Југословен на Тодоров начин!

Бити за било каву Југославију после свих неуспелих експеримената је оксиморон!

За оне који не знају :
Оксиморон (грч. oksys — оштар, moros — луд; дословно: оштроумна лудост) је посебна врста антитезе, односно парадокса у коме се спајањем противречних појмова ствара нови појам, тј. нова слика. Ова стилска фигура припада фигурама мисли. Користи се за описивање комплексних, ирационалних стања.

Са једне стране се хвали југословенска идеја, а са друге стране у пракси имамо доказе у више наврата да је то глупост....

Само у Србији није срамота бити југословенски опредељен, у Хрватској и Словенији "југословене" затварају у лударе!

Неки можда неће да буду радно експлоатисани, док други траже неке друге лакше начине да дођу до већих средстава.
Али биолошки сат откуцава док се одвија и даље процес стварања Новог светског поредка.
Човек је за творце те зле идеја само небитан број.

Занимљиво. Ми словени ћемо мало да радимо а мало да пландујемо и тако у круг? Није лош тај Нови свецки поредак.

To je bilo ranije dok su pojedinci imali zablude da je NWO nešto loše , pa nas je taj NWO vaspitno tukao po glavi ,a sada tačno znamo gde smo grešili i znamo da nam je Rotšild drugar ,ztako da više nema opasnosti da će nas naši drugari iz NWO ponovo tući , baš naprotiv .Evo baš za koji dan Ivica i ministar odbrane idu u sedište NATO u Briselu da potpišu savezništvo i izjavu večnog drugarstva .

Ne pričamo sad o kvislizima, nego o narodu.

Можеш, Нови светски поредак почива на идејама Хитлеровог Новог европског поретка и Наполеновог европског поретка.
За Словене је ту предвиђена радна експлоатације.
Сурова реалност.

Заборавио си на ривалне, надградиве, и са тиме једнако подметачке пројекте.

Lepo za pročitati, prijatelju, ali, zajeba nas nacionalistička stoka.

Национализам, и десничарење и тражење капитализма које иде са њим руку под руку у Србији, своје је отпевао.
Одласком Косова из Србије, српски национализам је изгубио своју "идеолошку" упоришну тачку и постаје смешан младима.
Капитализам су многи сада осетили искуствено по грбачи.
Националисти не могу да скупе више од пар стотина људи на неком митингу.
Прва "Србиза" одуваће их коначно са политичке сцене - чим националистички лидер Александар Вучић заврши задати му задатак око укидања српских инситутиција на северу Косова.

Poslednja izmena:
Sam si rekao- Srbiji, kakve onda veze ima SFRJ.
p-s. primetila sam neke promene kod tebe.:mrgreen:

Да штета је огрома НАТО разбијањем СФРЈ, она је непроцењива за српски народ коме су и деца убијана.
Колико милиона Срба је напустило своје домове од 1991. године?
Колико стотине хиљада Срба је убијено, рањено, преживело тортуру од 1991. године?
Да би Запад овладао овим просторима?
О материјалној штети да и не говоримо.
Ради се о Библијском страдању Срба, попут Јевреја у Немачкој за време Хитлера.

Национализам, и десничарење и тражење капитализна које иде са њим руку под руку у Србији, своје је отпевао.
Одласком Косова из Србије, српски национализам је изгубио своју "идеолошку" упоришну тачку и постаје смешан младима.
Капитализам су многи сада осетили искуствено по грбачи.
Националисти не могу да скупе више од пар стотина људи на неком митингу.
Прва "Србиза" одуваће их коначно са политичке сцене - чим националистички лидер Александар Вучић заврши задати му задатак око укидања српских инситутиција на северу Косова.

Kojim odlaskom?

Kosovo i Metohija je pokrajina, sastavni deo Srbije.

Бојим се да само делимично разумеш мој пост.

Бојим се да је твој пост параноја. (тј. твоји постови).

Сви су нам други криви за нашу мизерију, само ми нисмо криви. Неће бити тако. Сами смо криви. Није нам крив ни запад, ни Ротшилд, ни Цијонисти, ни Чемериканци, ни Германци, ни Британци, ни Клиптон ни Рептили, ни бечки коњушари, ни шћиптари, ни Папа и Ватикан, ни Муслиџе, ни Муја, ни Хасо... Чак и да јесу по мало криви, њихова кривица је далеко мања од наше сопствене. Не желе они да нас поједу. Чак ни не размишљају о нама (осим Мује и Хасе, они нас из главе не избијају).

