Jugoslavenska unija

@ za postavljače teme..trebao si posatviti temu s naslovom..BALKANSKA UNIJA..ovako Jugoslavijamonoge asocira na rušnje..političke progone..i sve nastranosti koje ima jedan totalitaran rezim..nisam za nikakvu uniju drzava..ali za ekonomsku uniju..to može..:D
mada mi smo vec u EU..tako da mi ispadamo iz ove ..asocijacije.ende..

To i jeste stvar,znači za boljitak država saradnja,eto tipa ekonomije,ali da ta "unija",savez,ili kako god već, bude sastavljena od NEZAVISNIH država.Sa tim da se definitvno moraju riješiti sve goruće teme u bivšim jugoslovenskim republikama.

Након још једног рата, кад нестану Срби из Републике Срске, као шта су нестали из Хрватске - развиће се братска љубав између уже Србије и Хрвата.

To i jeste stvar,znači za boljitak država saradnja,eto tipa ekonomije,ali da ta "unija",savez,ili kako god već, bude sastavljena od NEZAVISNIH država.Sa tim da se definitvno moraju riješiti sve goruće teme u bivšim jugoslovenskim republikama.

ma vidi..tema je totalno promasena..CRO je u EU..SLO je u EU..uskoro će i srbija...ne kužim čemu teme..koje nemaju balge veze sa budućnošću..:D

ma vidi..tema je totalno promasena..CRO je u EU..SLO je u EU..uskoro će i srbija...ne kužim čemu teme..koje nemaju balge veze sa budućnošću..:D
Naveo sam u ovoj temi prije,da je RH u EU,i da će zbog toga teže ići bilo kakve stvari...Za Srbiju i RS se iskreno nadam da neće uskoro (bar moje mišljenje je takvo o EU)...Ali kada sam rekao saradnja,mislio sam da se države drže zajedno,potpomažu se i trude se da razviju prijateljske odnose i da se zaboravi crni dio međusobnih odnosa.A i ja imam mišljenje da i ova tema ipak je nerealna :D
@Kopaonik2 Nije nimalo korektno što priželjkuješ nestanak oko 1.000.000. ljudi iz RS.

Naveo sam u ovoj temi prije,da je RH u EU,i da će zbog toga teže ići bilo kakve stvari...Za Srbiju i RS se iskreno nadam da neće uskoro (bar moje mišljenje je takvo o EU)...Ali kada sam rekao saradnja,mislio sam da se države drže zajedno,potpomažu se i trude se da razviju prijateljske odnose i da se zaboravi crni dio međusobnih odnosa.A i ja imam mišljenje da i ova tema ipak je nerealna :D
@Kopaonik2 Nije nimalo korektno što priželjkuješ nestanak oko 1.000.000. ljudi iz RS.

ti stvarno nisi normalan..kakve veze imaju srbija i rs..ako u EU bude ulazila BiH...mislis li da će u rs..biti nemira ili referendum za odvajanje..ti stvarno..nisi pri sebi...:hahaha:

Za taj srpski prostor su krivi ratovi u kojima su Srbi masovno ginuli,a u miru je činjenica da svi padaju trenutno...Nestanak Srba iz RS je upoređen za nestajanjem iz Hrvatske,a znamo kako su Srbi nestajali u Hrvatskoj.Mislim,tužna je ta činjenica,ali je ipak činjenica.

Za taj srpski prostor su krivi ratovi u kojima su Srbi masovno ginuli,a u miru je činjenica da svi padaju trenutno...Nestanak Srba iz RS je upoređen za nestajanjem iz Hrvatske,a znamo kako su Srbi nestajali u Hrvatskoj.Mislim,tužna je ta činjenica,ali je ipak činjenica.

ajde reci čiji si klončić....:hahaha:

- - - - - - - - - -

tema može pod ljuč..ne vodi ničemu..:D..čak se ne možemo ni svađati..:hahaha: od početka je krenilo naopako..mirnodopski..:hahaha:

RS je entitet u BiH zvanično,logično je ako RS ulazi,da ulazi u okviru BiH.Rekao sam Srbiju i RS,jer u RS živim,a Srbiju smatram isto tako svojom zemljom.Da ne bude zabune da sam ih spojio.Evo i sada kažem,ne bih volio ni da BiH komplet uđe u EU,jer smatram da to nije potrebno ni za onoga u Bijeljini,ni za druga mu u Bihaću.A nemira zbog EU neće biti,kažem ako BiH uđe,vidjećemo svi mi da smo se za*ebali.

