Jugoslaviju nisu voleli

Gospodari Sveta nikada nisu voleli Jugoslaviju.

Narocito su se gadili na njeno ime.

Ime koje asocira na Juzne Slovene, a to opet asocira na PANSLAVIZAM, na super drzavu od Vladivostoka do Jadranskog mora..

Koja bi mogla da ugrozi njihovu supremaciju u svetu....

ZATO je Jugoslavija MORALA da nestane!

Verujete li u to?
Ni slučajno. Upravo suprotno, sad moraju razgovarati s njih 6 umesto ranije s jednim. Postoje brojni dokazi da su zapravo želeli opstanak Juge, štaviše 1991. su nam nudili ulazak u EU samo da ostanemo zajedno.

Ni slučajno. Upravo suprotno, sad moraju razgovarati s njih 6 umesto ranije s jednim. Postoje brojni dokazi da su zapravo želeli opstanak Juge, štaviše 1991. su nam nudili ulazak u EU samo da ostanemo zajedno.

Jos krajem osamdesetih, kada se vec znalo da ce ruske kolonije da se razbeze, kud koji mili moji, sfrj je vidjena kao prva drzava koja ce postati clanica nato i eu, dok su jos poljaci , cesi , madjari i letonci, ziveli za pola litra votke i sanjali o novom "trabantu"........

Ali, zapadni analiticari su prevideli koliki broj mentalno retardiranih sledbenika mogu imati "nacionalne vodje".......i cim su uvideli, pustili su gamad da se kolje dok im nije dosadilo, pa su usli, nalupali svima samare, a najvise najbezobraznijima i najglupljima........

Jos krajem osamdesetih, kada se vec znalo da ce ruske kolonije da se razbeze, kud koji mili moji, sfrj je vidjena kao prva drzava koja ce postati clanica nato i eu, dok su jos poljaci , cesi , madjari i letonci, ziveli za pola litra votke i sanjali o novom "trabantu"........

Ali, zapadni analiticari su prevideli koliki broj mentalno retardiranih sledbenika mogu imati "nacionalne vodje".......i cim su uvideli, pustili su gamad da se kolje dok im nije dosadilo, pa su usli, nalupali svima samare, a najvise najbezobraznijima i najglupljima........

100% na zalost, tacno. Secam se 1990 -te . Molili nas da ne jedemo.........?

Ime koje asocira na Juzne Slovene, a to opet asocira na PANSLAVIZAM, na super drzavu od Vladivostoka do Jadranskog mora..

Verujete li u to?

Jugoslaviju su izmislili Hrati za takve kao ti.
Da ne bi doshlo do stvaranja Srbije u granicama njenog etnichkog istorijskog prostora.
Jer tolika i takva pre svega JAKA Srbija nije nikome odgovarala,nepredvidivi smo,nismo dobre sluge kao susjedi.
Ili bolje retji ti mu dodjesh kao posledica te Jugoslavije.
Rumuni recimo kad su PRIPAJALI Transilvaniju posle 1918. nisu stvarali novu naciju da se Madjari odatle ne uvrede.

Verujete li u to?

Да, углавном, пошто је ово наставак планова Адолфа Хитлера.

Jugoslaviju su izmislili Hrati za takve kao ti.
Da ne bi doshlo do stvaranja Srbije u granicama njenog etnichkog istorijskog prostora.
Jer tolika i takva pre svega JAKA Srbija nije nikome odgovarala,nepredvidivi smo,nismo dobre sluge kao susjedi.
Ili bolje retji ti mu dodjesh kao posledica te Jugoslavije.
Rumuni recimo kad su PRIPAJALI Transilvaniju posle 1918. nisu stvarali novu naciju da se Madjari odatle ne uvrede.
Hrvati... :roll: A, kao, Srbe tu niko nije pitao? :roll:

.
Otprilike tako. Ali...

Ali, zapadni analiticari su prevideli koliki broj mentalno retardiranih sledbenika mogu imati "nacionalne vodje".......i cim su uvideli, pustili su gamad da se kolje dok im nije dosadilo, pa su usli, nalupali svima samare, a najvise najbezobraznijima i najglupljim
... Ovo je, ipak, malo previše naivno. Kao, nije bilo i nekih interesa među njima da se Jug. raspadne. :roll: I, upravo ta "struja", na žalost, prevagnula.

Pa pitali su...ovako pamnetne ko chelichni mish.:lol:
Ja garantujem da u ovjo zemlji i dalje ima preko 50% dileja koji bi pristale preko noci da se sve zaboravi samo da se sutra ujke proderu Bratjoooo ocemo ponovo u Jugu!:lol::lol:
ovce treba shishati
Znači, ipak su se Srbi pitali 1918. I, zašto bi nam onda opet bili krivi Hrvati, ili bilo ko drugi, ako je naša tadašnja "elita", syebala stvar. A jeste. A još gore, ako su već napravili tu Jug. onda je trebalo da to urade ljudski...

