi bulju podmetnuo...to sigurno...
...
Potencijalno porodica ne bi mogla da plati bolničke troškove da je "obični građanin" pa se kulturno zahvaljuje predsedniku što mu je spasio život. Mislim ne Vučić direktno ali je Vučić urgirao
Što bi porodica (ponovo) plaćala bolnicu?Potencijalno porodica ne bi mogla da plati bolničke troškove da je "obični građanin" pa se kulturno zahvaljuje predsedniku što mu je spasio život. Mislim ne Vučić direktno ali je Vučić urgirao
Nisam upućen u to ali je definitivno srozao sebe ako se nije zahvalio svojoj porodiciKkva glupost - covek je potpuno zdravstveno osiguran.
Nisi upucen? Mogu da razumem ako imas 15 godina, ili ako nikada nisi ziveo u Srbiji, ali ako imas vise od 15 godina i zivis u Srbiji, a ne znas elementarne stvari o zdravstvenom osiguranju u zemlji gde zivis, onda jbg, za sta si upucen ako nisi za to?Nisam upućen u to ali je definitivno srozao sebe ako se nije zahvalio svojoj porodici
Živim u Srbiji ali plaćam privatno osiguranje jer ne radim sa Srbijom ...Nisi upucen? Mogu da razumem ako imas 15 godina, ili ako nikada nisi ziveo u Srbiji, ali ako imas vise od 15 godina i zivis u Srbiji, a ne znas elementarne stvari o zdravstvenom osiguranju u zemlji gde zivis, onda jbg, za sta si upucen ako nisi za to?
ne izvlači se brateŽivim u Srbiji ali plaćam privatno osiguranje jer ne radim sa Srbijom ...
Možda čovek nije upućen pa čisto da ne pomisli neštone izvlači se brate
I obični građani su uglavnom socijalno osigurani.Potencijalno porodica ne bi mogla da plati bolničke troškove da je "obični građanin" pa se kulturno zahvaljuje predsedniku što mu je spasio život. Mislim ne Vučić direktno ali je Vučić urgirao
Svejedno, elementarno je da znas osnove zdravstvenog sistema i osiguranja svoje zemlje.Živim u Srbiji ali plaćam privatno osiguranje jer ne radim sa Srbijom ...
Hvala Bogu živ i zdrav sam pa ne moram baš da znam o tome toliko ... kad budem saznao, verovatno ću biti razočaranSvejedno, elementarno je da znas osnove zdravstvenog sistema i osiguranja svoje zemlje.
Ништа од тога што сте написали вас двојица није тачно! Па Цео Наш Род види Успехе Господина Вучића! Зар ви хоћете да кажете да су сви Срби и Грађани Републике Србије ,,глупи"???Ma nije. Medicinski je nemoguće biti toliko glup. Vidiš da se čovek zahebava.![]()
Кесић нема смисла за хумор,то је очигледно.Dobri ste![]()
Haha, moguće je biti toliko glup?Ништа од тога што сте написали вас двојица није тачно! Па Цео Наш Род види Успехе Господина Вучића! Зар ви хоћете да кажете да су сви Срби и Грађани Републике Србије ,,глупи"???
Pa vas dvojica ste mu ozbiljna konkurencija.Кесић нема смисла за хумор,то је очигледно.![]()
Њему није тешко бити конкуренција. Човек је тотално оперисан од хумора. Чак и ,,форе" које користи,не смишља он.Pa vas dvojica ste mu ozbiljna konkurencija.
Хоћеш ли, опет да те питам, да кажеш да су већина Срба и Грађана Републике Србије ,,глупи"???Haha, moguće je biti toliko glup?