Junak žandarm i Vučić

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
15.351
Čitam onaj Žandarm Miloš Jevremović što je ubio teroristu iz Novog Pazara izašao iz bolnice i u prvoj izjavi se bezrezervno zahvalio predsedniku Vučiću...
Zašto?
Da li neko ima razumno objašnjenje?
Ubio si teroristu , jbg realno junačko delo s obzirom na okolnosti.. Bog ti dao šansu da preživiš .. svi čekaju da se pojaviš, porodica, prijatelji , kolege iz Žandarmerije i ti se zahvališ Vučiću?? Na čemu si mu zahvalan??
au jbm ti !!!

Potencijalno porodica ne bi mogla da plati bolničke troškove da je "obični građanin" pa se kulturno zahvaljuje predsedniku što mu je spasio život. Mislim ne Vučić direktno ali je Vučić urgirao

Шта то породица плаћа од здравствених услуга ако је повреда настала на дужности?

Шта то породица плаћа од здравствених услуга ако је повреда настала на дужности?
Rekoh potencijalno ... nisam ni ja siguran .. samo nagađam jer se slažem sa autorom teme da je prvo trebao da se zahvali porodici i svima koji su sigurno mnogo više brinuli nego jedan Dačić i Vučić.

Rekoh potencijalno ... nisam ni ja siguran .. samo nagađam jer se slažem sa autorom teme da je prvo trebao da se zahvali porodici i svima koji su sigurno mnogo više brinuli nego jedan Dačić i Vučić.
ma brate sramota
zamišljam sebe da sam učinio neko herojsko delo i da izlazim pred kamere i da se zahvaljujem Vučiću..pa mene bi jbt svi sprdali..od rođaka, prijatelja,kolega na poslu ..svih poznatih i nepoznatih..ono ne bih im mogao na oči..umesto da je iskoristio svojih 5 minuta slave na pravi način on se srozao kao čovek

Čitam onaj Žandarm Miloš Jevremović što je ubio teroristu iz Novog Pazara izašao iz bolnice i u prvoj izjavi se bezrezervno zahvalio predsedniku Vučiću...
Zašto?
Da li neko ima razumno objašnjenje?
Ubio si teroristu , jbg realno junačko delo s obzirom na okolnosti.. Bog ti dao šansu da preživiš .. svi čekaju da se pojaviš, porodica, prijatelji , kolege iz Žandarmerije i ti se zahvališ Vučiću?? Na čemu si mu zahvalan??
au jbm ti !!!

Zato sto je sve od starta rezirani false flag.

Sad ispade Vucic najveci heroj...veci od Obilica...(sto bi rekao @Jugoslav Čvarak ), a realno najveca kukavica i izdajnik...

...

И рањени полицајац је захвалан, једино одроди са крсте нешто гунђају!!
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, da je bio u blizini, tijelom bi se ispriječio između napadača i policajca.

Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, da je bio u blizini, tijelom bi se ispriječio između napadača i policajca.
Сто посто! Исто као што је спашавао оног дечка који се онесвестио у Ћирилици. Ма човек је рођени алтруиста, свима би помогао, чак и на своју штету!

Back