Сви су нам други криви за нашу мизерију, само ми нисмо криви. Неће бити тако. Сами смо криви. Није нам крив ни запад, ни Ротшилд, ни Цијонисти, ни Чемериканци, ни Германци, ни Британци, ни Клиптон ни Рептили, ни бечки коњушари, ни шћиптари, ни Папа и Ватикан, ни Муслиџе, ни Муја, ни Хасо... Чак и да јесу по мало криви, њихова кривица је далеко мања од наше сопствене. Не желе они да нас поједу. Чак ни не размишљају о нама (осим Мује и Хасе, они нас из главе не избијају).
Zapravo oćeš da kažeš da smo sami sebe bombardovali?

Nisi ti popijo žumance.........

Да штета је огрома НАТО разбијањем СФРЈ, она је непроцењива за српски народ коме су и деца убијана.
Колико милиона Срба је напустило своје домове од 1991. године?
Колико стотине хиљада Срба је убијено, рањено, преживело тортуру од 1991. године?
Да би Запад овладао овим просторима?
О материјалној штети да и не говоримо.
Ради се о Библијском страдању Срба, попут Јевреја у Немачкој за време Хитлера.

Da, to je tacno, ali to nije razlog da se opet propagira ta ista, po Srbe pobugna tvorevina................naprotiv.
Stvaranjem nove SFRJ nece vaskrsnuti mrtvi, ali ce ih jednom opet biti toliko............pri sledecem raspadu.

И шта се од те моје параноје није остварило?
Јел сам писао да ће Русија да се шири на Запад?
Јесам и јел се проширила?
Јел сам писао да СНС која је јдинствена у свету по томе што је прво основана па онда јој писан програм идентичан ДС-у ако дође на власт, наствља са распродајом привредних субјеката и шизофреном политиком Тадића Бориса?
Јел се то догодило?

Јел сам писао да у Србији не постоји елита?

И како српски народ може да буде крив кад он ни нема елиту?

Ima istine u tvom iskazu, no bojim se da neces imati blage veze da detaljno objasnis tu nasu krivicu.

Odvratno, koristiti decu na ovaka način za političku propagandu, i to još onu koja je nanela srpskom narodu toliko zla. Jdno dete i ne zna šta su mu dali da obuče, šta to zaista predstavlja, koliko nesreće nosi sa sobom to ime jedne neuspele države.
A još "bolje" je što se autor teme poziva na šund sa TV Pinka... čestitka svakome ko taj kanal gleda... verovatno više nema problem sa ispiranjem mozga, jer je taj proces uveliko završen kod njega.

Da, to je tacno, ali to nije razlog da se opet propagira ta ista, po Srbe pobugna tvorevina................naprotiv.
Stvaranjem nove SFRJ nece vaskrsnuti mrtvi, ali ce ih jednom opet biti toliko............pri sledecem raspadu.
Ма то је сањарење.
Избегличкој влади Душана Симовића кад је почела да се буни стављено на знање да је Југославију створило британско племство тј. један британски лорд.
Писао сам о томе, на овом форуму. О томе је писао и српски дипломата и велики књижевник Милош Црњански.
На жалост Срби су слабо политички образовани и лако је са њима манипулисати.

A možda su samo hteli da se ulizuju žiriju, vidim tamo fotografiju nekog muslimana, ne znam ko je sve tu još sedeo, ali ako ima i ostalih od učesniuka "bratsva i jedinstva", očigledan je pokušaj manipulacije... i sa tim detetom i žirijem, publikom... ne znam kako ide glasanje. Svejedno, veoma ružna slika.

Zabraniti serijal, urednika kazniti, a televiziji oduzeti dozvolu za rad ..........:rtfm:

- - - - - - - - - -

Narod glasa za te kvislinge ,iako je imao opciju da zaokruži i *******nu petu kolonu .

Narod je mislio da glasanjem za njih zauvek tadićevsku politiku šalje ispod cenzusa.
Nažalost prevareni su.

Zapravo oćeš da kažeš da smo sami sebe bombardovali?

Nisi ti popijo žumance.........

Бомбардовали су нас злочицни али смо ми имали 1000 прилика да уопште не дођемо у ту ситуацију и да избегнемо све губитке које смо претрпели од тих злочинаца.

Бомбардовали су нас злочицни али смо ми имали 1000 прилика да уопште не дођемо у ту ситуацију и да избегнемо све губитке које смо претрпели од тих злочинаца.

Ustvari kad malo bolje razmislimo i nismo imali priliku.

Bombardovali bi nas sve i da smo im svaki ultimatum ispunili.
Zapravo njima je cilj da srpski faktor potpuno nestane sa balkana.

U tom cilju rade sto godina, a radiće dogod srpski faktor potpuno ne neutrališu.

Ustvari kad malo bolje razmislimo i nismo imali priliku.

Bombardovali bi nas sve i da smo im svaki ultimatum ispunili.
Zapravo njima je cilj da srpski faktor potpuno nestane sa balkana.
U tom cilju rade sto godina, a radiće dogod srpski faktor potpuno ne neutrališu.

Брате, који смо ми цареви кад им се овако успешно одупиремо!!!

Back