Ja ne znam zasto vi raspravljate o ssp-u, kad niko normalan u ovoj zemlji i ko malo prati desavanja, ne veruje u to da ce Kostunica da ponisti ssp?! Posle onog petka pred izbore, kad su na vladi usvojili ssp(dss kao izasao da popusi cigaru) bilo je jasno da ce proci i u skupstini. A to sto su svi palamudili u kampanji, jedni da ce usvojiti, drugi da nece, sve je palo u vodu tog dana, a za to je zasluzan Gdin. Putin, koji je pre toga dva dana napisao pismo Kostunici i Tadicu, i odjednom moze da prodje i ssp i gasni sporazum, pazi *****! Znaci, postojalo je i drugo pismo u kome im se verovatno najebo majke i malo propretio, i ovi sabani sad odma rade kako treba, i sad se svadjaju oko toga ko je veci demokrata, a verujte, kad ssp udje u skupstinu, prisustvovacemo kolektivnom jebanju ovog naroda u zdrav mozak, o tome ko je ustvari vise za ssp, normalno, niko nece biti protiv, jer ipak je gdin. Putin pisao, a da se ne varamo, Rusiji vise treba Srbija u EU nego nama samima! Zar neko misli da ce Rusi dozvoliti da se mi zajebavamo i vodimo neku nasu autisticnu politiku, a ljudi zapeli za nas prilicno, i za sad nam brane KiM bolje nego sto bi bilo koja nasa vlast ucinila, a ko ovo sve sto sam napisao, ne vidi, onda ne razume nasu politiku, a ona je, da se mi vise nista ne pitamo, jer sad imamo pored "travnaka americke ambasade" i "travnjak ruske ambasade" gde se sve resava i dogovara, a ovi nasi su samo "izvodjaci radova", a izbori se organizuju da se vidi ko ce vise moci da drpa dok je u nekakvoj fotelji, kao nagrada za poslusnost. Zar neko jos veruje da bi radikali bili na vlasti onakvi kakve ih mi svi zamisljamo i poznajemo?! Dzaba dalje pisati, ko me je razumeo, shvatice. Maske su svima pale, i dzabe se mi ovde lazemo!