Jugoslavija je poslužila kao qurton SAD, da malo ****** Varšavski pakt....

Kad se koitus završi, qurton obično završi u kanalizaciji, na djubrištu itd...kao i Jugoslavija...

Ja ne mogu da vam ovo plastičnije objasnim....

Sve ostalo priče za malu decu, standard, trange frange, farmerice u Trstu, crveni pasoš bez mane, cenjenost u svetu je običan mehur od sapunice koji se raspao, posle pijanstva, obično sledi bolno otrežnjenje......

Jugoslavija je poslužila kao qurton SAD, da malo ****** Varšavski pakt....

Kad se koitus završi, qurton obično završi u kanalizaciji, na djubrištu itd...kao i Jugoslavija...

Ja ne mogu da vam ovo plastičnije objasnim....

Sve ostalo priče za malu decu, standard, trange frange, farmerice u Trstu, crveni pasoš bez mane, cenjenost u svetu je običan mehur od sapunice koji se raspao, posle pijanstva, obično sledi bolno otrežnjenje......
Ima tu nešto istine, ali je, ipak većim delom tipična mitologija i pojednostavljivanje, proizvod naknadne pameti. Glavno sranye napravljeno je '918, pa do '939.

Опет ниси у праву!

Њихов циљ и јесте био да расцјепкају Југославију на више држава, јер тако лакше могу да манипулишу са њима.

Њима никако није одговарала тако велика и јака СОЦИЈАЛИСТИЧКА држава на границама ЕУ. И кренули су да је руше...

Познавајући жеље дијела хрватског, словеначког, муслиманског и шиптарског становништва, који су у Југославији видјели пријетњу своме опстанку, увјерени како њоме владају Срби (што није био случај, иако су били најбројнији) који раде против њихових инетереса, наравно зачињено са огромном болесном мржњом коју осјећају према српском народу, а све због својих болесних комплекса...:otkacio::evil:
ЕУ и Америка су видјеле савршене партнере у мисији рушења Југославије, које су помагали у свим погледима...
Из земаља ЕУ посебно се истицала Њемачка...(уточиште великог броја усташа, након завршетка 2. Свјетског рата)...
итд, итд...:whistling:
И то ти је то, Нешо!:ok:

ponasate se kao zaljubljeni, kada je yuga u pitanju vidite ono sto hocete, ni blizu onoga sto je bilo.
nista ja ne branim, samo nije bilo jos prave kriticke politicki neutralne analize `doba yuge`, a tek kada se to desi krenucemo napred. dotle...

Опет ниси у праву!

Њихов циљ и јесте био да расцјепкају Југославију на више држава, јер тако лакше могу да манипулишу са њима.

<snip>

U pravu je...itekako je u pravu! Manipulisali su sa SFRJ bas kako je trebalo, a mnogo je bilo lakse tada sa jednom nego sada sa...vise i ne znamo koliko.

Mislim da je mnogo precenjen uticaj stranih sila na raspad SFRJ.Naravno da je uticao strani faktor ali taj uticaj je bio vrlo mali jer su shvatili koliko su ljudi ovde glupi i zatucani i da ce im to uspeti sa malo truda, a ostalo ce obaviti balkanci sami.Dva pametna coveka je tesko navesti na svadju ali dve budale(u ovom slucaju vise njih) veoma lako.

Uticaj stranih sila je bio presudan, ni jedna glupa i zatucana grupa ljudi ne ume da se organizuje dovoljno sa odradi takvu stvar (ni mnogo jednostavniju), Time skačeš sam sebi u usta.
A strani faktor je glupo postupio kada je planirao raspad Jugoslavije, sve što se dogodilo nije moralo da se dogodi, i nije morala ni Jugoslavija da se raspadne, da su oni bili malo inteligentniji i proučili "neprijatelja", tj. nas, jer su mogli na mala vrata da ostvare sve što su hteli, mi ne bi ni primetili, jer nam je otupelo opažanje - predugo smo živeli u miru i sigurnosti.
Ali, nije džabe ona izreka:"bolje inteligentan neprijatelj, nego glup prijatelj.

tragicne su posledice `raspada` jugoslavije, ljudske, materijalne i nematerijalne. meni je zao svakog ko je stradao.
treba pogledati ko je sada stvarno na vlasti u republikama bivse yu, odnosno ciji su to exponenti. samo to govori ko je stvarno zasluzan za stradanja stanovnika yu, a da su lokalne budale jedva cekale metez pa da daju svoj `doprinos` i to je istina. da ne ostane nejasno mislim na eu i usa kao nove gospodare yu.

Back