Југословен на Тодоров начин!

Videli smo kako su umeli, naročito u SR Sloveniji. Ne vredi ti da lažeš, neki od nas su to gledali, nismo samo slušali o tome.
Miloševića su, pored ona dva kriminalca i zločinca, Tuđmana i Alije, trebali da ubiju i tako delimično ublaže štetu koju su nam komunisti namenili. A mešanje SANU i SPC i te događaje je samo smešan pokušaj da se proture neke političke ideje, ako se to može nazvati idejama, sa tvoje strane.

Важно је да си ти достигао к...ц са као и без сфрј.

Po slobodama svih vrsta je odavno pretekla. Samim tim što nije diktatura poput komunističke SFRJ. Takođe to može da se kaže i za sport. A ekonomija, pa ovo loše stanje danas je posledica te komunističke "ekonomije" :fdlan:
Znao sam i u SFRJ,a i sad da budem imućan,ali ne samo materijalno...Duhovna bogatstva mi nisu
mogli uskratiti ni komunisti ni ovi nacionalisti.Njihova ograničenja nisu važila za mene-uvek van sistema-moja deviza!
A vas srećem ovde pune jeda i zlobe što ne govori dobro o državi u kojoj ste...Od koje su svi ostali pobegli-nisu hteli
s vama čak ni šćiptari,a i Bošnjaci Sanđaka bi rado da pobegnu od vas,a o mojoj Vojvodini i o Nišu,Šumadiji- da ne pričam...Kad bi se
narod pitao -ostala bi vam okolina BeGea od nekoliko desetina km ukrug...To nešto rečito govori o beogradskoj
politici! Samo ko neće -to ne vidi!

Kao prvo, ne piše se "Sanđak" već "Sandžak", a drugo, to i ne postoji, postoji samo Raška. Još jedna zanimljivost i iznenađenje za tebe je da kolega mijak nije iz Srbije. Azatim i to da ja nisam pun jeda i zlobe, naprotiv, nije mi loše. A o duhovnosti bolje da ne pišemo, ko zna šta bi se tu sve videlo, kad se ovoliko vidi iz tvojih par rečenica?
I najbitnije, biti nacionbalista, bilo gde u svetu, je nešto najlepše, to je osećanjue ljubavi odmah uz ljubav prema svojoj deci i porodici. A neki su, na žaloist, uskraćeni za tu ljubav.

A što su onda mnogi i ginuli samo da ne budu s vama kojima je nacionalizam nešto najlepše?
Nisi čuo za velikosrpski hegemonizam?

Zato što su izmanipulisani. Uglavnom su u pitanju bivši Srbi koje je vatikanski teror pohrvatio ili islamske povlastice pomuslimanile.

Da, ima i onih koji su pokomunjeni usled povlastica koje im je dao komunoidni režim.

Velikosrpski hegemonizam je nešto za šta će se tek čuti, a odnosi se na Srbiju od Atlantika do Pacifika.

Poslednja izmena:
Zato što su izmanipulisani. Uglavnom su u pitanju bivši Srbi koje je vatikanski teror pohrvatio ili islamske povlastice pomuslimanile.

Da, ima i onih koji su pokomunjeni usled povlastica koje im je dao komunoidni režim.

Velikosrpski hegemonizam je nešto za šta će se tek čuti, a odnosi se na Srbiju od Atlantika do Pacifika.
:hahaha:Na manje nisam ni ukazao!:mrgreen:

Brkaš pojmove i lupaš gluposti. Svuda u svetu je nacionalizam nešto najvrednije, osim kod onih koji su sakati za ljubav.
Brkaš ti i glupaš luposti :patriotizam je voleti svoju otađbinu,a nacionalizam je isključiva privrženost naciji (iz raznih pobuda-
između ostalog i materijalme prirode,statusne prirode i sl.:mrgreen:)
Tako da je nacionalizam ,nastao na osnovama ksenofobije plemena-čopora...
Otud i navijačke horde huligana!
Svi beogradski navijači nose kajle i krstače ,a crkve zaobilaze u širokom luku...Da se ne foliramo!;)

Brkaš ti i glupaš luposti :patriotizam je voleti svoju otađbinu,a nacionalizam je isključiva privrženost naciji (iz raznih pobuda-
Svi beogradski navijači nose kajle i krstače ,a crkve zaobilaze u širokom luku...Da se ne foliramo!;)

ponovo radiš isto ono na šta te je čovek već upozorio.

Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost.

»Ono što želimo od mlađih generacija je da budu fizički i mentalno sposobni i zdravi i višestruko razvijeni. Znate zašto je to važno – mi gradimo socijalizam. A socijalizam nije statičan, nego nešto što treba konstantno razvijati. Na vama je mladima da iznesete taj razvoj naprijed u budućnost. A mi, starija generacija, bit ćemo sretni gledajući kako koračate putem kojeg smo počeli i kojim smo koračali.«

Josip Broz Tito

U kojem ti svijetu zivis?

Znaci svaki put kad pomislim da eto nema vise budala koji se loze na te jugo-komuna sranja uvek se pojavi neko,ali dobro je sto takvih nema mnogo,jer je narod davno ukapirao da oni sa kojima su ziveli da su im to bili najveci krvnici,mislim uglavnom je sve to rascisceno potrebno je samo reci zavrsnu rec,kako bi ta jugoslovenska prica otisla u proslost.

Au, al' ti odvaljuješ. Kakve veze ima nacionalizam sa verom?
Nego, jesam li ti napisao da nije ispravno "otaĐbina"?

Srbija će ulaskom u EU opet biti u Jugi!:tongue2:
Sve zapadnobalkanske zemlje...:hahaha:
I baš me interesuje da li ćete vi nacionalisti preduzeti nešto da vam svi ne vršljaju slobodno
kroz Srbiju i da ovde borave samo s ličnom kartom koliko im volja,da rade,da otvaraju firme...
Opa,pa sve je to moguće već sada za većinu bivših republika...:hahaha:

Dobro je što je ova tema na hronici, jer govori o medijskoj eksploataciji najmlađih...

- - - - - - - - - -

Srbija će ulaskom u EU opet biti u Jugi!:tongue2:
Sve zapadnobalkanske zemlje...:hahaha:
I baš me interesuje da li ćete vi nacionalisti preduzeti nešto da vam svi ne vršljaju slobodno
kroz Srbiju i da ovde borave samo s ličnom kartom koliko im volja,da rade,da otvaraju firme...
Opa,pa sve je to moguće već sada za većinu bivših republika...:hahaha:

:hahaha: :hahaha: Srbija u EU!!! :hahaha: :hahaha:

Videli smo kako su umeli, naročito u SR Sloveniji. Ne vredi ti da lažeš, neki od nas su to gledali, nismo samo slušali o tome.
Miloševića su, pored ona dva kriminalca i zločinca, Tuđmana i Alije, trebali da ubiju i tako delimično ublaže štetu koju su nam komunisti namenili. A mešanje SANU i SPC i te događaje je samo smešan pokušaj da se proture neke političke ideje, ako se to može nazvati idejama, sa tvoje strane.
Какав бре Туђман и Алија, у време Милошевићеве "јогурт-револуције", када је требао бити ухапшен због национал-шовинистичког деловања, Туђман и Алија нису били на власти у њиховим републикама. Генерали, пре свега тада моћни Никола Љубичић, били су присташе "јогурт-револуције". На Осмој седници СКС су контра-револуционари и победили зато јер су имали подршку Николе Љубичића.
СПЦ је имала великог удела у целој причи јер је са своје стране итекако добриносила расту национал-шовинизма разноразним својим акцијама у то доба. О САНУ је глупо и говорити, јер све и креће од срамног анти-Авнојевског памфлета ПРЕПУНОГ ФАЛСИФИКАТА, тзв. "Меморандума САНУ".

