"JUDIN" SSP - MOŽE "UZ REZERVU"?

Mito jako dobar text, i moram te pohvaliti, samo napisi ko je autor, ili si mozda ti? Zaboravio si da kazes, da je slovencima zabranjeno da se zaposljavaju u zemljama EU 7.godina od ulaska u istu.

Текст, на жалост, није потписан - нисам га ја писао.

Не знам ово за Зловенце - али видим да Мађари и Румуни масовно напуштају своје земље... тако да ми је потпуно јасно да је овај цитирани текст тачан.

Ja ne znam zasto vi raspravljate o ssp-u, kad niko normalan u ovoj zemlji i ko malo prati desavanja, ne veruje u to da ce Kostunica da ponisti ssp?! Posle onog petka pred izbore, kad su na vladi usvojili ssp(dss kao izasao da popusi cigaru) bilo je jasno da ce proci i u skupstini. A to sto su svi palamudili u kampanji, jedni da ce usvojiti, drugi da nece, sve je palo u vodu tog dana, a za to je zasluzan Gdin. Putin, koji je pre toga dva dana napisao pismo Kostunici i Tadicu, i odjednom moze da prodje i ssp i gasni sporazum, pazi *****! Znaci, postojalo je i drugo pismo u kome im se verovatno najebo majke i malo propretio, i ovi sabani sad odma rade kako treba, i sad se svadjaju oko toga ko je veci demokrata, a verujte, kad ssp udje u skupstinu, prisustvovacemo kolektivnom jebanju ovog naroda u zdrav mozak, o tome ko je ustvari vise za ssp, normalno, niko nece biti protiv, jer ipak je gdin. Putin pisao, a da se ne varamo, Rusiji vise treba Srbija u EU nego nama samima! Zar neko misli da ce Rusi dozvoliti da se mi zajebavamo i vodimo neku nasu autisticnu politiku, a ljudi zapeli za nas prilicno, i za sad nam brane KiM bolje nego sto bi bilo koja nasa vlast ucinila, a ko ovo sve sto sam napisao, ne vidi, onda ne razume nasu politiku, a ona je, da se mi vise nista ne pitamo, jer sad imamo pored "travnaka americke ambasade" i "travnjak ruske ambasade" gde se sve resava i dogovara, a ovi nasi su samo "izvodjaci radova", a izbori se organizuju da se vidi ko ce vise moci da drpa dok je u nekakvoj fotelji, kao nagrada za poslusnost. Zar neko jos veruje da bi radikali bili na vlasti onakvi kakve ih mi svi zamisljamo i poznajemo?! Dzaba dalje pisati, ko me je razumeo, shvatice. Maske su svima pale, i dzabe se mi ovde lazemo!

Nisam ja "izabrala" temu, nego vaš "Kurvir", i vaši koštunjavo-radikalni idoli. Drugo, čitavu stvar su oni od početka "naduvali" do maksimuma svojim - lažnim tumačenjima, i ubacivanjem lažnih dilema. Tako tipično za njih. :grin: Treće, i najvažnije zapravo u svemu, vi ste zaista naivni ako se primate na te demagoške priče radilakno-koštunjave da se oni "neće dati ", da će oni "odbraniti Kosmet", da će oni "pohapsiti lopove", "ukinuti korupciju", itd, itd.

E,jesmo naivni!!

Treba potpisati, taj sporazum su potpisali Turci pre 20 godina i jos nisu usli u EU, iako su saveznici !
To nikakve veze nema sa Kostunicom ,Nikolicem,Dacicem. svi oni zele da se nastavi saradnja sa EU, pretpostavljam da nece biti protiv SSP kad naprave vladu,jer svi oni znaju sta EU nudi.

Jes ti normalan?! Aj me prosvetli! Sta to oni nude i pod kojim uslovima?

Back