E moj druže, većina je uvek gluplja od manjine. Gasova raspodela inteligencije je neumoljiva. Čista statistika.Хоћеш ли, опет да те питам, да кажеш да су већина Срба и Грађана Републике Србије ,,глупи"???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E moj druže, većina je uvek gluplja od manjine. Gasova raspodela inteligencije je neumoljiva. Čista statistika.Хоћеш ли, опет да те питам, да кажеш да су већина Срба и Грађана Републике Србије ,,глупи"???
Онда си ти противник Демократије??E moj druže, većina je uvek gluplja od manjine. Gasova raspodela inteligencije je neumoljiva. Čista statistika.
ja svako jutro kad se uverim da je svanuo novi dan sazovem konferenciju za štampu da se zahvalim AVHristu što nam je darivao još jedan dan![]()
Čitam onaj Žandarm Miloš Jevremović što je ubio teroristu iz Novog Pazara izašao iz bolnice i u prvoj izjavi se bezrezervno zahvalio predsedniku Vučiću...
Zašto?
Da li neko ima razumno objašnjenje?
Ubio si teroristu , jbg realno junačko delo s obzirom na okolnosti.. Bog ti dao šansu da preživiš .. svi čekaju da se pojaviš, porodica, prijatelji , kolege iz Žandarmerije i ti se zahvališ Vučiću?? Na čemu si mu zahvalan??
au jbm ti !!!
Zivimo u civilizovanom svetu a ljudi se ulizuju politicarimaŽivimo u civilizovanom svetu i policajac se zahvali na
interesovanju predsednika za njegovo zdravlje.
Koji moron moraš biti da u tome vidiš nešto nečasno?
Tako je!
И кад су биле поплаве, спашавао је људе из воде. Заиста, никада нисам чуо, нити видео, већег алтруисту од њега. Да неко толико воли да помогне и жртвује се за друге, то је стварно невероватно...
Kako ga ubio? Gde su bile kolege da priteknu u pomoć? Zar pogodak u vrat nije kao maltene u glavu? On je imao snage da puca ranjen u rizičnom delu tela?Čitam onaj Žandarm Miloš Jevremović što je ubio teroristu iz Novog Pazara izašao iz bolnice i u prvoj izjavi se bezrezervno zahvalio predsedniku Vučiću...
Zašto?
Ubio si teroristu , jbg realno junačko delo s obzirom na okolnosti.. Bog ti dao šansu da preživiš .. svi čekaju da se pojaviš, porodica, prijatelji , kolege iz Žandarmerije i ti se zahvališ Vučiću?? Na čemu si mu zahvalan??
au jbm ti !!!
Aaa, ti sumnjas u zavnicnu verziju dogadjaja. Sta je ideja, da je sveto izmisljeno, napakovano iz razloga skretanja paznje?Kako ga ubio? Gde su bile kolege da priteknu u pomoć? Zar pogodak u vrat nije kao maltene u glavu? On je imao snage da puca ranjen u rizičnom delu tela?
Pitam ovo, jer nisam znao da ga je on ubio. A nisam video vest kako je tekla akcija dogadjaja i kako se sve desilo. Ne znam da li je Mašan Lekić nešto snimio ili će tek kasnije malo.
Rekli mu sefovi da to mora da izjavi, razumete li vi uopste kako Srbija funkcionise, i kako nasa policija funkcionise?Čitam onaj Žandarm Miloš Jevremović što je ubio teroristu iz Novog Pazara izašao iz bolnice i u prvoj izjavi se bezrezervno zahvalio predsedniku Vučiću...
Zašto?
au jbm ti !!!
Ko sumLja? Ja? Čitaš da ne znam kako se desilo i da nisam znao da je baš on ranjen ustrelio. Ja mislio da je ovaj ranjen a drugi ga roknuo precizno u vugla headshot.Aaa, ti sumnjas u zavnicnu verziju dogadjaja. Sta je ideja, da je sveto izmisljeno, napakovano iz razloga skretanja paznje?