- - - - - - - - - -

Znaci svaki put kad pomislim da eto nema vise budala koji se loze na te jugo-komuna sranja uvek se pojavi neko,ali dobro je sto takvih nema mnogo,jer je narod davno ukapirao da oni sa kojima su ziveli da su im to bili najveci krvnici,mislim uglavnom je sve to rascisceno potrebno je samo reci zavrsnu rec,kako bi ta jugoslovenska prica otisla u proslost.

Ахахаха па где ти живиш ... Друг Тито је данас, 35 година после своје смрти, поново најпопуларнија личност од Триглава до Ђевђелије, а у Словенији, комунистичка / титоистичка коаолиција која отворено прича истину да је Словенији било далеко боље у СФР Југославији него у ЕУ, ушла је у парламент.

Poslednja izmena:
Znao sam i u SFRJ,a i sad da budem imućan,ali ne samo materijalno...Duhovna bogatstva mi nisu
mogli uskratiti ni komunisti ni ovi nacionalisti.Njihova ograničenja nisu važila za mene-uvek van sistema-moja deviza!
A vas srećem ovde pune jeda i zlobe što ne govori dobro o državi u kojoj ste...Od koje su svi ostali pobegli-nisu hteli
s vama čak ni šćiptari,a i Bošnjaci Sanđaka bi rado da pobegnu od vas,a o mojoj Vojvodini i o Nišu,Šumadiji- da ne pričam...Kad bi se
narod pitao -ostala bi vam okolina BeGea od nekoliko desetina km ukrug...To nešto rečito govori o beogradskoj
politici! Samo ko neće -to ne vidi!
Ево у центру Београду се на улици продају ЦИГАРЕТЕ НА КОМАД. Цена је пет динара.
То је резултат рада разноразних анти-титоиста у широком распону од Милошевића преко Ђинђића до Вучића.

Какав бре Туђман и Алија, у време Милошевићеве "јогурт-револуције", када је требао бити ухапшен због национал-шовинистичког деловања, Туђман и Алија нису били на власти у њиховим републикама. Генерали, пре свега тада моћни Никола Љубичић, били су присташе "јогурт-револуције". На Осмој седници СКС су контра-револуционари и победили зато јер су имали подршку Николе Љубичића.
СПЦ је имала великог удела у целој причи јер је са своје стране итекако добриносила расту национал-шовинизма разноразним својим акцијама у то доба. О САНУ је глупо и говорити, јер све и креће од срамног анти-Авнојевског памфлета ПРЕПУНОГ ФАЛСИФИКАТА, тзв. "Меморандума САНУ".

- - - - - - - - - -

Ахахаха па где ти живиш ... Друг Тито је данас, 35 година после своје смрти, поново најпопуларнија личност од Триглава до Ђевђелије, а у Словенији, комунистичка / титоистичка коаолиција која отворено прича истину да је Словенији било далеко боље у СФР Југославији него у ЕУ, ушла је у парламент.

Mnogi hrvati su pokušavali da prikažu nekakvu krviicu Miloševića, pa nisu uspeli. Jednostavno zato što se fašizam u SR Hrvatskoj gajio i prikazivao desetinama godina pre nego što je taj Milošević posatao punoletan. Ustvari, nije ni prestajao još od prvih zločina hrvata po Srbiji, čaj se nije ozbiljno ni prikrivao.
Na osmoj sednici su bili komunisti, tako da o njihovom bilo kakvom delovanju nema potrebe trošiti vreme, oni su bagra koja je upropastila moj narod i zemlju. Taj "memorandum" su isti ti Hrvati pokušavali da prikažu kao nešto loše i zlo, ali šta se na kraju videlo... da je to ukrdeni nacrt memoranduma, dakle nije memorandum. I pored toga, jedino što se u njemu može pročitati je pokušaj da se nekako zaustavi rastakanje SR Srbije na račun ostalih republika.
Koliko su komunisti sposobni, dugo je i trajala ta država. Doduše, ne zbog njih, već onih koji su im tu državu i poklonili, jednostavno je došlo vreme da se naplati lagodan život onih "jednakijih" iz vašeg utopijskog društva.
Jugoslavija je mrtva, nikad više takvog zla neće biti, ali trebaće neko duže vreme da se zatrovana svest ljudi oporavi, kao što je primer ova nesrećna porodica koja jedno dete gura u politički marketing. NA nama je da deci pokažemo da imaju i druge mogućnosti, da nema više jednoumlja i da mogu da misle svojim glavama, ne da recituju naučeno u školi.
Što se tiče tog tvog druga, možda je on popularan u tvojoj kući, ali to je ipak na nivou statističke greške, a za par godina i to će da izumre, kao mamuti.