RS je entitet u BiH zvanično,logično je ako RS ulazi,da ulazi u okviru BiH.Rekao sam Srbiju i RS,jer u RS živim,a Srbiju smatram isto tako svojom zemljom.Da ne bude zabune da sam ih spojio.Evo i sada kažem,ne bih volio ni da BiH komplet uđe u EU,jer smatram da to nije potrebno ni za onoga u Bijeljini,ni za druga mu u Bihaću.A nemira zbog EU neće biti,kažem ako BiH uđe,vidjećemo svi mi da smo se za*ebali.

ili cijela ..nili..ništa..nema tu ..podijele. daj..reci nam čiji si..:hahaha:

Ko kaše da će BiH ući. Ko bi ovakve budale primio negde. Pa oni ne bi uz ove jadnike ni bicikl prislonili kamo ih videli u EU.

- - - - - - - - - -

ili cijela ..nili..ništa..nema tu ..podijele. daj..reci nam čiji si..:hahaha:

Čuj, nema podele. Pa podeljeno je.

Ko kaše da će BiH ući. Ko bi ovakve budale primio negde. Pa oni ne bi uz ove jadnike ni bicikl prislonili kamo ih videli u EU.

- - - - - - - - - -

Čuj, nema podele. Pa podeljeno je.

podijeljeno je po principu onog vremena ..bolje los mir nego dobar rat...sada je drugo vrijeme i treba to sve ukinuti..federacija i rs vise razdvajaju ljude u BiH..nego sto ih spajaju.zato..ukidanje..ende...

podijeljeno je po principu onog vremena ..bolje los mir nego dobar rat...sada je drugo vrijeme i treba to sve ukinuti..federacija i rs vise razdvajaju ljude u BiH..nego sto ih spajaju.zato..ukidanje..ende...

Znači podeljeno je i to voljom naroda. Voljom naroda će i ostati podeljeno. Zašto ste se odeljivali od Srba kad sad hoćete da se pridružite, tj. da budemo nepodeljeni. Ok, može ....pridružite se svim Srbima, a ne samo jednom delu srba.Ili ste licemeri i imate zadnje namere.Mislim, providni ste....

Znači podeljeno je i to voljom naroda. Voljom naroda će i ostati podeljeno. Zašto ste se odeljivali od Srba kad sad hoćete da se pridružite, tj. da budemo nepodeljeni. Ok, može ....pridružite se svim Srbima, a ne samo jednom delu srba.Ili ste licemeri i imate zadnje namere.Mislim, providni ste....

ne vec voljom ..Dejtona..ti si stvarno ..blesav..ili se praviš..blesav...jeli bre,.koliko ti imas godina..:D

Istina je to da bi u takvoj drzavi bili svi Srbi u jednoj drzavi, svi Muslimani u jednoj drzavi(BIH i Sandzak) i da bi se CG i MKD mozda po nekom svom mentalitetu osjecali "znacjanima", "velikima" isto tako i Srbi kod kojih je taj osjecaj uvijek dominantan da se bude netko i nesto, velik i td. Zbog CG izlaza na more postali bi ste i pomorska drzava, Srbi, MKD bi imali i more... Ali zaboravljate da biste se opet pobili u takvoj drzavi. Opet bi bilo ovi nas kradu, ovi zele veliku ovu, veliku onu, nasi nacionalni interesi, vasi nac. interesi. Pobili biste se brzo i opet raspali i u poziciji di ste sad samo bi izgubili jos nekoliko godina uzalud.

aml8ozgu77gppizybuqf.png

Poslednja izmena:
Istina je to da bi u takvoj drzavi bili svi Srbi u jednoj drzavi, svi Muslimani u jednoj drzavi(BIH i Sandzak) i da bi se CG i MKD mozda po nekom svom mentalitetu osjecali "znacjanima", "velikima" isto tako i Srbi kod kojih je taj osjecaj uvijek dominantan da se bude netko i nesto, velik i td. Ali zaboravljate da biste se opet pobili u takvoj drzavi. Opet bi bilo ovi nas kradu, ovi zele veliku ovu, veliku onu, nasi nacionalni interesi, vasi nac. interesi. Pobili biste se brzo i opet raspali i u poziciji di ste sad samo bi izgubili jos nekoliko godina uzalud.

Pogledajte prilog 321463

Ma nećemo mi s njima. Nemožemo dočekati da ovu poslednju podelu formalizujemo.

Back