¤VandaL¤
Primećen član
- Poruka
- 515
Podigao ? Pa dobro - pristajem. Sve dok obavlja manualne radove na pojedincima LDP-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podigao ? Pa dobro - pristajem. Sve dok obavlja manualne radove na pojedincima LDP-a.
Nikad se ne zna ko je sledeći. Možda se idući put nećeš složiti s izborom osobe na kojoj obavlja "manualne radove". S takvima nikad nisi načisto. Vidiš valjda da je to osoba sumnjivih mentalnih sposobnosti.
Normalno. Čim opendreči koga ne treba, zameriću mu. Ja sam vrlo dobro naučio kako se koriste dvostruki standardi. Imao sam dobre učitelje a i predavanja su trajala duuuugo.
Još jedan šamar,ovog puta za sve nas..
Upravni odbor Radio-televizija Srbije doneo je odluku o povećanju cene pretplate za fizička i pravna lica na 387 dinara. Nova cena će početi da se primenjuje od 1. marta.
Koliko znam, ti racuni su vezani sa racunima za struju, jel' tako?
Prema tome, ne placaj pa ce ti iseci struju, a ti se onda povlaci po nasim azurnim sudovima jedno cetiri godine i trazi svoju pravicu.
Prema tome, ne placaj pa ce ti iseci struju, a ti se onda povlaci po nasim azurnim sudovima jedno cetiri godine i trazi svoju pravicu.
E, sad si me razočarao. Pa ti mi nisi nikada delovao kao neko koga mogu žedna preko vode.