(...) Taj "memorandum" su isti ti Hrvati pokušavali da prikažu kao nešto loše i zlo, ali šta se na kraju videlo... da je to ukrdeni nacrt memoranduma, dakle nije memorandum. I pored toga, jedino što se u njemu može pročitati je pokušaj da se nekako zaustavi rastakanje SR Srbije na račun ostalih republika. (...)
Па да, када је откривен читав низ фалсификата у анти-Авнојевском памфлету помпезно названим "Меморандум САНУ", онда су "академици" који су га писали, једноставно слегнули раменима и ´ладно измислили да је њихов памфлет заправо "недовршена верзија" неког "правог меморандума", а који никада нису ни написали јер је та "права верзија" заправо измишљотина, а ову кобајаги "недовршену - "Политика" је штампала у милионском тиражу да се српски народ КЛАСИЧНОМ ГЕБЕЛСОВСКОМ МЕТОДОМ убеди да је "угрожен у Југославији", да је "вечити добитник у рату а губитник у миру" итд.

Ово су само неке од последица анти-Авнојевског памфлета пилећих мозгова из САНУ:

miting-vojvodina-srbija-15-foto-a-kamasi.jpg

Јогурт-револуција

bal7.jpg

Балван-револуција

43-1-SLAVON-SRBI-4-1991.jpg

Тероризам у Борову селу од марта до маја 1991ве организован и подржан од стране Милошевићог дебеа и војне службе безбедности који је наоуружала Шешељеве ново-четнике из "Српског четничког покрета" односно СРС

Ovcara-620x350.jpg

Овчара

medacki_dzep_0_0_468X10000.jpg

Операција "Медачки џеп", ЈНА односно Слободан Милошевић први пут издаје Србе у Крајини

bljesak_.jpg

Операција "Бљесак"

srebrenica5.jpeg

Геноцид у Сребреници

1846.jpg

Нато бомбардовање Републике Српске

B1494D22-8D08-4BAB-8BE6-8960C7A2B2B7_mw1024_mh1024_s.jpg

Срби одлазе из Хрватске после операције "Олуја"

´Оћеш још нешто да те подсетим "шта је вама ваша борба дала" и којим се редоследом растурала СФР Југославија и то у време КАДА СЕ У ЊОЈ НАЈБОЉЕ ЖИВЕЛО?

Poslednja izmena:
Čak ni ovako isečeno iz celine i prikazano kak onije bilo, ne govori ništa. Osim da komunisti nisu bili sposobni da sačuvaju državu, ali kako se oni gade nacionalizma i nije čudo. nemaju vere, nemaju ljubavi, ostalo im samo pusto materijalno koje su od drugih uzeli.
Nego, vidim ima neka slika "balvan revolucije", zanimjlivo, a ima li neka fotka koja je nastala pre toga, recimo sa ustavom koji je pocepao samo SR Srbiju na tri dela? Ili neka iz bioskopa 20. oktobar? Možda neki auto koji viri iz mora, a na njemu BG tablice? Šta bi sa onim kriminalcima koji su u vreme Maspkoka zaglavili zatvor? Ubačene terorističke grupe hrvata?
Zanimljivo je kako se komunisti peru od (zlo)dela svojih komunista. Mučno je gledati to, kad ljudi nemaju nikakvu ljubav ili ideale, samo puko materijalno, lični interes.

http://www.kurir.rs/stars/mali-jugo...a-bascarsiji-nisam-nostalgicar-clanak-1693741

todor-kitanovic-foto-printskrin-1425288039-621524.jpg

Obukao sam majicu jer je pesma Kiše jesenje iz tog vremena - Divlje jagode i Tifa

Zvezdica Granda Todor Kitanović (12) iz Niša u poslednjoj epizodi muzičkog talent šoua oduševio je Balkan i žiri svojim glasom, ali i stajlingom. Naime, Todor je odlučio da peva pesmu Mladena Vojičića Tife "Kiše jesenje", a ono što je sve podiglo na noge, pogotovo Gocu Tržan, jeste majica SFRJ koju je nosio.

