Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Да то је исто идеја фашиста са Запада.Roditelje treba poslati u Sibir.
Који ни не размишљају да плате Србији ратну штету од 200 милијарди долара.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да то је исто идеја фашиста са Запада.Roditelje treba poslati u Sibir.
Неки можда неће да буду радно експлоатисани, док други траже неке друге лакше начине да дођу до већих средстава.
Али биолошки сат откуцава док се одвија и даље процес стварања Новог светског поредка.
Човек је за творце те зле идеја само небитан број.
To je bilo ranije dok su pojedinci imali zablude da je NWO nešto loše , pa nas je taj NWO vaspitno tukao po glavi ,a sada tačno znamo gde smo grešili i znamo da nam je Rotšild drugar ,ztako da više nema opasnosti da će nas naši drugari iz NWO ponovo tući , baš naprotiv .Evo baš za koji dan Ivica i ministar odbrane idu u sedište NATO u Briselu da potpišu savezništvo i izjavu večnog drugarstva .
Да то је исто идеја фашиста са Запада.
Који ни не размишљају да плате Србији ратну штету од 200 милијарди долара.

Можеш, Нови светски поредак почива на идејама Хитлеровог Новог европског поретка и Наполеновог европског поретка.
За Словене је ту предвиђена радна експлоатације.
Сурова реалност.
Бојим се да само делимично разумеш мој пост.Занимљиво. Ми словени ћемо мало да радимо а мало да пландујемо и тако у круг? Није лош тај Нови свецки поредак.
Lepo za pročitati, prijatelju, ali, zajeba nas nacionalistička stoka.
Narod glasa za te kvislinge ,iako je imao opciju da zaokruži i *******nu petu kolonu .Ne pričamo sad o kvislizima, nego o narodu.
Sam si rekao- Srbiji, kakve onda veze ima SFRJ.
p-s. primetila sam neke promene kod tebe.![]()
Национализам, и десничарење и тражење капитализна које иде са њим руку под руку у Србији, своје је отпевао.
Одласком Косова из Србије, српски национализам је изгубио своју "идеолошку" упоришну тачку и постаје смешан младима.
Капитализам су многи сада осетили искуствено по грбачи.
Националисти не могу да скупе више од пар стотина људи на неком митингу.
Прва "Србиза" одуваће их коначно са политичке сцене - чим националистички лидер Александар Вучић заврши задати му задатак око укидања српских инситутиција на северу Косова.
Бојим се да само делимично разумеш мој пост.
Zapravo oćeš da kažeš da smo sami sebe bombardovali?Бојим се да је твој пост параноја. (тј. твоји постови).
Сви су нам други криви за нашу мизерију, само ми нисмо криви. Неће бити тако. Сами смо криви. Није нам крив ни запад, ни Ротшилд, ни Цијонисти, ни Чемериканци, ни Германци, ни Британци, ни Клиптон ни Рептили, ни бечки коњушари, ни шћиптари, ни Папа и Ватикан, ни Муслиџе, ни Муја, ни Хасо... Чак и да јесу по мало криви, њихова кривица је далеко мања од наше сопствене. Не желе они да нас поједу. Чак ни не размишљају о нама (осим Мује и Хасе, они нас из главе не избијају).
Да штета је огрома НАТО разбијањем СФРЈ, она је непроцењива за српски народ коме су и деца убијана.
Колико милиона Срба је напустило своје домове од 1991. године?
Колико стотине хиљада Срба је убијено, рањено, преживело тортуру од 1991. године?
Да би Запад овладао овим просторима?
О материјалној штети да и не говоримо.
Ради се о Библијском страдању Срба, попут Јевреја у Немачкој за време Хитлера.
И шта се од те моје параноје није остварило?Бојим се да је твој пост параноја. (тј. твоји постови).
Сви су нам други криви за нашу мизерију, само ми нисмо криви. Неће бити тако. Сами смо криви. Није нам крив ни запад, ни Ротшилд, ни Цијонисти, ни Чемериканци, ни Германци, ни Британци, ни Клиптон ни Рептили, ни бечки коњушари, ни шћиптари, ни Папа и Ватикан, ни Муслиџе, ни Муја, ни Хасо... Чак и да јесу по мало криви, њихова кривица је далеко мања од наше сопствене. Не желе они да нас поједу. Чак ни не размишљају о нама (осим Мује и Хасе, они нас из главе не избијају).
Бојим се да је твој пост параноја. (тј. твоји постови).
Ма то је сањарење.Da, to je tacno, ali to nije razlog da se opet propagira ta ista, po Srbe pobugna tvorevina................naprotiv.
Stvaranjem nove SFRJ nece vaskrsnuti mrtvi, ali ce ih jednom opet biti toliko............pri sledecem raspadu.
A možda su samo hteli da se ulizuju žiriju, vidim tamo fotografiju nekog muslimana, ne znam ko je sve tu još sedeo, ali ako ima i ostalih od učesniuka "bratsva i jedinstva", očigledan je pokušaj manipulacije... i sa tim detetom i žirijem, publikom... ne znam kako ide glasanje. Svejedno, veoma ružna slika.

Narod glasa za te kvislinge ,iako je imao opciju da zaokruži i *******nu petu kolonu .
Zapravo oćeš da kažeš da smo sami sebe bombardovali?
Nisi ti popijo žumance.........
Бомбардовали су нас злочицни али смо ми имали 1000 прилика да уопште не дођемо у ту ситуацију и да избегнемо све губитке које смо претрпели од тих злочинаца.
Ustvari kad malo bolje razmislimo i nismo imali priliku.
Bombardovali bi nas sve i da smo im svaki ultimatum ispunili.
Zapravo njima je cilj da srpski faktor potpuno nestane sa balkana.
U tom cilju rade sto godina, a radiće dogod srpski faktor potpuno ne neutrališu.