Odakle ideja da obučete majicu s natpisom SFRJ?

- Stajling, kao i pesmu za ovaj nastup mi je osmislila moja mentorka. Naravno, sve u dogovoru sa mojim roditeljima. Inače tu majicu je kupio moj tata u Sarajevu na Baščaršiji, a odlučili smo da baš nju obučem zato što je pesma iz tog vremena "Divlje jagode" i Tifa.

Da li osećajte nostalgiju prema velikoj Jugoslaviji?

- Moji roditelji su iz Jagodine, ali u Niš su se doselili još pre 15 godina. Mislim da ne osećaju nostalgiju prema Jugoslaviji, možda više nostalgiju prema muzici tog vremena, jer se i danas u našoj kući rado sluša.

todor-printskrin-1425130829-621070.jpg

Da li ćeš ubuduće birati sličene pesme "Kiše jesenje" jer si dobio veoma lepe komentare žirija?

- Pesme za nastup mi bira profesorka s kojom radim. Trudimo se da budu raznovrsne, ali u svakom slučaju pevaću ono što mi bude najviše leglo.

Na Tviteru su se posle nastupa pitali da li vam je u rodu predsednica Kolinda Kitarović

To pitanje su već mnogi postavljali mojim roditeljima i kako sam čuo, ona se preziva Kitarović, a ne Kitanović, razlika je u samo jednom slovu.

Могао је и мајицу са шаховницом.

Čak ni ovako isečeno iz celine i prikazano kak onije bilo, ne govori ništa. Osim da komunisti nisu bili sposobni da sačuvaju državu, ali kako se oni gade nacionalizma i nije čudo. nemaju vere, nemaju ljubavi, ostalo im samo pusto materijalno koje su od drugih uzeli.
Nego, vidim ima neka slika "balvan revolucije", zanimjlivo, a ima li neka fotka koja je nastala pre toga, recimo sa ustavom koji je pocepao samo SR Srbiju na tri dela? Ili neka iz bioskopa 20. oktobar? Možda neki auto koji viri iz mora, a na njemu BG tablice? Šta bi sa onim kriminalcima koji su u vreme Maspkoka zaglavili zatvor? Ubačene terorističke grupe hrvata?
Zanimljivo je kako se komunisti peru od (zlo)dela svojih komunista. Mučno je gledati to, kad ljudi nemaju nikakvu ljubav ili ideale, samo puko materijalno, lični interes.
Мрзи ме и да читам, а и тема је пребачена у Хронику те је бесмислено настављати о политици овде.

Е да, поздравио те Крсте! :hahaha: :rotf:

krste.jpg

- - - - - - - - - -

(...) može li dete od 12 godina da uopšte ima predstavu o tome šta je to Jugoslavija.

Одговор је ДА, нарочито у време интернета, а и Музеј 25. Мај са својим изложбама другу Титу и уопште о златном добу које се зове СФРЈ бележи рекордан број посетилаца међу којима је доста народа са децом.

Оћеш још нешто да те подсетим "шта је вама ваша борба дала" и којим се редоследом растурала СФР Југославија и то у време КАДА СЕ У ЊОЈ НАЈБОЉЕ ЖИВЕЛО?

Što je zglavno to se ne raspada ko gowno na kiši.

Inače, za tvoju informaciju na slikama koje si postavio vide se u glavnim ulogama oni omladinci za koje je iguana govorio da svršava od sreće kad vidi kakvu je omladinu stvorio njegov sistem .

Back